0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maritina στις Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο. Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.
Παράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 29, 2010, 10:15:05 pmΠαράθεση από: maritina στις Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο. Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;Σαφώς και όλοι ήθελαν την προυπηρεσία..Αλλά ας είμαστε ενήλικες,όπως λες:Ποιός θα πήγαινε ωρομίσθιος ή ακόμα και αναπληρωτής,θα άφηνε το σπίτι του για να πάει πόσα χιλιόμετρα μακριά αν δεν είχε έστω μια προοπτική διορισμού;Kαι επιπλέον υπάρχει και ο ασεπ.Αυτό γιατί το ξεχνάμε;;
Παράθεση από: Lila_76 στις Αυγούστου 29, 2010, 10:35:16 pmΠαράθεση από: syrrahm στις Αυγούστου 29, 2010, 10:15:05 pmΠαράθεση από: maritina στις Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pmΗ αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο. Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;Σαφώς και όλοι ήθελαν την προυπηρεσία..Αλλά ας είμαστε ενήλικες,όπως λες:Ποιός θα πήγαινε ωρομίσθιος ή ακόμα και αναπληρωτής,θα άφηνε το σπίτι του για να πάει πόσα χιλιόμετρα μακριά αν δεν είχε έστω μια προοπτική διορισμού;Kαι επιπλέον υπάρχει και ο ασεπ.Αυτό γιατί το ξεχνάμε;;Συμφωνούμε σε όλα.Ας προσθέσω μόνο αυτό:Το κράτος έχει υποχρέωση να διορίσει κάποιον επειδή θεμελίωσε ή θα θεμελίωνε δικαίωμα διορισμού αν διατηρούνταν για λίγο ακόμη το προηγούμενο σύστημα διορισμών και όχι επειδή πήγε ως αναπληρωτής στην Αμοργό ή στον Έβρο. Και αυτές οι περιοχές Ελλάδα είναι.
Ακριβώς.Το άλλαξε για να μην διορίζει ή να διορίζει ελάχιστους που θα γράφουν 90 και θα έχουν 50 μήνες προυπηρεσία.Απλά είναι τα πράγματα.Να μην δεσμεύεται για τίποτα,ενώ η μεταβατική που έδωσε είναι για ....τα μπάζα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Αυγούστου 29, 2010, 11:25:16 pmΑκριβώς.Το άλλαξε για να μην διορίζει ή να διορίζει ελάχιστους που θα γράφουν 90 και θα έχουν 50 μήνες προυπηρεσία.Απλά είναι τα πράγματα.Να μην δεσμεύεται για τίποτα,ενώ η μεταβατική που έδωσε είναι για ....τα μπάζα.Μην λέμε ότι θέλουμεαν το κράτος δεν ήθελε να διορίζει ή να διορίζει ελάχιστους όπως λες το μόνο που θα έκανε θα ήταν να προκηρύξει ελάχιστες θέσεις ή καθόλου, με όποιο σύστημα διορισμού θέλετε.Συμφωνώ με τον Landau, καλός άλλαξε το σύστημα και θα καθαρίσουμε από τους άπειρους πίνακες, ξεκάθαρα να είναι ένας πίνακας. Όσο για την μεταβατική περίοδο αυτό είναι σχετική έννοια, στην οποία ήθελε πάλη, με την πάλη που έγινε αυτό την μεταβατική έδωσε. Τώρα τέλος και προσαρμογή στα νέα δεδομένα αλλιώς θα ήμαστε μίζεροι για όλη μας την ζωή.
Παράθεση από: kinegiros στις Αυγούστου 29, 2010, 11:36:11 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Αυγούστου 29, 2010, 11:25:16 pmΑκριβώς.Το άλλαξε για να μην διορίζει ή να διορίζει ελάχιστους που θα γράφουν 90 και θα έχουν 50 μήνες προυπηρεσία.Απλά είναι τα πράγματα.Να μην δεσμεύεται για τίποτα,ενώ η μεταβατική που έδωσε είναι για ....τα μπάζα.Μην λέμε ότι θέλουμεαν το κράτος δεν ήθελε να διορίζει ή να διορίζει ελάχιστους όπως λες το μόνο που θα έκανε θα ήταν να προκηρύξει ελάχιστες θέσεις ή καθόλου, με όποιο σύστημα διορισμού θέλετε.Συμφωνώ με τον Landau, καλός άλλαξε το σύστημα και θα καθαρίσουμε από τους άπειρους πίνακες, ξεκάθαρα να είναι ένας πίνακας. Όσο για την μεταβατική περίοδο αυτό είναι σχετική έννοια, στην οποία ήθελε πάλη, με την πάλη που έγινε αυτό την μεταβατική έδωσε. Τώρα τέλος και προσαρμογή στα νέα δεδομένα αλλιώς θα ήμαστε μίζεροι για όλη μας την ζωή.Καλά σοβαρά μιλάμε τώρα;;;Πάλη ήθελε όταν ήταν να ψηφιστεί αυτό το νομοσχέδιο και όταν φωνάζαμε για διαρκείας,η ΔΟΕ και η ΟΛΜΕ έκαναν τουμπεκί ψιλοκομμένο.Είναι κρίμα να μηδενίζονται οι προυπηρεσίες και οι επιτυχίες ασεπ.Αλλά βέβαια...όποιος πρόλαβε και πήδηξε στη βάρκα....αυτές τις απόψεις έχει....
Αυτό είπα lila με την πάλη που έγινε τότε αυτό το αποτέλεσμα βγήκε, τώρα τι θέλεις να γίνει ? δεν έγινε τότε που έκαιγε το πράμα.....όσο για εσένα nero καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά το σύστημα έγινε δικαιότερο μας συμφέρει δεν μας συμφέρειΓρηγορότερη προσαρμογή στα νέα δεδομένα θα φέρει καλύτερη ζωή και επιτυχίες. Όσο δεν το αποδέχεστε η οργή και η πίκρα θα δηλητηριάζουν την ζωή. Η επιλογή είναι του καθενός μας.