*

Αποστολέας Θέμα: Πίνακες-προσλήψεις νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής 2010-2011  (Αναγνώστηκε 18484 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος cris.drm

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2012, 12:13:24 am από Lucinda »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος gioulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Πίνακες-προσλήψεις νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής 2010-2011
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:02:15 pm »
cris.drm μήπως γνωρίζεις πόσους αναπληρωτές ενδέχεται να πάρει νηπιαγωγούς, αλλά όχι ειδικής; Ακόμα δε μπορώ να βγάλω άκρη. >:(

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:10:17 pm »
 :)
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 07:39:06 pm από minamina »

Αποσυνδεδεμένος cris.drm

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:11:04 pm »
Νομιζω οτι ο πινακας των αναπληρωτων νηπιαγωγων περσι εφτασε το 1700...  Ειπαν για μειωση αναπληρωτων αλλα υπαρχουν πολλες συνταξιοδοτησεις και λιγοτεροι μονιμοι διορισμοι.. Ελπιζω να παρουν περισσοτερους...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:17:05 pm »
παιδια ψαχνω ενα γνωστο μου ατομα στο πινακα  ειδικης αγωγης νηπιαγωγων και δεν το βρισκω.Σημειωτεων εχει δουλεψει 2 χρονια αναπληρωτης σε νηπιαγωγειο ειδικης αγωγης.Πως το εξηγειται?Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ νηπιαγωγων τον κανονικο βλεπω να υπαρχει χωρις μορια προυπηρεσιας που αποκτησε στο ειδικο νηπιαγωγειο.και στο πινακα διοριμου δεν υπαρχει καν.Πως το εξηγειται? ??? ???

αν ξερει καποιος  τι μπορει να συμβαινει ασ μου απαντησει  ;)

Αποσυνδεδεμένος gioulitsa

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω τα ζουζούνια μου - ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:36:41 pm »
minamina δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω. cris.drm γνωρίζω πως έφτασε πέρυσι ο πίνακας στο 1700, απλά αναρωτιέμαι αν θα γίνει και φέτος. Μλάνε για πιστώσεις αναπληρωτών 11.000 πριν λίγο σε άλλο τόπικ διάβασα για 15.000 για αναπληρωτές, όμως και οι του μειωμένου ωραρίου αναπληρωτές θεωρούνται. Αυτό φοβάμαι, το μω. Δεν το δήλωσα κι η σειρά μου είναι γύρω στο 1000 στον πίνακα αναπληρωτών. Για τους ειδικής αγωγής δε ξέρω να σε βοηθήσω καθόλου.

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:39:12 pm »
Δεν προκειται να ασχοληθει κανενας να σου απαντησει γιατι πολυ απλα ολοι τους σιχαινονται
Τους σιχαινονται γιατι ουσιαστικα και πρακτικα πληρωσαν το διορισμο τους (αυτα τα κωλοσεμιναρια) και τους σιχαινονται ακομα πιο πολυ γιατι στον επομενο ασεπ ειδικης θα εχουν δικαιωμα (παλι με αυτα τα ακριβοπληρωμενα κωλοσεμιναρια) να δωσουν και μαλιστα με αναλογια περιπου 1:2 (!!!!)
Και φυσικα το 80% απο αυτους δεν τους νοιαζει καθολου η ειδικη εκπαιδευση και ουτε τα παιδια που μετεχουν σε αυτην. Τους νοιαζει μονο το ΧΡΗΜΑ
Ο σωζων εαυτο σωθητο παιδιαααα. Αρχιστε να πληρωνετε για να διοριστητε. Αυτο ειναι το μηνυμα της ακατανομαστης Διαμ.......

Υ.Γ.:  gioulitsa δυστυχως αργα ξυπνησες. Εχω φιλη που διοριστηκε μονο με ενα σεμιναριο ειδικης, χωρις ασεπ, χωρις ΤΙΠΟΤΑ. Το κολπο ειχε ως εξης: πηγε μια χρονια αναπληρωτρια ειδικης, μετα μεταπηδησε στους πινακες κανονικων αναπληρωτων με τα μορια που ειχε μαζεψει απο την ειδικη (τοτε γινοτανε), μετα την ξαναπηραν τρεις χρονιες αναπληρωτρια σε κανονικα νηπιαγωγεια και διοριστηκε μεσω του ενιαιου παρακαλω, χωρις ασεπ, χωρις τιποτα. Μονο πληρωνοντας αυτα τα κωλοσεμιναρια που τα πανεπιστημια σκοτωνονται να τα οργανωνουν για να 'κονομανε χρηματα και αλλα χρηματα και αλλα και αλλα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2010, 07:47:21 pm από Triainoforos »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 19, 2010, 06:51:43 pm »
Δεν προκειται να ασχοληθει κανενας να σου απαντησει γιατι πολυ απλα ολοι τους σιχαινονται
Τους σιχαινονται γιατι ουσιαστικα και πρακτικα πληρωσαν το διορισμο τους (αυτα τα κωλοσεμιναρια) και τους σιχαινονται ακομα πιο πολυ γιατι στον επομενο ασεπ ειδικης θα εχουν δικαιωμα (παλι με αυτα τα ακριβοπληρωμενα κωλοσεμιναρια) να δωσουν και μαλιστα με αναλογια περιπου 1:2 (!!!!)
Και φυσικα το 80% απο αυτους δεν τους νοιαζει καθολου η ειδικη εκπαιδευση και ουτε τα παιδια που μετεχουν σε αυτην. Τους νοιαζει μονο το ΧΡΗΜΑ
Ο σωζων εαυτο σωθητο παιδιαααα. Αρχιστε να πληρωνετε για να διοριστητε. Αυτο ειναι το μηνυμα της ακατανομαστης Διαμ.......

συνφωνω απολυτα με οσα γραφεις.Και νιωθω πολυ κοροιδο που εγω σαν μ....... εχω δωσει 3 φορες και επιτυχουσα με υψηλη βαθμολογια.
Μαλιστα εχω ακουσει ατΟμο με τα σεμιναρια να δουλευει στο ειδικο  νηπιαγωγειο και να λεει οτι τα χρηματα θελει .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 07:39:49 pm από minamina »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 23, 2010, 07:35:44 pm »
Συναδελφοι το Γραφειο Ειδικης Αγωγης εκανε δεκτα απο ατομα ειδικων κατηγοριων πιστοποιητικα απο Πρωτοβαθμια Υγειονομικη Επιτροπη Νομαρχιας

Στη συνεχεια σε εγγραφο που δηλωνει τις ημερομηνιες των ενστασεων αναφερει μεταξυ αλλων

<<Οι υποψήφιοι του πίνακα Α΄(ΑΜΕΑ οι ίδιοι) και οι γονείς παιδιών ΑΜΕΑ θα πρέπει κατά την πρόσληψή τους να προσκομίσουν το πιστοποιητικό Πρωτοβάθμιας (εναλλακτικά  Δευτεροβάθμιας) Υγειονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2643/1998 (ΦΕΚ 220 Α΄), στο οποίο να αναγράφεται σαφώς το ποσοστό χρόνιας αναπηρίας (67% και άνω)>>  

Ο νομος 2643/98 αναφερεται σε Πρωτοβαθμια Υγειονομικη Επιτροπη ΙΚΑ
Πως ομως εκαναν αρχικα δεκτα τα πιστοποιητικα απο την Νομαρχια και γιατι βγαζουν αυτη την ανακοινωση??
Γιατι οπως θα παρατηρησατε κατα την καταθεση των χαρτιων για μονιμο διορισμο απο τις ειδικες κατηγοριες πολλες αποριφθηκαν επειδη ΔΕΝ ειχαν καταθεσει πιστοποιητικα απο ΠΡΩΤΟ
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 07:55:41 pm από minamina »

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 23, 2010, 07:36:42 pm »
Παρακατω εχουμε την ενσταση που μπορειτε να καταθεσετε

θα συμπληρωσετε τα στοιχεια σας καθως και την θεση καταταξη σας στον Πινακα μεχρι τον 1)λογο και θα την καταθεσετε με την υπογραφη σας στο τελος

ΑΙΤΗΣΗ - ΕΝΣΤΑΣΗ

Επώνυμο:
Όνομα:
Πατρώνυμο:
Κλάδος:
Δ/νση κατοικίας:
Οδός:
Τ.Κ.
Τηλέφωνο:
Θέμα: Επανεξέταση των προσωρινών πινάκων Α΄ και
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 07:56:12 pm από minamina »

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 23, 2010, 08:15:06 pm »
Καθαρά προσωπική εκτίμηση: Οχι πάνω απο 130 άτομα. Πέρσι πήραν λιγότερα οποτε θεωρώ οτι δεν παίζει φέτος να παρουν περισσότερους απο την προηγούμενη χρονια!

Triainoforos αναφέρεις οτι όσοι έχουν σεμινάρια θα μπορούν να δώσουν ΑΣΕΠ ειδικής;;;; Γιατί εγω έχω άλλη πληροφόρηση....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 23, 2010, 08:18:22 pm από vasp »

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 23, 2010, 08:44:57 pm »
"ΤΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ
"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Αυγούστου 23, 2010, 09:06:17 pm »
Επιτέλους..είχα αρχίσει να φοβάμαι ότι χάθηκε τελείως η ανθρωπιά μας..όχι ότι μας έμεινε και πολλή, αλλά υπάρχουν ακόμη κάποιοι που δεν τυφλώθηκαν..
Δεν ξέρω τί πάθηση έχει ή όχι ο καθένας, αλλά πιστεύω πως κανείς σας δε θα θελε να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών για να έχει καλή θέση σε κανέναν πίνακα.Και ποτέ μην είστε σίγουροι για το τί περνάει ο καθένας όταν κλείνουν οι πόρτες του σπιτιού του.Ίσα ίσα όταν δεν αφήνουν κανέναν να γνωρίζει την αδυναμία τους, είναι ακόμη πιο αξιοθαύμαστοι. Και τα λέω αυτά όχι γνωρίζοντας εκπαιδευτικό με αναπηρία, αλλά 2 άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας που κάνουν κάθε μέρα ένεση μόνοι τους και για πολλά χρόνια δεν είχα καταλάβει τίποτα, μέχρι που το είπαν οι ίδιοι. Οπότε αντί να στρέφεστε εναντίον λάθος ατόμων, για σκεφτείτε καλύτερα ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός γιατί αρχίσαμε να μοιάζουμε με κανιβαλους..
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος Aneta

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Αυγούστου 23, 2010, 09:39:34 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30