0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
έυχαριστώ για την απάντηση...και κάτι άλλο σημαντικό: τα μόρια που έχεις ως ωρομίσθια πε02 θα προσμετρηθούν στον πίνακα πε70;
Οσον αφορα το Παιδαγωγικο της Αθηνας,του οποιου ειμαι πτυχιουχος,η πρακτικη ασκηση διαρκει 2 χρονια και υπαρχουν υποχρεωτικες παρακολουθησεις εργαστηριων φυσικης,ψυχοφυσιολογιας,πληροφορικης.Οποτε όποιος-οποια το επιλεξει πρεπει πραγματικα να έχει ενα πολυ ελαστικο προγραμμα γιατι οι ωρες των εργαστηριων ειναι πολυ περιεργες.
ατυχούλα κατ'αρχάς να σε συγχαρώ Θέλει πολλά "κότσια" να πάρεις τέτοια απόφαση (ιδιαίτερα σε περιπτωση που δεν έχεις παιδαγωγικό τμήμα στον τόπο σου και αναγκαστεις να ξεσπιτωθεις για κάποια χρόνια). Είμαι 25 ετών και γυρνάει στο μυαλό μου εδώ και καιρό η ιδέα να ξαναδώσω πανελλήνιες αλλά σκέφτομαι μήπως είναι λίγο αργά πλέον
σ΄αυτή την ηλικία δε μπορούν να γίνουν μακροχρόνια προγράμματα. εγώ θα δώσω κατατακτήριες και σε περίπτωση αποτυχίας πανελλήνιες. δε ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω να τη βγάλω τη σχολή. θα αφήσω όμως και αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου γιατί αν δεν είμαι πάλι στους διοριστέους στον επόμενο ασεπ θα χτυπάω το κεφάλι μου αν δεν έχω κάνει αυτή τη προσπάθεια για το παιδαγωγικό.eva μη στεναχωριέσαι για τα μόρια. εσύ δε μπορούσες να κάνεις ή να προβλέψεις κάτι άλλο. εξάλλου τώρα δε γίνεται ασεπ για δασκάλους; επομένως σε ένα χρόνο πιθανότατα να είσαι διορισμένη.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Αυγούστου 17, 2010, 06:53:52 pmσ΄αυτή την ηλικία δε μπορούν να γίνουν μακροχρόνια προγράμματα. εγώ θα δώσω κατατακτήριες και σε περίπτωση αποτυχίας πανελλήνιες. δε ξέρω όμως αν θα τα καταφέρω να τη βγάλω τη σχολή. θα αφήσω όμως και αυτή την ευκαιρία στον εαυτό μου γιατί αν δεν είμαι πάλι στους διοριστέους στον επόμενο ασεπ θα χτυπάω το κεφάλι μου αν δεν έχω κάνει αυτή τη προσπάθεια για το παιδαγωγικό.eva μη στεναχωριέσαι για τα μόρια. εσύ δε μπορούσες να κάνεις ή να προβλέψεις κάτι άλλο. εξάλλου τώρα δε γίνεται ασεπ για δασκάλους; επομένως σε ένα χρόνο πιθανότατα να είσαι διορισμένη. Όχι, καλή μου!Γίνεται ΑΣΕΠ για δασκάλους ειδικής αγωγής.Οι υπόλοιποι όποτε και όταν γίνει. Το 2013, ίσως.Θα δείξει...Έχουμε και το ΔΝΤ στην πλάτη μας.Πώς θα δικαιολογήσει προσλήψεις σε περιόδους περικοπών;Ίδωμεν...