0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"δικαιοτερο μας συμφερει δεν μας συμφερει" ειναι μια δικη σου ερμηνεια!!δικαιοτερο για εσενα που δεν ετρεξες ισως, στο τονισα!!δηλαδη τι θες να μας πεις οτι πρεπει να ειμαστε κι ευτυχισμενοι που η καθε ιδεα του καθενα που γινεται υπουργος αλλαζει με το ετσι θελω τις ζωες μας!!δεν καναμε yoga τοσα χρονια που τρεχαμε...
Παράθεση από: maritina στις Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο. Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.
Παράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 29, 2010, 10:15:05 pmΠαράθεση από: maritina στις Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο. Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;Με στενοχωρησε η τελευταια αποψη που παραθετεις ειλικρινα.Δεν δικαιουνται δηλαδη να ομιλουν αυτοι που ετρεξαν ανα την Ελλαδα ,δεν θεωρειται οτι εχουν λογο διαμαρτυριας οταν ξαφνικα εν μια νυκτι ανατρεπονται τα δεδομενα και ακυρωνονται οι αγωνες πολλων απο αυτους.Αν δεν αξιζουν αυτοι οι εκπαιδευτικοι που φαγανε τοσα χρονια να διαβαζουνε για ασεπ και απεκτησαν και διδακτικη εμπειρια να μπουν στις ταξεις να διδαξουν,τοτε τι να πουμε.Δικαιουνται να αγανακτουν και να διαμαρτυρονται γιατι υπηρετησαν στην Α μοργο και τη Νισυρο γιατι ηταν επιλογη που θα τους οδηγουσε στο διορισμο.Αυτη η βιαιη ανατροπη στερει το διορισμο απο αυτους τους ανθρωπους που ηταν τοσο κοντα.Και καλα ειναι οσοι διοριζονται να μην ξεχνουν...Με ολο το σεβασμο.
Μη σας παίρνει από κάτω μ' όλες αυτές τις .... που γράφονται. Εξάλλου όσοι τις γράφουν ή πιτσιρίκια είναι ή εγκάθετοι. Οπότε και στις δυο περιπτώσεις πάνε τα λόγια σας χαμένα.Γιατί αν πήγαιναν καμιά χρονιά στην άγονη και η υπουργός τους έλεγε "φτου κι απ' την αρχή, κορόιδα" δε θα τα έλεγαν αυτά.Κουράγιο!
Έτσι κι αλλιώς την ίδια πιθανότητα έχουν να συμβούν και τα 2!