*

Αποστολέας Θέμα: από αδιόριστος διορισμένος ή αλλιώς... από καθηγητής δάσκαλος....  (Αναγνώστηκε 14340 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
έυχαριστώ για την απάντηση...
και κάτι άλλο σημαντικό: τα μόρια που έχεις ως ωρομίσθια πε02 θα προσμετρηθούν στον πίνακα πε70;

Όχι, δυστυχώς!Αυτό το κατήργησε η Γιαννάκου το 2005.Μετρούν μόνο ως συντάξιμα.Αν μετρούσαν θα με διόριζαν αμέσως ως δασκάλα.Άσε, όπως σου είπα, συνεχώς ανατροπές και όλο προς το χειρότερο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος jamais

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ

skandalo συγχαρητήρια!!!
είσαι σίγουρη πως όσοι είναι από κατατακτήριες δε δικαιούνται δωρεάν βιβλία; ???
[/quote]

Σε κάποιες σχολές δίνουν βιβλία στους φοιτητητές που έχουν περάσει με κατατακτήριες , ενώ σε κάποιες άλλες όχι.
Γνωρίζω οτι στη φιλοσοφική δίνουν, ενώ σε κάποια τει όχι.
 το ίδιο ισχύει και το πάσο
The day the child realizes that all adults are imperfect,
she/he becomes an adolescent.
The day she/he forgives them she/he becomes an adult.

Αποσυνδεδεμένος bloodysunrise

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Οσον αφορα το Παιδαγωγικο της Αθηνας,του οποιου ειμαι πτυχιουχος,η πρακτικη ασκηση διαρκει 2 χρονια και υπαρχουν υποχρεωτικες παρακολουθησεις εργαστηριων φυσικης,ψυχοφυσιολογιας,πληροφορικης.Οποτε όποιος-οποια το επιλεξει πρεπει πραγματικα να έχει ενα πολυ ελαστικο προγραμμα γιατι οι ωρες των εργαστηριων ειναι πολυ περιεργες.
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την άνοιξη να έρθει...

Αποσυνδεδεμένος Mariaaaa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ατυχούλα κατ'αρχάς να σε συγχαρώ  :)  Θέλει πολλά "κότσια"  να πάρεις τέτοια απόφαση (ιδιαίτερα σε περιπτωση που δεν έχεις παιδαγωγικό τμήμα στον τόπο σου και αναγκαστεις να ξεσπιτωθεις για κάποια χρόνια).  Είμαι 25 ετών και γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και καιρό η ιδέα να ξαναδώσω πανελλήνιες αλλά σκέφτομαι μήπως είναι λίγο αργά πλέον  :-\

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
σ΄αυτή την ηλικία δε μπορούν να γίνουν μακροχρόνια προγράμματα. εγώ θα δώσω κατατακτήριες και σε περίπτωση αποτυχίας πανελλήνιες. δε ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω να τη βγάλω τη σχολή. θα αφήσω όμως και αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου γιατί αν δεν είμαι πάλι στους διοριστέους στον επόμενο ασεπ θα χτυπάω το κεφάλι μου αν δεν έχω κάνει αυτή τη προσπάθεια για το παιδαγωγικό.

eva μη στεναχωριέσαι για τα μόρια. εσύ δε μπορούσες να κάνεις ή να προβλέψεις κάτι άλλο. εξάλλου τώρα δε γίνεται ασεπ για δασκάλους; επομένως σε ένα χρόνο πιθανότατα να είσαι διορισμένη.

Αποσυνδεδεμένος kyra_daskala

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Οσον αφορα το Παιδαγωγικο της Αθηνας,του οποιου ειμαι πτυχιουχος,η πρακτικη ασκηση διαρκει 2 χρονια και υπαρχουν υποχρεωτικες παρακολουθησεις εργαστηριων φυσικης,ψυχοφυσιολογιας,πληροφορικης.Οποτε όποιος-οποια το επιλεξει πρεπει πραγματικα να έχει ενα πολυ ελαστικο προγραμμα γιατι οι ωρες των εργαστηριων ειναι πολυ περιεργες.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o
Αυτό δεν το πρόλαβα!
Του Παπαδάτου φαεινή ιδέα ήταν αυτό;
Μπορείς εν συντομία να αναφέρεις τι περιλάμβάνει;
https://www.youtube.com/watch?v=MwRNvpGydzw
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
ατυχούλα κατ'αρχάς να σε συγχαρώ  :)  Θέλει πολλά "κότσια"  να πάρεις τέτοια απόφαση (ιδιαίτερα σε περιπτωση που δεν έχεις παιδαγωγικό τμήμα στον τόπο σου και αναγκαστεις να ξεσπιτωθεις για κάποια χρόνια).  Είμαι 25 ετών και γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και καιρό η ιδέα να ξαναδώσω πανελλήνιες αλλά σκέφτομαι μήπως είναι λίγο αργά πλέον  :-\

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
σ΄αυτή την ηλικία δε μπορούν να γίνουν μακροχρόνια προγράμματα. εγώ θα δώσω κατατακτήριες και σε περίπτωση αποτυχίας πανελλήνιες. δε ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω να τη βγάλω τη σχολή. θα αφήσω όμως και αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου γιατί αν δεν είμαι πάλι στους διοριστέους στον επόμενο ασεπ θα χτυπάω το κεφάλι μου αν δεν έχω κάνει αυτή τη προσπάθεια για το παιδαγωγικό.

eva μη στεναχωριέσαι για τα μόρια. εσύ δε μπορούσες να κάνεις ή να προβλέψεις κάτι άλλο. εξάλλου τώρα δε γίνεται ασεπ για δασκάλους; επομένως σε ένα χρόνο πιθανότατα να είσαι διορισμένη.

Όχι, καλή μου!Γίνεται ΑΣΕΠ για δασκάλους ειδικής αγωγής.Οι υπόλοιποι όποτε και όταν γίνει. Το 2013, ίσως.Θα δείξει...Έχουμε και το ΔΝΤ στην πλάτη μας.Πώς θα δικαιολογήσει προσλήψεις σε περιόδους περικοπών;Ίδωμεν...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Όχι, καλή μου!Γίνεται ΑΣΕΠ για δασκάλους ειδικής αγωγής.Οι υπόλοιποι όποτε και όταν γίνει. Το 2013, ίσως.Θα δείξει...Έχουμε και το ΔΝΤ στην πλάτη μας.Πώς θα δικαιολογήσει προσλήψεις σε περιόδους περικοπών;Ίδωμεν...
:-[ μ'αλλον τα μπέρδεψα.. τότε θα γίνει το 2011 με 2012 όπως και για τους καθηγητές.και περιπτώσεις όπως η δική σου θα πρέπει να επιλέξουν ανάμεσα στις δύο ειδικότητες; ε; φαντάζομαι θα διαλέξεις πε70...

Αποσυνδεδεμένος elkal_1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση,αλλά...
    • Προφίλ
Καλημέρα σας,
εγώ μπήκα στο παιδαγωγικό

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: από αδιόριστος διορισμένος ή αλλιώς... από καθηγητής δάσκαλος....
« Απάντηση #38 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 01:46:10 pm »
αλήθεια υπαρχουν συνάδελφοι που σκέφτονται να δώσουν φέτος κατατακτήριες ή πανελλήνιες για παιδαγωγικά τμήματα ;;;;; αξίζει λέτε ή έως τότε ....μέχρι την αποφοίτηση δλδ....ποιος ζεις ποιος πεθαίνεις;

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 04:37:57 pm »
έχω αρχίσει ήδη ψιλοδιάβασμα για τις κατατακτήριες. αν αποτύχω θα δώσω πανελλήνιες αφού επί χρόνια διδάσκω σχεδόν όλα τα μαθήματα της θεωρητικής. θα χρειαστεί να διαβάσω μόνο επιπλέον βιολογία και κείμενα.

ο ασεπ αργεί και δε ξέρουμε που θα εξεταστούμε...

προσπαθήστε το... ακόμα παίρνουν χιλιάδες δασκάλους. οι πίνακές τους έχουν αδειάσει. όσοι έχουν μείνει είναι κάποιοι φρεσκοι με πτυχ'ια το 2008-2010. αφού ξέρω άτομα που αρνούνται την αναπλήρωση επειδή το σχολείο δεν είναι διπλα τους... το θεωρούν μηδαμηνό γιατί ξέρουν πως σε λίγο θα τους πάρουν μόνιμους.

έχουν συνταξιοδοτηθεί χιλιάδες δάσκαλοι φέτος (δε θυμάμαι το νούμερο) όλα αυτά θα φανούν τα επόμενα χρόνια ως θέσεις μονίμων στον ασέπ.

εύχομαι σ όλους να βρουν λίγη δύναμη και να το προσπαθήσουν. είναι κρίμα να διορίζονται άτομα 24-25 χρονών που μάλιστα γκρινιάζουν όλη τη μέρα για τη δύσκολη δουλειά τους... και άλλα άτομα με γνώσεις και εμπειρία που θα εκτιμήσουν αυτό που θα κάνουν (ακριβώς γιατί έχουν γνωρίσει τα όντως δύσκολα) να γίνονται περιπλανώμενοι μέχρι τα 40...

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:27:13 pm »
τυχερούλα, συμφωνώ με αυτά που γράφεις στις 3 τελευταίες γραμμές του μηνύματός σου...Για τα υπόλοιπα όμως, δεν ξέρω...Μετά από 5-6 χρόνια, ξέρουμε ποια θα είναι η κατάσταση στην Ελλάδα;; Αν θα συνεχίζονται με τέτοιους ρυθμούς οι διορισμοί δασκάλων;;  ??? Απλά υποθέτω ότι , ακόμα και μετά από αρκετά χρόνια, οι δάσκαλοι θα συνεχίσουν να έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόσληψης σε ιδιωτικά σχολεία, σε σχέση με τους φιλολόγους...

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2010, 11:50:10 pm »
βασικά για όσους κάνουμε γ λυκείου μαθηματα ,προετοιμασίας ειναι πιο εύκολο ,θα μου ήταν πιο εύκολο για τις πανελλήνιες παρά κατατακτήριες ....εχεις δίκιο τυχερούλα ,το πολυ πολυ να εχουμε ενα β πτυχιο ....καλη συνεχεια στο διάβασμα σου

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182567
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)