0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
jak_13 σωστά τα λες, αλλα εγω σκέπτομαι το εξης: θα μπαινει τωρα ο καθε μαθητης που εχει προβλημα με τον καθηγητη του στο σχολειο για να το λυσει εδω,αντι να μιλησει με τον ιδιο τον καθηγητη του?και ποιες συμβουλες να δωσουμε οταν δεν ξερουμε πως εχει ακριβως η κατασταση? Ακουμε μονο τη μαθητρια. Νομιζω πως ειναι επικινδυνο ολο αυτο για τη ψυχολογια του παιδιου.Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
καλο ειναι η καθε βιβη να μιλαει απευθειας με τους δασκαλους της παρα να περιμενει απο μας μια απαντηση που ισως ειναι και εντελως εξω. Τα θεματα ψυχολογιας και συμπεριφορας δεν ειναι μαυρο ή ασπροΕδω, μπορει να ρωταει αποριες για τα μαθηματα της και της ειναι αρκετα πιο χρησιμο αυτο.
Εγώ πάλι θεωρώ ότι ένα φόρουμ που απευθύνεται εξ ορισμού σε ενήλικες (κοινότητα εκπαιδευτικών) δεν θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε παιδιά.Όπως και στο σχολείο δεν αφήνουμε τους μαθητές να παρακολουθούν όλες τις συζητήσεις του συλλόγου, έτσι και εδώ. Ίσως μπορούσε να υπάρχει μια ειδική κατηγορία προσβάσιμη σε μαθητές ώστε να μπορούν να θέσουν ερωτήματα και απορίες για τα οποία θα ήθελαν τη γνώμη μας ως εκπαιδευτικών (και το αντίστροφο), αλλά ως εκεί.
Ομολογώ ότι και οι μαθητές μου λένε παρόμοιες κουβέντες με τη