0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωχ...Συγνώμη! Δεν το είχα δει! Είχα στο μυαλό μου την Ούμα Θέρμαν. Και πάλι συγνώμη...δεν το έκανα επίτηδες. Μagda, ευχαριστώ...
Ε όχι και να φτάσουν οι 2 γλώσσες μαζί την μοριοδότηση του διδακτορικού!!! ¨Ελεος παιδιά. 0.5 μόριο η άριστη γνώση και πολύ της είναι. ¨Ηδη μου την έχει δώσει οτι μεταπτυχιακό στο γνωστικό ισοδυναμεί με profieciency ...
Παράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 18, 2010, 12:56:03 amΕ όχι και να φτάσουν οι 2 γλώσσες μαζί την μοριοδότηση του διδακτορικού!!! ¨Ελεος παιδιά. 0.5 μόριο η άριστη γνώση και πολύ της είναι. ¨Ηδη μου την έχει δώσει οτι μεταπτυχιακό στο γνωστικό ισοδυναμεί με profieciency ...ΟΛΟΣΩΣΤΟ!!! Συγκρίνεται το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό με τις ξένες γλώσσες;;;
Πλακα πλακα την ταινια την εχετε δει?
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 18, 2010, 12:59:41 amΠαράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 18, 2010, 12:56:03 amΕ όχι και να φτάσουν οι 2 γλώσσες μαζί την μοριοδότηση του διδακτορικού!!! ¨Ελεος παιδιά. 0.5 μόριο η άριστη γνώση και πολύ της είναι. ¨Ηδη μου την έχει δώσει οτι μεταπτυχιακό στο γνωστικό ισοδυναμεί με profieciency ...ΟΛΟΣΩΣΤΟ!!! Συγκρίνεται το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό με τις ξένες γλώσσες;;;Εγώ έχω τα 2 μόρια από την άριστη γνώση της ξένης γλώσσας. Μεταπτυχιακό δεν έχω...Τι να πω; Θα αντιδράσω σαν Οαεδίτης: κξηγλκξηγκξηπθηκξηξωβγηωηψηξγκθ!!! Προσαρμόζομαι σιγά -σιγά, ο απροσάρμοστος! Μαθαίνω...
Παράθεση από: manolis2046 στις Αυγούστου 18, 2010, 01:06:56 amΠλακα πλακα την ταινια την εχετε δει?Ποια ταινία; Μας μπέρδεψες! Ανέφερες πιο πάνω Σταλλόνε,
Προφανώς και θεωρείς σωστή τη μοριοδότηση, προφανώς και το θεωρείς ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!
Μιλάς για έλλειψη επιχειρημάτων αλλά δεν είσαι σε θέση να ακούσεις/δεχτείς διαφορετική άποψη.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλύτερος εκπαιδευτικός κάποιος που γνωρίζει κάποια ξένη γλώσσα
Όσο για την άποψή σου :"Σε όλες τις θέσεις του Δημοσίου, εκτός από την εκπαίδευση, η γνώση ξένων γλωσσών μοριοδοτείται" ...,να 'σαι καλά! Μ' έκανες και γέλασα! Γι' αυτό στο ελληνικό δημόσιο λειτουργούν ΟΛΑ ρολόι!!! Γιατί ξέρουν ξένες γλώσσες και μπήκαν ΟΛΟΙ ΑΞΙΟΞΡΑΤΙΚΑ με τα προσόντα τους...Anyway!!!
Για μένα σωστός και άξιος εκπαιδευτικός είναι αυτός που γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενό του, αγαπά και σέβεται τα παιδιά, δουλεύει εντός κι εκτός τάξης, αυτός που δε λουφάρει και δε γκρινιάζει για το ωράριο, αυτός που δεν μηχανεύεται τρόπους για το πόσο σύντομα θα την κοπανήσει απ' το σχολείο, αυτός που ΔΕΝ ασπάζεται το :"three reasons to be a teacher: June, July, August..."