0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:22:14 amΣυγχαρητήρια σε όλους! Στη Δ' Αθήνας πάντως που είμαι και εγώ υπάρχει ένα θέμα με τα κενά. Πχ στο σχολείο μου υπάρχουν μόνο 2 ώρες ελεύθερες στο κανονικό πρόγραμμα και 5 στο ολοήμερο. Οπότε αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε άλλα σχολεία και έρθει αναπληρωτής θα πρέπει να τρέχει σε 4-5 σχολεία για να συμπληρώσει 24 ώρες...Ωχ, μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα και έχω περιορισμούς στο πρόγραμμα λόγω παιδιών ... άντε να συνεννοηθείς με 4-5 σχολεία για να βγάλεις βολικό πρόγραμμα
Συγχαρητήρια σε όλους! Στη Δ' Αθήνας πάντως που είμαι και εγώ υπάρχει ένα θέμα με τα κενά. Πχ στο σχολείο μου υπάρχουν μόνο 2 ώρες ελεύθερες στο κανονικό πρόγραμμα και 5 στο ολοήμερο. Οπότε αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε άλλα σχολεία και έρθει αναπληρωτής θα πρέπει να τρέχει σε 4-5 σχολεία για να συμπληρώσει 24 ώρες...
Δηλώνουμε και περιοχές; Υπάρχει κάποιο λινκ που περιγράφει τη διαδικασία, τι χαρτιά χρειάζονται, άν την επόμενη απο την ανάληψη ξεκινάμε μάθημα κλπ; Ψάχνω αρκετή ώρα αλλά δέν βρήκα κάτι.
Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ.
Παράθεση από: gpapage στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:22:14 amΣυγχαρητήρια σε όλους! Στη Δ' Αθήνας πάντως που είμαι και εγώ υπάρχει ένα θέμα με τα κενά. Πχ στο σχολείο μου υπάρχουν μόνο 2 ώρες ελεύθερες στο κανονικό πρόγραμμα και 5 στο ολοήμερο. Οπότε αν υπάρχει αντίστοιχη κατάσταση σε άλλα σχολεία και έρθει αναπληρωτής θα πρέπει να τρέχει σε 4-5 σχολεία για να συμπληρώσει 24 ώρες...Ωχ, μου έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα και έχω περιορισμούς στο πρόγραμμα λόγω παιδιών ... άντε να συνεννοηθείς με 4-5 σχολεία για να βγάλεις βολικό πρόγραμμα Παράθεση από: thymiaras στις Οκτωβρίου 05, 2010, 12:22:34 amΥ.Γ. Ξέρει κάποιος αν όποιος παίρνει παιδαγωγική επάρκεια αυτά τα χρόνια (φέτος και του χρόνου δλδ) θα προτάσσεται έναντι των άλλων στον πίνακα αναπληρωτών ?Νομίζω ναι, πρέπει να υπάρχουν και αντιδράσεις από τους ΑΣΠΑΙΤήτες για αυτό...
Υ.Γ. Ξέρει κάποιος αν όποιος παίρνει παιδαγωγική επάρκεια αυτά τα χρόνια (φέτος και του χρόνου δλδ) θα προτάσσεται έναντι των άλλων στον πίνακα αναπληρωτών ?
Παράθεση από: hellen στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:27:16 amΜπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ. Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!
Είναι άδικο να βλέπω άτομα με λιγότερα μόρια από μένα να τους καλούν Αθήνα και εγώ να είμαι επαρχία! Από με τι σκεπτικό τα βγάζουν.
Παράθεση από: aroniotis στις Οκτωβρίου 05, 2010, 07:52:33 amΠαράθεση από: hellen στις Οκτωβρίου 05, 2010, 02:27:16 amΜπράβο σε όσους τα κατάφεραν εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.Μάλλον με τους ΑΚΩ πρέπει να τελειωσε για να δούμε ποτε θα καλεσει ΑΜΩ. Καλημέρα συνάδελφοι και συγχαρητήρια!Ήθελα να σας γράψω ότι σε επικοινωνία συναδέλφου ειδικότητας της Μουσικής στο δημοτικό που κάνω με το Υπουργείο, του είπαν ότι τα χρήματα των αναπληρωτών των πιλοτικών μάλλον θα μπουν το Πάσχα (αφού εμείς πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ)! Γι'αυτό αφού τοποθετηθείτε, αρχίζετε να ετοιμάζεστε για κινητοποιήσεις.Πάντως συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!Είσαι σίγουρος οτι εμείς πληρωνόμαστε απο το ΕΣΠΑ. Γιατί αυτό νομίζω οτι ισχύει για θεατρολογία - καλλιτεχνικά και όχι Πληροφορική. Για να το ψάξουμε λίγο....