0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειχα ρωτησει και χθες για το ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ανηκουμε στο ΕΣΠΑ.Σημερα παντως το ανεφερα στο σχολειο μου και αυτοι με την σειρα τους στην πρωτοβαθμια και ειπανοτι απο το ΕΣΠΑ θα πληρωνονται οι ειδικοτητες, καλλιτεχνικα,εικαστικα ..η πληροφορικη δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια.
Παράθεση από: kathoulaki στις Οκτωβρίου 07, 2010, 03:05:39 pmειχα ρωτησει και χθες για το ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ανηκουμε στο ΕΣΠΑ.Σημερα παντως το ανεφερα στο σχολειο μου και αυτοι με την σειρα τους στην πρωτοβαθμια και ειπανοτι απο το ΕΣΠΑ θα πληρωνονται οι ειδικοτητες, καλλιτεχνικα,εικαστικα ..η πληροφορικη δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. Μίλησα με το ΥΠΕΠΘ σήμερα (με τον κο Ψαρούλη στο τηλέφωνο που δόθηκε εδώ) και μου είπε τα εξής : είμαστε και εμείς κανονικά αναπληρωτές μόνο που αντί να πληρωνόμαστε από τον κρατικό προϋπολογισμό θα πληρωνόμαστε από το ΕΣΠΑ. Για το αν θα υπογράψουμε σύμβαση έργου ή όχι, φάνηκε να μην ξέρει να απαντήσει στα σίγουρα, αλλά μου είπε "τι σύμβαση έργου, τι κανονική, το ίδιο είναι" ... όταν του εξήγησα ότι δεν είναι το ίδιο και ότι δεν θα δικαιούμαστε άδειες και επίδομα ανεργίας μου είπε ότι δεν ήξερε λεπτομέρειες και να τον ξαναπάρω αργότερα. Δυστυχώς δεν κατάφερα να τον ξαναπάρω, αύριο το πρωί όμως οπωσδήποτε θα προσπαθήσω να ξαναμιλήσω μαζί του και θα τον ρωτήσω για το πότε θα πληρωθούμε.
Ο υπάλληλος στη διεύθυνση μου πε ότι την ημέρα που υπέγραψα αρχίζει η και η πληρωμή. Άρα αρχίζουν και τα ένσημα πιστεύετε;
Έχουν μείνει κενά αλλά λίγων ωρών σε κάθε σχολείο. Δεν είναι απαραίτητα 12θέσια τα σχολεία αλλά απο 12θέσια και πάνω και γι αυτό συμβαίνει αυτό. Ψάξε για να ξέρεις ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός σχολείων που μπορούν να σε στείλουν (να είσαι υποψιασμένη απο πριν).
Παράθεση από: Χριστίνα στις Οκτωβρίου 05, 2010, 03:39:43 pmΈχουν μείνει κενά αλλά λίγων ωρών σε κάθε σχολείο. Δεν είναι απαραίτητα 12θέσια τα σχολεία αλλά απο 12θέσια και πάνω και γι αυτό συμβαίνει αυτό. Ψάξε για να ξέρεις ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός σχολείων που μπορούν να σε στείλουν (να είσαι υποψιασμένη απο πριν).Τελικά υπήρχαν ακόμα κενά στη Δ' ... μόλις με πήραν τηλέφωνο ότι με τοποθέτησαν σε ένα πρωινό, και τις 24 ώρες! Ήμουν και τυχερή αφού είναι μόλις πέντε λεπτά από το σπίτι μου!!!
Πάντως το πιστοποιητικό υγείας μου φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Δεν είχα βγάλει μέχρι τώρα (κακώς!), γιατί δεν περίμενα να με καλέσουν, και τα νοσοκομεία εδώ στη Θεσσαλονίκη δέχονται μόνο πρωινά και με ραντεβού! Εν τω μεταξύ αμα πας σε άλλο νοσοκομείο σε στέλνουν σε εκείνο το συγκεκριμένο που έχει εφημερία για τα πιστοποιητικά υγείας και θέλει ραντεβού! Λέτε να πάω σε άλλο νομό να το πάρω;
Παράθεση από: larjohn στις Οκτωβρίου 08, 2010, 02:14:07 pmΠάντως το πιστοποιητικό υγείας μου φαίνεται μεγάλη υπόθεση. Δεν είχα βγάλει μέχρι τώρα (κακώς!), γιατί δεν περίμενα να με καλέσουν, και τα νοσοκομεία εδώ στη Θεσσαλονίκη δέχονται μόνο πρωινά και με ραντεβού! Εν τω μεταξύ αμα πας σε άλλο νοσοκομείο σε στέλνουν σε εκείνο το συγκεκριμένο που έχει εφημερία για τα πιστοποιητικά υγείας και θέλει ραντεβού! Λέτε να πάω σε άλλο νομό να το πάρω;Άστα τρελη ταλαιπωρία. Σήμερα που το κατέθεσα μου έφυγε ένα βάρος.