*

Αποστολέας Θέμα: Ηλικίες 40 - 45+, κλειδωμένοι και αδιόριστοι...  (Αναγνώστηκε 18363 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ηλικίες 40 - 45+, κλειδωμένοι και αδιόριστοι...
« Απάντηση #14 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:23:25 pm »
επειδη τα σχολεια γεμισαν με ανιδεους, εμεις θα χορτασουμε φροντιστηρια. με 30ρια τμηματα να δεις τι θα γινει!!! αναρπαστοι θα γινουμε οι εμπειροι...περυσι αν και αναπληρωτης με παρακαλουσαν για την κατευθυνση. φετος με τα κενα, θα τα παρω ολα τα μαθηματα κατευθυνσης . αρχηγος στο λυκειο...θα μου βαλουν διπλα και καποια μαλακισμενα για να με σκασουν...θα πεσει πολυ γελιο...αναπληρωτριες τριτεκνες περυσι ελεγαν οτι δεν ξερουν τιποτα απο λυκεια...αρχηγος σας λεω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:57:45 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:26:26 pm »
εχουμε γινει πιο εμπειροι απο πολλους μονιμους. και μενα περυσι σε δημοτικο εκανα πολυ καλη δουλεια αν και πρωτη χρονια που ειχα γ' δημ (αλλα με τοσα χρονια εμπειρια).Η μονιμη αν και πολλη φιλοτιμη κοπελα, δεν λεω, διορισμενη σε μικρη ηλικια με ΑΣΕΠ, ετρεχε και δεν εφθανε!!!
Ειναι και αυτο μια ευχαριστηση , δεν λεω...

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:31:06 pm »
Ε λοιπόν είμαστε πολλοί οι εκπρόσωποι του '73 βλέπω κ μάλιστα του ίδιου κλάδου!Ας παρηγορηθούμε, ο πολυπόθητος διορισμός δεν είναι (πλέον) ότι καλύτερο. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν έμεινα από δουλειά και καλές (σχετικά) αμοιβές κ μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω πόλη (με ότι σημαίνει αυτό). Το ίδιο θα εξακολουθήσω να κάνω και τώρα, θα φροντίσω να τελειώσω τα μεταπτυχιακά μου και...να απολαύσω κάθε μικρή και μεγάλη χαρά της ζωής. Όσο για τον διορισμό, εννοείται πως δεν τα παρατάω, απλά δεν είναι αυτοσκοπός, θα έρθει πιστεύω για τον καθένα μας όταν πρέπει... ;)
Συμφωνώ, αν και το σοκ ακόμη δεν το έχω ξεπεράσει...
Αλλά συμφωνώ...
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:32:49 pm »
Μια από τα ίδια κι εγώ.Σαράντα, πλέον, να αναζητώ την αναπλήρωση χωρίς απολαβές, μια και κλείδωσε ο πίνακας.Μπήκα στη διαδιακασία να περάσω στο Παιδαγωγικό με σκοπό την αποκατάστασή μου, τράβηξα τα πάνδεινα για να το τελειώσω χωρίς καθυστέρηση(η σχολή σε άλλη πόλη, υποχρεωτικά μαθήματα και παρακολουθήσεις, πρακτικές στα σχολεία, ωρομισθία, ιδιαίτερα...είχα γίνει λάστιχο με το τιμόνι στο χέρι).Φέτος που τελείωσα κι έλεγα ότι επιτέλους θα ανασάνω έρχεται το πολυνομοσχέδιο και μου ανατρέπει τη ζωή.Για να μην παρεκτραπώ και με εκτοπίσουν από το forum, το μόνο που λέω αίσχος στους κυβερνώντες, νιώθω θυμό, οργή κι απογοήτευση.Κρίμα και σε μας, γιατί μας χώρισαν σε μέτωπα και δεν μπορούμε να συσπειρωθούμε.Είμαστε τόσοι, αλλά δεν ακουγόμαστε.Μακάρι να αλλάξει για όλους μας κάτι προς το καλύτερο, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:57:45 »

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:33:04 pm »
σε παρακαλω χρυσε μου το απολαμβανω...παιρνω το αιμα μου πισω...φετος με τα νευρα που εχω να δεις γελια με τις ξεφτιλες...εδω οι φροντιστες κουκουλωνουμε τους μονιμους...αρχηγος με ολη τη σημασια της λεξης ...με εχουν στα ωπα ωπα...στην πδσ ημουν και συνεργαζομουν με 55αρα συναδελφο για την προοδο του λυκειου εκεινη τη χρονια. με υπολογιζε...οι μεγαλοι μας υπολογιζουν γιατι κυνηγουν την επιτυχια του σχολειου στις παν/κες εξετασεις. τους κοβει...ειδικα στα λυκεια...αν δεν εχουν επιτυχιες τους παιρνει και τους σηκωνει!!!

Αποσυνδεδεμένος kxrysa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:39:38 pm »
40 αδιόριστη με καημό "εγώ πότε θα γίνω μάνα;" αλλά και ποτε θα βρω αντρα?????  ο προηγουμενος με σουταρε γιατι οπως ειπε και η κυρια υπουργος η εκπαιδευση χαλασε απο τους τουριστες καθηγητες!!!!!! με θεμελιωμενο δικαιωμα διορισμου και δεν διοριστηκαμε γιατι εχουμε δυστοκια χρηματων λεει η αλλη βολεμενη η υφυπουργινα μας, και με εκπαιδευτικους αναξιους που κοιτανε να βολευτουν :::διαμαντω...

Αγάπα αυτό που έχεις τώρα που είναι κοντά σου πριν σε διδάξει η ζωή να το αγαπήσεις όταν θα είναι μακρυά σου....

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:48:17 pm »
εχεις δικιο...εγω αν δεν εκανα οικογενεια απο 20 χρονων, τωρα θα ημουν χωρις παιδι. ευτυχως με βοηθησε ο θεος...ο καλος θεος που με βοηθα να επιβιωνω στους δυσκολους αυτους καιρους...αυτο ειναι ενα θεμα...οι πιο πολλοι συναδελφοι των 40 ειναι μονοι και ταλαιπωρημενοι γιατι ειχαν την κακια τυχη να γευτουν τα ανοητα μετρα των εκαστοτε πολιτικων που τους εκαναν πειραματοζωα...αυτοι θα μεινουν με μαυρα γραμματα στην ιαστορια...

Αποσυνδεδεμένος Joanna Bear

• Ιστορικό μέλος
  • ...and the Truth shall set you free.
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:53:08 pm »
εχεις δικιο...εγω αν δεν εκανα οικογενεια απο 20 χρονων, τωρα θα ημουν χωρις παιδι. ευτυχως με βοηθησε ο θεος...ο καλος θεος που με βοηθα να επιβιωνω στους δυσκολους αυτους καιρους...αυτο ειναι ενα θεμα...οι πιο πολλοι συναδελφοι των 40 ειναι μονοι και ταλαιπωρημενοι γιατι ειχαν την κακια τυχη να γευτουν τα ανοητα μετρα των εκαστοτε πολιτικων που τους εκαναν πειραματοζωα...αυτοι θα μεινουν με μαυρα γραμματα στην ιαστορια...

Ελάτε, βρε, μη σας παίρνει από κάτω!
Και ...παιδιά θα κάνουμε και ...άντρα θα βρούμε και όλα θα γίνουν!
Ας βάλουμε αυτά σαν προτεραιότητες, γιατί τους πολιτικούς δεν γίνεται να τους παίρνουμε στα σοβαρά,
ειδικά όταν πρόκειται να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.

Αυτό κατάλαβα, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Όλοι θα δώσουμε λόγο μια μέρα για όσα λέμε και κάνουμε, κρυφά και φανερά, μικρά και μεγάλα, το πιστεύουμε δεν το πιστεύουμε. Γι'αυτό, προσοχή.

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:56:58 pm »
Pano μαζί σου πες τα στους στις μικρότερες για να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω από 40 που προσπαθούν ακόμη και είναι σε πολύ δύσκολη θέση και εγώ ΠΕ 60 μετά από 11 έτη αναμονής στην επετηρίδα και μετέπειτα 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ παράτησα μια σίγουρη δουλειά δίπλα στο σπίτι μου για να δουλέψω αναπληρώτρια και μετά από 2 έτη αναπλήρωσης αισθάνομαι για άλλη μια φορά εξαπατημένη και απελπισμένη.

Ακραία περίπτωση: 11 χρόνια επετηρίδα, 3 ΑΣΕΠ + 2 έτη αναπλήρωσης.

Τι πρέπει να κάνει κάποιος ακόμη, για να ησυχάσει επαγγελματικά!

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Αυγούστου 13, 2010, 03:59:41 pm »
ελα ομως που σε παιδευουν και σε υποτιμουν...ετσι λειτουργουσαν παντοτε, απλα τωρα φανηκε πιο πολυ...να τους γυρισουμε την πλατη και να τους διαγραψουμε...ερχονται εκλογες, περιφερειακες και μετα στις ελμε...προτιμηση σε 40ρηδες, που εινα μακρια απο τα καθιερωμενα κομματα...πρεπει τα ηνια να περασουν σε εμας...τοτε θα δουν ...το διαλαλω απο περυσι...τωρα ειναι καιρος...

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Αυγούστου 13, 2010, 04:00:21 pm »
Pano μαζί σου πες τα στους στις μικρότερες για να ξέρουν ότι υπάρχουν άνθρωποι πάνω από 40 που προσπαθούν ακόμη και είναι σε πολύ δύσκολη θέση και εγώ ΠΕ 60 μετά από 11 έτη αναμονής στην επετηρίδα και μετέπειτα 3 επιτυχίες στον ΑΣΕΠ παράτησα μια σίγουρη δουλειά δίπλα στο σπίτι μου για να δουλέψω αναπληρώτρια και μετά από 2 έτη αναπλήρωσης αισθάνομαι για άλλη μια φορά εξαπατημένη και απελπισμένη.

Ακραία περίπτωση: 11 χρόνια επετηρίδα, 3 ΑΣΕΠ + 2 έτη αναπλήρωσης.

Τι πρέπει να κάνει κάποιος ακόμη, για να ησυχάσει επαγγελματικά!

Φόνο! ;)

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 13, 2010, 04:01:07 pm »

Ελάτε, βρε, μη σας παίρνει από κάτω!
Και ...παιδιά θα κάνουμε και ...άντρα θα βρούμε και όλα θα γίνουν!
Ας βάλουμε αυτά σαν προτεραιότητες, γιατί τους πολιτικούς δεν γίνεται να τους παίρνουμε στα σοβαρά,
ειδικά όταν πρόκειται να προγραμματίσουμε τις ζωές μας.

Αυτό κατάλαβα, κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Σωστά!  
Πάντως, τέτοιοι προβληματισμοί δεν περνούσαν από το μυαλό μου, όταν άνοιξα αυτό το θέμα... ??? ::)

Αποσυνδεδεμένος mes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 13, 2010, 04:03:31 pm »
ειδατε ποσο κακοι γιναμε...λαθος μας κανανε...και που να δειτε τη συνεχεια με τα αποθημενα που εχουμε...να τους εξαφανισουμε...να υποστηριξουμε τη γενια μας...στις εκλογες...  

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 13, 2010, 04:09:53 pm »
Παιδιά...πάντοτε φροντίζω να έχω στο μυαλό μου ανθρώπους μεγαλύτερους από μένα (30χρ. είμαι ΠΕ02 με μία επιτυχίσ ΑΣΕΠ) και να λέω δόξα σοι ο Θεός....και όταν συζητάω ακόμη και με δικούς μου ανθρώπους και τους λέω πόση μεγάλη αδικία βιώνουν αυτή την στιγμή άλλοι και όχι τόσο εγώ με κοιτάνε περίεργα....δυστυχώς λίγοι σκέφτονται και τον διπλανό τους και ακόμη λιγότεροι απεγκλωβίζονται απ'το δικό τους πρόβλημα είτε για να δουν τα χειρότερα είτε για να πάρουν κουράγιο από ανθρώπους σαν εσάς που ρίξαν τόσο ιδρώτα για να πετύχουν τους στόχους τους......
Πέρα από όλα αυτά θα θελα να ρωτήσω εσάς που από άλλη οπτική πλέον μπορείτε να μου πείτε κάτι πάνω στο θέμα.....Έχω ανοιχτή την πόρτα της Κύπρου που ανευ τρελού απροόπτου σε 2 χρόνια μπορεί να με καλέσουν αναπληρώτρια και με τα λεφτά που δίνει η Κύπρος που είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!! Είχα κάνει τα χαρτιά μου πριν 6 χρόνια και είμαι σε αρκετά καλή σειρά πλέον...
Θέλω να δώσω μια ακόμη ευκαιρία στον επόμενο ΑΣΕΠ αν και θα έχω μια προσάυξηση των 13 μηνών ως τότε....(αν υποθέσουμε πως είμαι έστω ωρομίσθια ως τότε) το proficiency και το ecdl....μεταπτυχιακό δεν έχω....ούτε άσχημα ούτε και πολύ καλά θα λεγα...Επίσης είμαι άνθρωπος που όπου με πετάξουν φυτρώνω...δεν έχω τέτοια θέματα ούτε φοβάμαι το διαφορετικό,ούτε το να φύγω μακριά απ'τους δικούς μου ανθρώπους...και φέτος έφυγα στην άλλη άκρη και ήμουν μια χαρά!! Δεν ονειρευόμουν πότε θα έρθουν οι αργίες να φύγω....

Πείτε μου.....θα φεύγατε Κύπρο στην θέση μου; Είναι μια καινούρια αρχή και για όλη την υπόλοιπη ζωή....αλλά απ'την άλλη γιατί να μη κερδίσω χρόνια απ'την ζωή μου με καλύτερους όρους..; Νομίζω βέβαια πως δίνω μόνη μου την απάντηση
ΥΓ: Επίσης λεφτά βγάζω και εδώ,αλλά το ζητούμενο μου δεν είναι μόνο τα λεφτά...το περιβάλλον του σχολείου δεν το αλλάζω με κανένα ιδιαίτερο...είναι αυτό που με γεμίζει!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182648
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662