0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pixel στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:33:31 pmκαλημέρα, σχετικά με την απορία σου η γνώμη μου είναι η εξής : αν είχα κάποια άλλη δουλειά δεν θα την άφηνα με τίποτα. με δεδομένο ότι είτε γίνουν πολλές είτε λίγες προσλήψεις αυτές θα γίνουν από ΑΣΕΠ, δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις κάτι σίγουρο για να κυνηγάς μόρια που μετράνε μόνο με επιτυχία σε ΑΣΕΠ. έχεις το μισθό σου σε καιρούς δύσκολους, διαβάζεις και αν περάσεις όλα καλά. αν δεν περάσεις και πάλι δεν είσαι άνεργος! θα συμφωνήσω
καλημέρα, σχετικά με την απορία σου η γνώμη μου είναι η εξής : αν είχα κάποια άλλη δουλειά δεν θα την άφηνα με τίποτα. με δεδομένο ότι είτε γίνουν πολλές είτε λίγες προσλήψεις αυτές θα γίνουν από ΑΣΕΠ, δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις κάτι σίγουρο για να κυνηγάς μόρια που μετράνε μόνο με επιτυχία σε ΑΣΕΠ. έχεις το μισθό σου σε καιρούς δύσκολους, διαβάζεις και αν περάσεις όλα καλά. αν δεν περάσεις και πάλι δεν είσαι άνεργος!
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 03:33:48 pmΠαράθεση από: pixel στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 01:33:31 pmκαλημέρα, σχετικά με την απορία σου η γνώμη μου είναι η εξής : αν είχα κάποια άλλη δουλειά δεν θα την άφηνα με τίποτα. με δεδομένο ότι είτε γίνουν πολλές είτε λίγες προσλήψεις αυτές θα γίνουν από ΑΣΕΠ, δεν αξίζει τον κόπο να αφήσεις κάτι σίγουρο για να κυνηγάς μόρια που μετράνε μόνο με επιτυχία σε ΑΣΕΠ. έχεις το μισθό σου σε καιρούς δύσκολους, διαβάζεις και αν περάσεις όλα καλά. αν δεν περάσεις και πάλι δεν είσαι άνεργος! θα συμφωνήσωΣυμφωνό κι εγώ. Όποια απόφαση και να πάρεις, θα βρεις τρόπο να κάνεις το καλύτερο. Πάντως, τέτοιο κεφάλι που έχεις στο avatar σου, καλό είναι να το χτυπάς! :P:P
συμφωνω κι εγω.εχασα ετσι μια καλη ευκαιρια και τωρα ειναι αργα.μετα απο 4 χρονια στη γυρα μου εμεινε ενα τιποτα.τουλαχιστον θα ειχα και μια σιγουρη δουλεια.αληθεια να ρωτησω κατι:εμεις που ειμασταν στα ολοημερα τοσα χρονια,θα δουλεψουμε παλι φετος (στα ιδια ολοημερα) με δεδομενο οτι πηρε ηδη τοσους αναπληρωτες για τα πιλοτικα.σωστα σκεφτομαι?
μια και αναφέρθηκες σε ολοήμερα να ρωτήσω κάτι που το σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες. έστω ότι είσαι ωρομίσθιος με 4 ώρες και χωρίς καμία άλλη απασχόληση. μέχρι τώρα ήξερα ότι για να δικαιούσαι ένσημο την ημέρα πρέπει να χεις απο 2 και πάνω ώρες. δηλαδή αν δουλεύεις 4 μέρες από μία ώρα τι γίνεται με την ασφάλιση?
βρε παιδιά, η Αννούλα δεν είπε ότι κλείδωσε τους πίνακες μορίων στις 30'06'2010?? ;Aρα αναπληρωση ΑΚΩ ή ΑΜΩ ή Ωρομισθια μέχρι το 2012 δεν ειναι νεκρη απο άποψη μορίων??Kαι ότι μόρια μαζέψαμε ως τωρα θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν ειμαστε επιτυχόντες ΑΣΕΠ.E??
Ρε πάρτε το χαμπάρι:
Από του χρόνου που τα Πανεπιστήμια θα πουλάν πιστοποιητικά
Όταν λες "ΑΥΤΟΙ" ποιους εννοείς? Υπάρχουν 2 ειδών με "ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ". Αυτοί που την απέκτησαν με αντισυνταγμαιτκό νόμο και θα τους αφαιρεθούν τα μόρια του 2009-2010 εφόσον κριθεί ο νόμος αντισυνταγμαιτκός, και αυτοί που την απέκτησαν με επιπλέον σπουδές. Από του χρόνου που τα Πανεπιστήμια θα πουλάν πιστοποιητικά, όλοι (ή όσοι έχουν τα χρήματα) οι πληροφορικοί θα έχουν επάρκεια.Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιος να δεχτεί να δουλέψει μόνο με 4 ώρες. Ούτε χρήματα, ούτε ένσημα.
Παράθεση από: mpi στις Σεπτεμβρίου 12, 2010, 05:43:54 amΡε πάρτε το χαμπάρι: