*

Αποστολέας Θέμα: αναπληρωση?  (Αναγνώστηκε 88920 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: αναπληρωση?
« Απάντηση #308 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 12:59:20 am »
Συγχαρητήρια σε όλους! Στη Δ' Αθήνας πάντως που είμαι και εγώ υπάρχει ένα θέμα με τα κενά. Πχ στο σχολείο μου υπάρχουν μόνο 2 ώρες ελεύθερες στο κανονικό πρόγραμμα και 5 στο ολοήμερο. Οπότε αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε άλλα σχολεία και έρθει αναπληρωτής θα πρέπει να τρέχει σε 4-5 σχολεία για να συμπληρώσει 24 ώρες...

Ωχ, μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα και έχω περιορισμούς στο πρόγραμμα λόγω παιδιών ... άντε να συνεννοηθείς με 4-5 σχολεία για να βγάλεις βολικό πρόγραμμα  :-\

Εφόσον έχεις παιδιά θα είσαι σε ευνοϊκή θέση σε σχέση με τους άλλους. Δηλαδή λογικά θα έχεις προτεραιότητα στους 6 στην επιλογή περιοχής. Το τρέξιμο από σχολείο σε σχολείο και τα ολοήμερα δύσκολα να τα γλιτώσεις... Σε ποιες περιοχές σκέφτεσαι να δηλώσεις;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:18:47 »

Αποσυνδεδεμένος kshl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:18:57 am »
Δηλώνουμε και περιοχές; Υπάρχει κάποιο λινκ που περιγράφει τη διαδικασία, τι χαρτιά χρειάζονται, άν την επόμενη απο την ανάληψη ξεκινάμε μάθημα κλπ; Ψάχνω αρκετή ώρα αλλά δέν βρήκα κάτι.
Ώς απόφοιτος ΑΕΙ θεωρώ τους απόφοιτους ΤΕΙ εν δυνάμει ισάξιους ή και καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος larjohn

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:59:15 am »
Δηλώνουμε και περιοχές; Υπάρχει κάποιο λινκ που περιγράφει τη διαδικασία, τι χαρτιά χρειάζονται, άν την επόμενη απο την ανάληψη ξεκινάμε μάθημα κλπ; Ψάχνω αρκετή ώρα αλλά δέν βρήκα κάτι.

Google is your friend!

πχ
http://www.edugate.gr/ek-ep/28-08-09-03

Αποσυνδεδεμένος gpapage

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 02:00:42 am »

Για τα χαρτια... Την πρώτη μέρα παρουσιάζεσαι στη διεύθυνση της πρωτοβάθμιας στην οποία έχεις τοποθετηθεί. Εκεί ουσιαστικά αναλαμβάνεις υπηρεσία και αρχίζεις να θεωρείσαι αναπληρωτής. Αυτή την ημερομηνία δηλώνεις και σε ότι χαρτιά θα κάνεις στη συνέχεια. Θεωρητικά από τότε αρχίζεις και να πληρώνεσαι. Δίνεις τα στοιχεία σου (όνομα, τηλέφωνο, διεύθυνση κτλ) και στη συνέχεια δηλώνεις αν έχεις παιδιά και πόση προϋπηρεσία έχεις (μόρια στον πίνακα αναπληρωτών).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 06:18:47 »

Αποσυνδεδεμένος kshl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 02:22:21 am »
Ευχαριστώ πολύ. Δέν το κρύβω ότι έχω αγχωθεί καθώς πρόσφατα μετακόμισα και θα πρέπει να αλλάξω πόλη και να βρώ σπίτι πάλι! Είδατε... μια ζωή γκρίνια είμαι ο αχάριστος!!   
Ώς απόφοιτος ΑΕΙ θεωρώ τους απόφοιτους ΤΕΙ εν δυνάμει ισάξιους ή και καλύτερους σε κάθε επίπεδο.

Αποσυνδεδεμένος hellen

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 02:27:16 am »
Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ.

Αποσυνδεδεμένος aroniotis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 07:52:33 am »
Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ.
Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!
Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον  θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.
Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
Proud creator of www.cretanbeaches.com

Όλες οι παραλίες της Κρήτης στην οθόνη σας

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:12:46 am »
Συγχαρητήρια σε όλους! Στη Δ' Αθήνας πάντως που είμαι και εγώ υπάρχει ένα θέμα με τα κενά. Πχ στο σχολείο μου υπάρχουν μόνο 2 ώρες ελεύθερες στο κανονικό πρόγραμμα και 5 στο ολοήμερο. Οπότε αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε άλλα σχολεία και έρθει αναπληρωτής θα πρέπει να τρέχει σε 4-5 σχολεία για να συμπληρώσει 24 ώρες...

Ωχ, μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα και έχω περιορισμούς στο πρόγραμμα λόγω παιδιών ... άντε να συνεννοηθείς με 4-5 σχολεία για να βγάλεις βολικό πρόγραμμα  :-\

Υ.Γ. Ξέρει κάποιος αν όποιος παίρνει παιδαγωγική επάρκεια αυτά τα χρόνια (φέτος και του χρόνου δλδ) θα προτάσσεται έναντι των άλλων στον πίνακα αναπληρωτών ?
Νομίζω ναι, πρέπει να υπάρχουν και αντιδράσεις από τους ΑΣΠΑΙΤήτες για αυτό...

Στο δικό μου σχολείο έχει 4 ώρες κενό η Πληροφορική στο πρωινό. Πάντως θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν οι συνάδερφοι που κλήθηκαν τώρα θα καλύψουν και ολοήμερα.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:14:53 am »
Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον  θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.

Είσαι σίγουρος οτι εμείς πληρωνόμαστε απο το ΕΣΠΑ. Γιατί αυτό νομίζω οτι ισχύει για θεατρολογία - καλλιτεχνικά και όχι Πληροφορική. Για να το ψάξουμε λίγο....

Αποσυνδεδεμένος asus07

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 08:40:12 am »
συγχαρητηρια σε ολους!!!!λετε να παρει κι αλλους?

Αποσυνδεδεμένος giak

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 09:07:43 am »
Είναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.

Αποσυνδεδεμένος Alexhs_27

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 09:55:21 am »
Είναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.

Καλούν 60% ΑΕΙ και 40% ΤΕΙ. Έτσι δεν τηρείται ακριβώς η σειρά που βλέπεις στον πίνακα. Εμένα για παράδειγμα δεν με κάλεσαν καθόλου παρόλο που έχουν καλέσει άτομα τα οποία είναι κάτω από μένα στον πίνακα. Προφανώς το ίδιο κάνουν και σε κάθε περιοχή ξεχωριστά, καλούν δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται η αναλογία 60% - 40%.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 05, 2010, 09:57:37 am από Alexhs_27 »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 10:13:47 am »
Σήμερα 5/10
"ημέρα των εκπαιδευτικών!"

Χρόνια μας πολλά!!
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος wizzard

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Οκτωβρίου 05, 2010, 01:32:50 pm »

Είσαι σίγουρος οτι εμείς πληρωνόμαστε απο το ΕΣΠΑ. Γιατί αυτό νομίζω οτι ισχύει για θεατρολογία - καλλιτεχνικά και όχι Πληροφορική. Για να το ψάξουμε λίγο....

Παιδιά αληθεύει ότι θα πληρωθούμε το Πάσχα;;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144