*

Αποστολέας Θέμα: Θα διοριστούν οι 15.500 αναπληρωτές ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!  (Αναγνώστηκε 28443 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Θα διοριστούν οι 15.500 αναπληρωτές ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ !!!!!!!
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:16:47 pm »
Ας διαμαρτυρηθουν οσο θελουν...αρκει το ενιαιο μισθολογιο να ειναι και δικαιο...μη φτασουν στην τελικη να παιρνουν λιγοτερα χρηματα ανθρωποι οπως οι καθηγητες που ψωμολυσσανε....γιατι για να λεμε την αληθεια ο μισθος του καθηγητη ειναι εξευτελιστικος....και ειναι αναγκασμενος ν αφησει το σπιτι του,να πληρωνει ενοικια για να μαζευει μορια μεταθεσης και νομιζουν ολοι οτι ειναι ευπορος.....μονο οσοι μπορουν και κανουν πολλα ιδιαιτερα ειναι οκ. αλλα ποσοι ειναι αυτοι?και ειδικα στην εποχη μας?τα χαιρεταμε τα ιδιαιτερα.......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

void

• Επισκέπτης
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:20:16 pm »

Μια απλή διαίρεση του αριθμού των καταγεγραμμένων μαθητών με αυτόν του αριθμού τον εκπαιδευτικών που προέκυψε από την πρόσφατη απογραφή, βγάζει αυτήν την αναλογία. Τώρα αν εκτιμώ από αυτά που ζω στα σχολεία και διαβάζω πάνω στο θέμα, ότι ιδιαιτερότητες σαν αυτές που ειπώθηκαν πριν δεν δικαιολογούν μία τέτοια αναλογία, αλλά θεωρώ ότι οφείλεται κυρίως σε λανθασμένους χειρισμούς σε θέματα διορισμών (πχ 30μηνο) και διαχείρισης προσωπικού, είναι δικαιωμά μου. Ούτε αυτή την γνώμη την επέβαλα και ούτε απαγόρευσα σε κάποιον να έχει κάποια άλλη.
[/quote]
εχεις πολυ μεγαλο δικιο και δυστυχως το προσωπικο μας προβλημα ,που συμμεριζομαι βεβαιως αφου συμπασχω, δε μας αφηνει να αποδεχτουμε την αληθεια,οτι δηλαδη τα τελευταια 10 χρονια τουλαχιστο,και με αφορμη την καταργηση της επετηριδας που ηταν μεν ψυχοβγαλτρα αλλά δεν αφηνε περιθωρια για λαμογιες,το κακο παραγινε και γεμισε ο τοπος καθηγητες που ουτε χρειαζομαστε ουτε δουλευουν.
Οι "εκπροσωποι" των αδιοριστων-αληθεια,ποιος τους διορισε τετοιους;-φροντισαν απο το 1997 και περα να βολευουν λεφουσια πονεμενων με προυπηρεσια.Ξερουμε βεβαια πολυ καλα πώς αποκτηθηκε και σε ποιες περιοδους εν κρυπτω καλουνταν και δημιουργηθηκαν το 16μηνο και το 40%.
Επειδη ομως ειμαστε οι χαμενοι της υποθεσης,ας μην αμφισβητουμε τα γεγονοτα.Οταν εξω ειναι νυχτα δεν μπορεις να μου λες οτι εσβησε το φως.

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:29:45 pm »
Επειδη οπως εχω ξαναπει στο φορουμ γνωριζω καποιους απ αυτους που ξεκινησαν την ιστορια με καποιες απο τις λαμογιες να πω οτι απ οσο μου ειπαν ολα εγιναν επειδη παρακαλεσαν,εγλυψαν η δεν ξερω εγω τι αλλο εκαναν με πολιτικους...και για να ειμαι ακριβης μιλαω ξεκαθαρα για την προυπηρεσια των ΟΑΕΔιτων που για μενα ειναι απαραδεκτοι...εγω δεν θα ειχα μουτρα να κοιταξω συναδερφο στο προσωπο αν διοριζομουν ετσι...αυτοι ειναι και περηφανοι..το ιδιο ισχυει για Σιβιτανιδειο οπου εχω γνωστη που μπηκε με γνωστο πηρε μορια και τωρα διοριστηκε.....χωρις ΑΣΕΠ!ποσα φασκελα ριχνει κανεις μετα απ αυτα στον εαυτο του?

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:45:36 pm »
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτηθεί και με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος maritina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 29, 2010, 06:48:36 pm »
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.
Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 29, 2010, 07:01:10 pm »
Θα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συνεχίζουν να υπάρχουν 800 πίνακες για τα επόμενα x-y-z χρόνια! Αφού αλλάζει με τον έναν ή άλλον τρόπο το σύστημα, θα πρέπει από εκεί και πέρα να υπάρχει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πίνακας από τον οποίον θα γίνονται οι διορισμοί. Ψηφίστηκε, καλώς ή κακώς, μια νομοθεσία (δεν θα σχολιάσω εδώ τα υπέρ και τα κατά) που προβλέπει μια συγκεκριμένη διαδικασία, όπου θα προσμετράται (μειωμένα) και η προϋπηρεσία.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αδικείται, ε λοιπόν εγώ νοιώθω ότι αδικούμαι ακόμα περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια με τους πολλαπλούς τρόπους διορισμού (βλέπε 30μηνα, 24μηνα, 40%), διότι όταν ορίστηκε ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ, προβλεπόταν ότι σε μερικά χρόνια (η περίφημη μεταβατική περίοδος...) θα ήταν όλοι οι διορισμοί 100% μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ! Και τι έγινε στην πραγματικότητα; Όλοι ξέρουμε..
Γι' αυτό να μην ακούω για αδικίες και κλαψουρίσματα, γιατί αν τώρα - όπως αρχικά προβλεπόταν - ίσχυε το 100% ΑΣΕΠ, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα ήμουν λογικά διορισμένος! Αλλά όχι.. πρώτα τα 40%, τα 24μηνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες κατηγορίες!
Γι' αυτό.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ (στην πραγματικότητα μειωμένα μοριοδοτούμενες) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΣΑΣ! Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα του νέου συστήματος (με το οποίο δεν συμφώνω σε όλα) και αφήστε τις μεταβατικές περιόδους άπειρης χρονικής διάρκειας!
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος minus03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 29, 2010, 07:38:50 pm »
εξαρταται τι τον συμφερει τον καθενα....δηλαδη εγω που εχω ΚΑΙ δυο επιτυχιες στον ασεπ, και γυρναω 7 χρονια ωρομισθιος για αυτα τα κ...μορια τι να πω ;
και τα περι δικαιου συστηματος ας το αφησουμε καλυτερα...οποιος δεν επιδοτειται απο τη μαμα και τον μπαμπα,και γυρισε ολα τα χωρια και πολεις με δικα του εξοδα, δικαιουται και να διαμαρτυρεται και να τα κανει ολα λαμπογυαλο....και αν κοιταξει κανεις στους πινακες οι περισοοτεροι εχουν ΚΑΙ επιτυχια(ες) στον ασεπ, ΚΑΙ προυπηρεσια....
ναι λοιπον σε βασικη προυποθεση η επιτυχια στον ασεπ, αλλα οχι σε καταργηση της προυπηρεσιας....απλο ειναι....

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 29, 2010, 07:57:09 pm »
Θα είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να συνεχίζουν να υπάρχουν 800 πίνακες για τα επόμενα x-y-z χρόνια! Αφού αλλάζει με τον έναν ή άλλον τρόπο το σύστημα, θα πρέπει από εκεί και πέρα να υπάρχει ΕΝΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πίνακας από τον οποίον θα γίνονται οι διορισμοί. Ψηφίστηκε, καλώς ή κακώς, μια νομοθεσία (δεν θα σχολιάσω εδώ τα υπέρ και τα κατά) που προβλέπει μια συγκεκριμένη διαδικασία, όπου θα προσμετράται (μειωμένα) και η προϋπηρεσία.
Αν κάποιος πιστεύει ότι αδικείται, ε λοιπόν εγώ νοιώθω ότι αδικούμαι ακόμα περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια με τους πολλαπλούς τρόπους διορισμού (βλέπε 30μηνα, 24μηνα, 40%), διότι όταν ορίστηκε ο διαγωνισμός ΑΣΕΠ, προβλεπόταν ότι σε μερικά χρόνια (η περίφημη μεταβατική περίοδος...) θα ήταν όλοι οι διορισμοί 100% μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ! Και τι έγινε στην πραγματικότητα; Όλοι ξέρουμε..
Γι' αυτό να μην ακούω για αδικίες και κλαψουρίσματα, γιατί αν τώρα - όπως αρχικά προβλεπόταν - ίσχυε το 100% ΑΣΕΠ, εγώ (και πολλοί άλλοι) θα ήμουν λογικά διορισμένος! Αλλά όχι.. πρώτα τα 40%, τα 24μηνα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλες κατηγορίες!

Γι' αυτό.. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ (στην πραγματικότητα μειωμένα μοριοδοτούμενες) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΊΕΣ ΣΑΣ! Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα του νέου συστήματος (με το οποίο δεν συμφώνω σε όλα) και αφήστε τις μεταβατικές περιόδους άπειρης χρονικής διάρκειας!
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω επακριβώς το σκεπτικό σου....Ότι,τι δηλαδή;;Όσοι  κατοχύρωσαν δικαίωμα διορισμού ή θα κατοχύρωναν σύμφωνα με ένα υπάρχον σύστημα,έχουν δώσει ασεπ 2 και 3 φορές,τους πετάμε στον Καιάδα;;Ή ότι έχουμε βρει σκοινί κορδόνι όποιος ανεβαίνει στην κυβέρνηση και να τα κάνει μπάχαλο,ανατρέποντας τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων;;Εντάξει μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Εγώ ούτε οαεδ έχω,ούτε προυπηρεσία από το παράθυρα.Έχω 4 ασεπ και 2 χρονιές αναπληρώτρια.Γιατί δηλαδή μου τα στερεί όλα;Δεν κατάλαβα στην τελική.Αν θέλει ας βρει ποιοί είναι τα βύσματα,να δει αν έδωσαν ασεπ.Κανείς δεν τρελάθηκε ξαφνικά να γυρνάει την Ελλάδα χωρίς προοπτική διορισμού.Είμαστε σοβαροί;;;Μεγαλύτερη μεταβατική...ΧΤΕΣ!!Kαι τα 2 συστήματα σε ισχύ γιατί όχι;Γιατί δεν έκαναν κάτι οι ομοσπονδίες όταν ψηφιζόταν αυτό το έκτρωμα;;Ας τα λουστούμε τώρα.Και στην τελική συνάδελφε Landau,εγώ είμαι σε πίνακα,έχω θέση και δεν θέλω να μπω σε άλλον πίνακα και να πάνε όλα στο βρόντο.Να μετράει η προυπηρεσία μας όπως μέτραγε.
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:22:36 pm »
σκεφτομαι τωρα ενα αλλο ενδεχομενο.Καταρχην διαφωνω καθετα με την απαξιωση της προυπηρεσιας του νεου τρομονομου γιατι ανηκω σε αυτους που εχουν επιτυχιες στον ασεπ και εχω τρια χρονια προυπηρεσια με πολλα χιλιομετρα γραμμενα και προσωπικο κοστος οπως η πλειοψηφια εδω μεσα.Τις τελευταιες μερες με βασανιζει το ερωτημα για την αποδοχη η οχι θεσης μακρια απο το σπιτι μου.Δεν σας κρυβω οτι με τα νεα δεδομενα κρινω οτι δεν αξιζει τον κοπο,ΑΛΛΑ επειδη τοσα χρονια ζουμε τον παραλογισμο σκεφτομαι ποιος μου εγγυαται οτι του χρονου δεν αλλαζουν τα δεδομενα και δεν μας λενε οτι ξερετε κατι,αποφασιστηκε η περσινη προυπηρεσια θα μετρησει,οι πινακες θα ξεκλειδωσουν,αρα εσυ παρε μορια και εσυ που εκατσες στο σπιτι σου ας προσεχες.Το λεω αυτο γιατι τα περιμενω ολα πια σε μια χωρα που οι ανθρωποι αγωνιζονται δια βιου για να εξασφαλισουν τα αυτονοητα...Και σας ερωτω ποσο ρισκο μπορει να παρει κανεις αρνουμενος μια θεση ακω-αμω.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:27:22 pm »
σκεφτομαι τωρα ενα αλλο ενδεχομενο.Καταρχην διαφωνω καθετα με την απαξιωση της προυπηρεσιας του νεου τρομονομου γιατι ανηκω σε αυτους που εχουν επιτυχιες στον ασεπ και εχω τρια χρονια προυπηρεσια με πολλα χιλιομετρα γραμμενα και προσωπικο κοστος οπως η πλειοψηφια εδω μεσα.Τις τελευταιες μερες με βασανιζει το ερωτημα για την αποδοχη η οχι θεσης μακρια απο το σπιτι μου.Δεν σας κρυβω οτι με τα νεα δεδομενα κρινω οτι δεν αξιζει τον κοπο,ΑΛΛΑ επειδη τοσα χρονια ζουμε τον παραλογισμο σκεφτομαι ποιος μου εγγυαται οτι του χρονου δεν αλλαζουν τα δεδομενα και δεν μας λενε οτι ξερετε κατι,αποφασιστηκε η περσινη προυπηρεσια θα μετρησει,οι πινακες θα ξεκλειδωσουν,αρα εσυ παρε μορια και εσυ που εκατσες στο σπιτι σου ας προσεχες.Το λεω αυτο γιατι τα περιμενω ολα πια σε μια χωρα που οι ανθρωποι αγωνιζονται δια βιου για να εξασφαλισουν τα αυτονοητα...Και σας ερωτω ποσο ρισκο μπορει να παρει κανεις αρνουμενος μια θεση ακω-αμω.
Όσον αφορά τον ΑΚΩ, γιατί να αρνηθείς; Ένας καλός μισθός έστω για 9 μήνες δεν είναι σημαντικός σε αυτήν την περίοδο της ανεργίας και της εργασιακής ανασφάλειας; Για τον ΑΜΩ προφανώς θα έχεις δηλώσει μέρη είτε κοντά στο σπίτι σου ή που θα έχεις κάπου να μείνεις σε περίπτωση που είναι για λίγες ώρες.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:32:57 pm »
Δυστυχώς δεν έχουμε επιλογή.Πρέπει να πάμε,ακριβώς για το λόγο που είπες.Είναι όλοι ανισσόροποι,αύριο μπορεί να μας πουν επαναφέρω ρυθμίσεις του παλιού νόμου,οι προυπηρεσίες προσμετρώνται κανονικά.Όλα είναι πιθανά,με κόπο φτάσαμε ως εδώ και άντε τώρα να αρνηθείς και μετά να ψάχνεις τοίχο να βαράς το κεφάλι σου,που θα έχεις διαγραφεί από τους πίνακες.Προσωπικά πιστεύω ότι αμω θα έπρεπε να δηλώνει κανείς κοντά στο νομό του...
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 29, 2010, 08:44:08 pm »
Επειδή το σύστημα είναι γεμάτο αδικίες, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τις διαιωνίζουμε (με π.χ. άγνωστης χρονικής διάρκειας μεταβατική περίοδο..). Και αφού θα συνεχίζει να μοριοδοτείται η προϋπηρεσία, απορώ γιατί φωνάζουν ορισμένοι. Ναι, η μοριοδότηση θα είναι μικρότερη από πριν, αλλά συνεχίζει να υπάρχει, πλέον το ξέρουμε και υπάρχουν ήδη 2 χρόνια μεταβατικής περιόδου.
Enough is enough που θα έλεγαν και οι αγγλοσάξονες.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 29, 2010, 09:05:25 pm »
Δε φωνάζουν ορισμένοι,φωνάζουν όλοι.Ναι θα ήταν αρκετή η μεταβατική,αν διόριζε όσους έπρεπε.Αυτό δεν είναι μεταβατική,είναι κοροιδία...Enough is enough με την κοροιδία και τηνφασιστική αντιμετώπιση του υπουργείου!!

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 29, 2010, 10:15:05 pm »
Η αλήθεια είναι ότι η προυπηρεσία μπορούσε τόσα χρόνια να αποκτησθεί με πολλούς πλάγιους τρόπους και εν τέλει να οδηγήσει σε διορισμό, οπότε σωστά για εμένα πάμε σε ένα σύστημα που έχει την επιτυχία στο ΑΣΕΠ ως βασικό κριτήριο.
Ναι στον ΑΣΕΠ αλλα ΝΑΙ και σε μεγαλυτερη μεταβατικη ν απορροφηθουν οσοι ταλαιπωρηθηκαν να τρεχουν σ ολη την Ελλαδα για την προυπηρεσια...εγω δεν ειμαι σ αυτους αλλα το σωστο να λεγεται..(μιλω μονο για 24 μηνο αφου μονο αυτοι εχουν και ΑΣΕΠ).
Γενικά συμφωνώ, κυρίως για το 24μηνο.
Αυτό που θα πρέπει να σταματήσει να λέγεται ως επιχείρημα, πάντως, είναι ότι έχουν ταλαιπωρηθεί τρέχοντας ανά την Ελλάδα. Ελάτε τώρα , ενήλικες είμαστε. Πώς αλλιώς θα μπορούσαν να αποκτήσουν προϋπηρεσία; Και στο κάτω κάτω αυτό δεν ήθελαν(την προϋπηρεσία;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182649
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)