0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε λοιπόν είμαστε πολλοί οι εκπρόσωποι του '73 βλέπω κ μάλιστα του ίδιου κλάδου!Ας παρηγορηθούμε, ο πολυπόθητος διορισμός δεν είναι (πλέον) ότι καλύτερο. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έμεινα από δουλειά και καλές (σχετικά) αμοιβές κ μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω πόλη (με ότι σημαίνει αυτό). Το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω και τώρα, θα φροντίσω να τελειώσω τα μεταπτυχιακά μου και...να απολαύσω κάθε μικρή και μεγάλη χαρά της ζωής. Όσο για τον διορισμό, εννοείται πως δεν τα παρατάω, απλά δεν είναι αυτοσκοπός, θα έρθει πιστεύω για τον καθένα μας όταν πρέπει...
εχεις δικιο...εγω αν δεν εκανα οικογενεια απο 20 χρονων, τωρα θα ημουν χωρις παιδι. ευτυχως με βοηθησε ο θεος...ο καλος θεος που με βοηθα να επιβιωνω στους δυσκολους αυτους καιρους...αυτο ειναι ενα θεμα...οι πιο πολλοι συναδελφοι των 40 ειναι μονοι και ταλαιπωρημενοι γιατι ειχαν την κακια τυχη να γευτουν τα ανοητα μετρα των εκαστοτε πολιτικων που τους εκαναν πειραματοζωα...αυτοι θα μεινουν με μαυρα γραμματα στην ιαστορια...
Pano μαζί σου πες τα στους στις μικρότερες για να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω από 40 που προσπαθούν ακόμη και είναι σε πολύ δύσκολη θέση και εγώ ΠΕ 60 μετά από 11 έτη αναμονής στην επετηρίδα και μετέπειτα 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ παράτησα μια σίγουρη δουλειά δίπλα στο σπίτι μου για να δουλέψω αναπληρώτρια και μετά από 2 έτη αναπλήρωσης αισθάνομαι για άλλη μια φορά εξαπατημένη και απελπισμένη.
Παράθεση από: JANELA στις Αυγούστου 13, 2010, 01:51:01 pmPano μαζί σου πες τα στους στις μικρότερες για να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω από 40 που προσπαθούν ακόμη και είναι σε πολύ δύσκολη θέση και εγώ ΠΕ 60 μετά από 11 έτη αναμονής στην επετηρίδα και μετέπειτα 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ παράτησα μια σίγουρη δουλειά δίπλα στο σπίτι μου για να δουλέψω αναπληρώτρια και μετά από 2 έτη αναπλήρωσης αισθάνομαι για άλλη μια φορά εξαπατημένη και απελπισμένη. Ακραία περίπτωση: 11 χρόνια επετηρίδα, 3 ΑΣΕΠ + 2 έτη αναπλήρωσης.Τι πρέπει να κάνει κάποιος ακόμη, για να ησυχάσει επαγγελματικά!
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 13, 2010, 03:48:17 pmεχεις δικιο...εγω αν δεν εκανα οικογενεια απο 20 χρονων, τωρα θα ημουν χωρις παιδι. ευτυχως με βοηθησε ο θεος...ο καλος θεος που με βοηθα να επιβιωνω στους δυσκολους αυτους καιρους...αυτο ειναι ενα θεμα...οι πιο πολλοι συναδελφοι των 40 ειναι μονοι και ταλαιπωρημενοι γιατι ειχαν την κακια τυχη να γευτουν τα ανοητα μετρα των εκαστοτε πολιτικων που τους εκαναν πειραματοζωα...αυτοι θα μεινουν με μαυρα γραμματα στην ιαστορια... Ελάτε, βρε, μη σας παίρνει από κάτω!Και ...παιδιά θα κάνουμε και ...άντρα θα βρούμε και όλα θα γίνουν!Ας βάλουμε αυτά σαν προτεραιότητες, γιατί τους πολιτικούς δεν γίνεται να τους παίρνουμε στα σοβαρά,ειδικά όταν πρόκειται να προγραμματίσουμε τις ζωές μας. Αυτό κατάλαβα, κάλλιο αργά παρά ποτέ.