0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το παιδαγωγικό από πρίν είναι χαζό για μένα.Είτε το παίρνεις με τα γαλλικα έιτε το παίρνεις με χρήματα...Γιατί 10 θα το έχουν και σε έναν θα χρειαστεί...Θα βοηθήσει το παιδαγωγικό σε αλλο επαγγελμα;οχι...Μέχρι και οι μαθητές έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στην εκπαίδευση...Και μερικοί χαίρονται εδώ μέσα...
Και στις τεχνικές ειδικότητες το ίδιο έγινε, και τώρα ζητάνε από εμάς της Παναγιάς τα μάτια. Το πιο σωστό είναι αυτό που πάει να γίνει, πιστοποίηση για ΟΛΟΥΣ. Αλλά αυτό βεβαια δεν θα αναιρεί τις αδικίες του παρελθόντος.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 06, 2010, 12:46:20 pmΚαι στις τεχνικές ειδικότητες το ίδιο έγινε, και τώρα ζητάνε από εμάς της Παναγιάς τα μάτια. Το πιο σωστό είναι αυτό που πάει να γίνει, πιστοποίηση για ΟΛΟΥΣ. Αλλά αυτό βεβαια δεν θα αναιρεί τις αδικίες του παρελθόντος. Φίλε μου θα σου ζητήσουν και δίπλωμα φορτηγού σε λίγο...Όταν θα έχουν όλοι το παιδαγωγικό...Σάμπως τα γαλλικά είναι πιο σημαντικά από ένα δίπλωμα οδήγησης;ε;Είναι φαύλος κύκλος..Ασεπ μόνο με βασικό τίτλο σπουδών...Τα άλλα είναι για να μας δουλεύουν..Αντε μην αγχώνεστε...Σε λίγα χρόνια που θα έχουν όλοι παιδαγωγικό θα τσακωνόμαστε ποιος έχει το καλύτερο παιδαγωγικό...Εγώ θα λέει ο ένας από ασπαίτε,όχι εγω θα λέει ο άλλος από το παπεί.Οχι εγώ θα λέει ο άλλος που έχει δεύτερο πτυχίο....Και η ζωη συνεχίζεται...
Οι έξυπνοι φίλε μου έχουν ξεκολλήσει...Πρέπει να σαι μεγάλο χαιβάνι για να πας να κάνεις κανα μεταπτυχιακο εύκολο για να μπεις στην ασπαίτε...Το μεταπτυχιακό αν ειναι καλο μπορεί να σε βοηθήσει αλλού πολύ περισσότερο...Δεν βλέπω όμως κανεναν να κάνει σε κανα δύσκολο μεταπτυχιακό...Ολοι στα ευκολα πάνε...
Καταρχήν να σας πω συγχαρητήρια για το forum σας.Είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα αν και σας παρακολουθώ πολύ καιρό. Ο λόγος που γράφω είναι γιατί είμαι πολύ εκνευρισμένη γιατί μόλις είδα τα αποτελέσματα της ασπαιτε. Μου συνέβη και εμένα το ίδια με την/τον φίλη/ο pikr. Έκανα πέρσυ τα χαρτιά μου για την ασπαιτε και μου μέτρησαν κανονικά όλα τα μόρια αλλά δε μπήκα γιατί υπήρχαν άλλα άτομα με περισσότερα μόρια από εμένα(λογικό). Φέτος όμως πήρα άλλο ένα πτυχίο ξένης γλώσσας και εγώ θεώρησα σχεδόν σίγουρη της εισαγωγή μου(λάθος μου!!!!) Γιατί αυτοί οι κύριοι της ασπαιτε φέτος δε μου μέτρησαν κανένα πτυχίο ξένης γλώσσας???Αν τα είχαν υπολογίσει σωστά θα είχα μπει δεύτερη και με διαφορά. Μήπως τελικά αυτό είναι κόλπο για να πάρουν και τα 30 ευρω της ένστασης???Τι να πω!!!! Αυτά μόνο στη Ελλάδα γίνονται!!!
Α δε το ήξερα ότι παίρνεις τα λεφτά σου πίσω!!!Ναι ήταν επικυρωμένα μεταφρασμένα αντίγραφα(αυτό που μας δίνει η μεταφραστική υπηρεσία του υπουργείου). Ακριβώς το ίδιο είχα στείλει πέρσυ για το πτυχίο των αγγλικών μου.