*

Αποστολέας Θέμα: Kανείς δεν αναφέρεται στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ?  (Αναγνώστηκε 31548 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Απ: Kανείς δεν αναφέρεται στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ?
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:06:47 pm »
Aπό ρήσεις ...:

Το μυστικό της ευτυχίας είναι να δέχεσαι τις αλλαγές της τύχης με ευχαρίστηση . (Αγνώστου) .

Το ταλέντο του ανθρώπου αναπτύσσεται μέσα στη μόνωση , ο χαρακτήρας του όμως, σχηματίζεται μέσα στις τρικυμίες της ζωής . (Γκαίτε) .

Τα πουλιά της λύπης δεν μπορείς να τα αποφύγεις . Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τα αφήσεις να φτιάξουν φωλιές μέσα σου . (Κινέζικη ρήση) .

Η μεγαλύτερη μας δόξα δεν είναι ότι δεν πέφτουμε ποτέ, αλλά ότι ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε . (Κομφούκιος) .

Το σχολείο της δυστυχίας είναι το καλύτερο σχολείο . (
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:13:56 pm από aristos2 »
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:08:18 pm »

Αν παρακολούθησες την απάντησή μου(Αναμφίβολα,θα υπάρχουν και ΑΣΕΠίτες που διορίστηκαν με ατομική και επίπονη προσπάθεια,αδιάβλητα και χωρίς φροντιστήριο,.κλπ.),θα διαπίστωσες ότι εκφράζω προσωπική δυσπιστία  για το διαβλητό του διαγωνισμού -τουλάχιστο σε κάποιο βαθμό!Παράλληλα,δεν απαξιώνω κανένα από τους συμμετέχοντες/επιτυχόντες ή διοριστέους ούτε  καν το δεδομένο της φροντιστηριακής προετομασίας(αυτό θ αποτελούσε αυθαίρετη γενίκευση!)Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένη εμπειρία_προσωπική_και δεν εκφράστηκα ισοπεδωτικά και συλλήβδην για τα φροντιστήρια ΑΣΕΠ. Ωστόσο, δε μπορώ ν αποκλείσω και αυτό το ενδεχόμενο,μπορεί κανείς ν αναρωτηθεί πώς δεν είναι ευρέως γνωστό πού διορθώνονται τα γραπτά και το γνωρίζουν λίγοι εκ των έσω και μάλιστα εκλεκτοί(αν έχουν δώσει επιπλέον χρήματα ή παρακολούθσησαν όλο το πακέτο μαθημάτων ή αν είναι συστηματικά πελάτες του ίδιου φροντιστηρίου ή όποιο άλλο προσόν..δεν το ξέρω!) Αυτό που ξέρω είναι ότι το φροντιστήριο δεν προσφέρει μαγικό ραβδάκι αλλά πιθανώς μαγικό δεκανίκι σε κάποιους που έχουν τις κατάλληλες προσβάσεις. Όσο για τους διοριστέους , σαφώς και φτιαχνουν το όνομα των φροντιστηρίων , αλλά αυτό δεν αναιρεί την υπόθεση ότι και εκείνα  φτιάχνουν το όνομα κάποιων -όχι όλων(άλλωστε θα ήταν πρόκληση και για τα ίδια και για το σύστημα επιλογής,δε νομίζεις;) ;)Ηπαρακολούθηση, λοιπόν ,κάποιων μαθημάτων ίσως δε συνεπάγεται κατ'ανάγκη και διορισμό, αναρωτιέμαι απλώς αν σε ορισμένους ο διορισμός προυποθέτει την παρακολούθηση μαθημάτων και σε συγκεκριμένο φροντιστήριο.Εν κατακλείδι, δεν γενίκευσα, ο σκεπτικισμός που εξέφρασα ήταν υποκειμενικός , όπως άλλωστε και η ερμηνευτική προσέγγιση των γραφομένων μου.συνάδελφε!
Σε παρακολούθησα και σε αντιλαμβάνομαι. Ωστόσο, επειδή στη ζωή πολλά εξαρτώνται από τον παράγοντα ψυχολογία, ας δίνουμε περισσότερη σημασία στον προσωπικό μας αγώνα και ας μη μας καταβάλλουν  τυχόν πλάγιοι τρόποι που χρησιμοποιούνται από άλλους για να κερδίσουν κάτι.  Θα συμφωνήσω με την ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ, που μόλις είδα το μήνυμά της.

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:14:25 pm »
Και μιας και το ρίξαμε στα αποφθέγματα ιδού:

"Πρέπει να δεχτούμε την πεπερασμένη απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ατελείωτη ελπίδα." ~ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

"Η ελπίδα είναι ελπίδα για ατελείωτη Ελπίδα." ~ Τζ.Ρ.Ρ. Τόλκιν

"Όποιος φυτεύει ένα δέντρο φυτεύει μια ελπίδα." ~ Λούσυ Λάρκομ

"Η αισιοδοξία είναι η πίστη που οδηγεί στην επιτυχία. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς ελπίδα." ~ Χέλεν Κέλλερ

Μήπως βγήκαμε απ' το θέμα; ;D :-[

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:16:24 pm »

"Πρέπει να δεχτούμε την πεπερασμένη απογοήτευση, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε την ατελείωτη ελπίδα." ~ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

"Η αισιοδοξία είναι η πίστη που οδηγεί στην επιτυχία. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς ελπίδα." ~ Χέλεν Κέλλερ

... φόβος και αυτός ...!

Να ελπίζεις πως δεν ...  :D ;)
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:25:01 pm »

... φόβος και αυτός ...!

Να ελπίζεις πως δεν ...  :D ;)

OK. I hope so ;)

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:26:40 pm »
Παράθεση
Aπό ρήσεις ...:

Το μυστικό της ευτυχίας είναι να δέχεσαι τις αλλαγές της τύχης με ευχαρίστηση . (Αγνώστου) .

Το ταλέντο του ανθρώπου αναπτύσσεται μέσα στη μόνωση , ο χαρακτήρας του όμως, σχηματίζεται μέσα στις τρικυμίες της ζωής . (Γκαίτε) .

Τα πουλιά της λύπης δεν μπορείς να τα αποφύγεις . Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μην τα αφήσεις να φτιάξουν φωλιές μέσα σου . (Κινέζικη ρήση) .

Η μεγαλύτερη μας δόξα δεν είναι ότι δεν πέφτουμε ποτέ, αλλά ότι ξανασηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε . (Κομφούκιος) .

hasta la victoria siempre

Αποσυνδεδεμένος elpida81

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:26:47 pm »
Το μονο που μας εχει μεινει ειναι η ελπιδα. Εγω προσωπικα δεν εχω κατι άλλο.
Ελπιζω και πιστευω στο Θεο οτι θα κανει ενα θαυμα. Διαφορετικα δεν εχω ιδεα τι θα κανω πλεον στη ζωη μου.

Ακομη κι αν ο ΑΣΕΠ ειναι διαβλητος ως ενα βαθμο εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Απλα να ελπιζουμε. Και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι κανεις δεν υπολογιζει την γνωμη μας ουτε καν την υπαρξη μας, εμας των αδιοριστων φιλολογων...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:29:01 pm »
Όλα αυτά συν το ό,τι έφτασα 0,6 μόρια κοντά στον τελευταίο διοριστέο συνιστούν επίπονη εμπειρία για μένα …, τη βίωσα …, μετά 2 ωρομισθίες και 1 αναπλήρωση και άλλες 2, ενδεχομένως, λειψές ή ολάκερες αναπληρώσεις, αν το 2012 διοριστώ …, ν’ αρνηθώ το διορισμό …, συμπάσχοντας με όσους, δίχως τύψεις, μου στερούσαν τη θέση μου κάποια χρόνια τώρα και πρόκειται να ξεβολευτούν, καταδεχόμενοι να συμμετάσχουν σ' έναν, κατά την κρίση τους, απολύτως ή μερικώς διαβλητό ΑΣΕΠ ...!!!

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Μπορείς να δεχτείς τον διορισμό και παρ' όλα αυτά να συμπάσχεις με τους άλλους που ξεβολεύτηκαν, αφού γνωρίζεις αρκετά καλά τι σημαίνει να παραμένεις για κάτι ψιλά μόρια αδιόριστος!

ΥΓ.1.Θα μπορείς να συμπάσχεις από την ετυμολογία του του ρήματος "συμπάσχω" (ξέρεις καλύτερα...).
     2. Στο παραπάνω κείμενο έκρινα  τα μόρια ΑΣΕΠ και τα μόρια προυπηρεσίας ισοδύναμα, αν και πιστεύω
         στην μεγαλύτερη αξία των πρώτων... :) ΧΑ! :D

Αποσυνδεδεμένος stave

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:31:47 pm »
Παράθεση
Aπό ρήσεις ...:

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:33:00 pm »
Παράθεση
Aπό ρήσεις ...:

Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:39:39 pm »
Ελπιζω και πιστευω στο Θεο οτι θα κανει ενα θαυμα. Διαφορετικα δεν εχω ιδεα τι θα κανω πλεον στη ζωη μου.

Ακομη κι αν ο ΑΣΕΠ ειναι διαβλητος ως ενα βαθμο εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Απλα να ελπιζουμε. Και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα γιατι κανεις δεν υπολογιζει την γνωμη μας ουτε καν την υπαρξη μας, εμας των αδιοριστων φιλολογων...

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν επιτρέπεται να διατυπώνουμε τέτοιες απαισιόδοξες σκέψεις.Ολοι μπορούμε να επιβιώσουμε ακόμα κι αν δε διοριστούμε ποτέ!Οι άνθρωποι οι άξιοι κι οι εργατικοί θα τη βρουν την άκρη ελισσόμενοι και προσαρμοζόμενοι.Εξάλλου, πέρα από την αγάπη και την ικανότητα να διδάσκουμε όλο και άλλες δεξιότητες και προσόντα διαθέτουμε...Κακά τα ψέμματα,τη σιγουριά(για όσο υφίσταται)αποζητούμε...
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:40:16 pm »
Όλα αυτά συν το ό,τι έφτασα 0,6 μόρια κοντά στον τελευταίο διοριστέο συνιστούν επίπονη εμπειρία για μένα …, τη βίωσα …, μετά 2 ωρομισθίες και 1 αναπλήρωση και άλλες 2, ενδεχομένως, λειψές ή ολάκερες αναπληρώσεις, αν το 2012 διοριστώ …, ν’ αρνηθώ το διορισμό …, συμπάσχοντας με όσους, δίχως τύψεις, μου στερούσαν τη θέση μου κάποια χρόνια τώρα και πρόκειται να ξεβολευτούν, καταδεχόμενοι να συμμετάσχουν σ' έναν, κατά την κρίση τους, απολύτως ή μερικώς διαβλητό ΑΣΕΠ ...!!!

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο!
Μπορείς να δεχτείς τον διορισμό και παρ' όλα αυτά να συμπάσχεις με τους άλλους που ξεβολεύτηκαν, αφού γνωρίζεις αρκετά καλά τι σημαίνει να παραμένεις για κάτι ψιλά μόρια αδιόριστος!

ΥΓ.1.Θα μπορείς να συμπάσχεις από την ετυμολογία του του ρήματος "συμπάσχω" (ξέρεις καλύτερα...).
     2. Στο παραπάνω κείμενο έκρινα  τα μόρια ΑΣΕΠ και τα μόρια προυπηρεσίας ισοδύναμα, αν και πιστεύω
         στην μεγαλύτερη αξία των πρώτων... :) ΧΑ! :D

Συν-πάσχω ..., δεν κατανοώ προφανώς (ανάτρεξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες του θέματος) γιατί πρέπει να μην πάψω να πάσχω, σαν έρθει ή ώρα μου ..., ώρα που, επιπλέον, δε θα έχω στερήσει από κάποιον άλλον ...!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:44:43 pm από aristos2 »
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:43:32 pm »

Αν ο διαγωνισμός είναι διαβλητός εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε πολλά όπως:

1.Αντικειμενοποίηση της αξιολόγησης στην διδακτική.
2.Κλείσιμο των φροντιστηρίων για τον διαγωνισμό, αφού είναι παράνομα σύμφωνα και με το γράμμα του
   νόμου!
3. Να ισχύουν τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν και στις πανελλαδικές εξετάσεις. (παρ' όλο που και αυτές,
    σε κάποιο βαθμό, είναι διαβλητές....)
4. Διαφάνεια, διαφάνεια, διαφάνεια,...

ΥΓ. Άκουσα, πως αυτά τα αιτήματα θα είναι στην ατζέντα της ΟΛΜΕ του χρόνου...  >:( ;D

Αποσυνδεδεμένος che

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2010, 06:43:37 pm »
Παράθεση
Φίλε μου μάλλον εκτός από την ελπίδα έχεις χάσει και το χιούμορ σου

Με νύχια και με δόντια τα διατηρούσα για 39 χρόνια και τα δύο. Ξαφνικά -χωρίς να μου συμβεί κατι ιδιαίτερο- τον τελευταίο χρόνο τα χω χάσει. Σα νάχεις δίκιο τελικά..... ;)
hasta la victoria siempre

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144