0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα θεωρούσα πάντως πιο λογικό να μοριοδοτούν παιδαγωγικές καταρτίσεις αν έχει κάποιος ή μόρια από διαγωνισμούς ΑΣΕΠ. Δεν θα ήταν άσχημο να ισχύει ένας γραπτός διαγωνσιμός για εισαγωγή κάποιο παιδαγωγικό μάθημα, μιας και όλοι θα κριθούν και θα αξιολογηθούν στα παιδαγωγικά τα οποία αυτά θα διδαχθούν.
Ελπίζω φέτος να αφήσουν να μπει και κανένας που δεν έχει διδακτορικό, μιας και στην ειδικοτητά μου μόνο διδάκτορες έμπαιναν. Για μια παιδαγωγική κατάρτιση φτάσαμε να θες διδακτορικό για να την πάρεις. Το θεωρώ απλά την απόλυτη ξεφτίλα που μόνο στην Ελλάδα γίνεται.
Παιδια με αγχωσατε......Πιστευα πως ειναι αξιοκρατικα τα πραγματα στην ασπαιτε....Φετος ηλπιζα οτι θα μπω κι εγω αφου, οπως ειπε και ο συναδελφος παραπανω, αφιερωσα 2 χρονια για το μεταπτυχιακο, εμεινα χωρις δουλεια αυτα τα 2 χρονια και ο μονος που συντηρουσε ο σπιτι μας ηταν ο αντρας μου. 2 χρονια για να μαζεψω μορια, για να εχω σχεδον σιγουρη την εισαγωγη μου στο εππαικ, 2 χρονια ταλαιπωρια και οικονομικες δυσκολιες...για να μου παρει καποιος τη θεση επειδη εχει μεσο??Τι λετε ρε παιδια??? Απελπιστηκα............Τσαμπα δηλαδη τοσος κοπος που εριξα???
Κι αυτα τα αποτελεσματα πολυ αργουν....
Παράθεση από: dfng στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 06:36:26 pmΚι αυτα τα αποτελεσματα πολυ αργουν....στις 16/9 θα ξέρουμε!