0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει , λεει μια παροιμια!
μολις μιλησα με ΠΥΣΠΕ Δυτ. Θεσσαλονικης, Τεταρτη- Πεμπτη συνεδριαζουν και απο Παρασκευη ισως γινουν οι τοποθετησεις.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:22:59 pmδεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.Ωραία η μαμά! Τι να της πεις..... Πάντως, και στου γιου μου (είναι πιλοτικό) στον αγιασμό μας είπε ο δάσκαλος ότι αν δεν έρθουν ειδικότητες, θα κάνει ο ίδιος τα μαθήματα. Ευτυχώς, όταν προς το τέλος της βδομάδας είπα στον Διευθυντή αν χρειάζεται καθηγήτρια αγγλικών να πάω εγώ ( ), μου είπε μια μαμά ότι είχε έρθει ( ). Όχι όμως και στο ολοήμερο.
τιποτα και στο esos.μαλλον αργουν..
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:06:48 pmΠαράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 12:22:59 pmδεν ξερω τι πληροφορηση εχετε εσεις απο γονεις, αλλα εμενα 2 γνωστες μου με παιδια σε δημοτικο (το ενα σε πιλοτικο) στην Αθηνα, τους ανεφεραν στον αγιασμο οτι τα αγγλικα μεχρι να ερθουν καθηγητες θα τους τα κανει η δασκαλα της ταξης..........................ωραια, εεε??η μια δε μαμα (α'δημοτικου στο πιλοτικο) το βρηκε κ καλη ιδεα γιατι δεν θα εχει πολλους δασκαλους το παιδι για να μπερδευεται με τον τροπο διδασκαλιας κ το τι θα ζηταει η μια η δασκαλα κ τι κ πως η αλλη.Ωραία η μαμά! Τι να της πεις..... Πάντως, και στου γιου μου (είναι πιλοτικό) στον αγιασμό μας είπε ο δάσκαλος ότι αν δεν έρθουν ειδικότητες, θα κάνει ο ίδιος τα μαθήματα. Ευτυχώς, όταν προς το τέλος της βδομάδας είπα στον Διευθυντή αν χρειάζεται καθηγήτρια αγγλικών να πάω εγώ ( ), μου είπε μια μαμά ότι είχε έρθει ( ). Όχι όμως και στο ολοήμερο. Τίιιιιιιιι? Κυρία υπουργέ, κυρία υπουργέ!!!!!!!!!!!!! Παρακάμπτει την ορθή διαδικασία!!!!!!! Το καταγγέλω!!!!!!!!! Εγώ ενδιαφέρομαι μόνο για τη σωστή λειτουργία της Παιδείας μας σλουρπ σλουρπ. (μπορώ να πάρω εγώ εκείνη τη θέση? Θα έρχομαι νωρίς, να φτιάχνω και καφέ στο κύριο Διευθυντή) σλουρπ σλουρπ.