0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει... αυτοι οι 157 αγγλικης που κληθηκαν την παρασκευη θα πανε ως ΑΚΩ ή ΑΜΩ;; και ποιος μας λεει οτι αν ειναι ΑΚΩ δεν θα ειναι ετσι κι οι επομενοι;; γιατι οι επομενοι που θα καλεσουν να ειναι ΑΜΩ;; υπαρχει κατι που δεν εχω δει;; μπερδευομαι... κι αν καταλαβα καλα, αν δουλεψουμε φετος, η προυπηρεσια μας θα υπαρχει αλλα θα προσμετρηθει μολις γινει ο επομενος ασεπ κι αν εχεις περασει τη βαση τοτε θα μετρησουν τα μορια που θα εχεις παρει δυο χρονια τωρα;;
Παράθεση από: planety στις Νοέμβριος 01, 2010, 11:34:20 πμπαιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει... αυτοι οι 157 αγγλικης που κληθηκαν την παρασκευη θα πανε ως ΑΚΩ ή ΑΜΩ;; και ποιος μας λεει οτι αν ειναι ΑΚΩ δεν θα ειναι ετσι κι οι επομενοι;; γιατι οι επομενοι που θα καλεσουν να ειναι ΑΜΩ;; υπαρχει κατι που δεν εχω δει;; μπερδευομαι... κι αν καταλαβα καλα, αν δουλεψουμε φετος, η προυπηρεσια μας θα υπαρχει αλλα θα προσμετρηθει μολις γινει ο επομενος ασεπ κι αν εχεις περασει τη βαση τοτε θα μετρησουν τα μορια που θα εχεις παρει δυο χρονια τωρα;; Αυτοί που κλήθηκαν θα πάνε ως ΑΚΩ. Από το υπουργείο σε τηλ μου είπαν ότι θα είναι ΑΜΩ οι επόμενοι, αλλά το επιβεβαιώνει και ο Κ. Καψαλάκης στο facebook. Για το τελευταίο ερώτημά σου το λες σωστά. Αλλά αν δεν περάσεις στον ασεπ του 2012 και έχεις περάσει στους 2 προηγούμενους μετράει και πάλι.
Παράθεση από: ks10 στις Νοέμβριος 01, 2010, 11:41:23 πμΠαράθεση από: planety στις Νοέμβριος 01, 2010, 11:34:20 πμπαιδια, επειδη δεν εχω καταλαβει... αυτοι οι 157 αγγλικης που κληθηκαν την παρασκευη θα πανε ως ΑΚΩ ή ΑΜΩ;; και ποιος μας λεει οτι αν ειναι ΑΚΩ δεν θα ειναι ετσι κι οι επομενοι;; γιατι οι επομενοι που θα καλεσουν να ειναι ΑΜΩ;; υπαρχει κατι που δεν εχω δει;; μπερδευομαι... κι αν καταλαβα καλα, αν δουλεψουμε φετος, η προυπηρεσια μας θα υπαρχει αλλα θα προσμετρηθει μολις γινει ο επομενος ασεπ κι αν εχεις περασει τη βαση τοτε θα μετρησουν τα μορια που θα εχεις παρει δυο χρονια τωρα;; Αυτοί που κλήθηκαν θα πάνε ως ΑΚΩ. Από το υπουργείο σε τηλ μου είπαν ότι θα είναι ΑΜΩ οι επόμενοι, αλλά το επιβεβαιώνει και ο Κ. Καψαλάκης στο facebook. Για το τελευταίο ερώτημά σου το λες σωστά. Αλλά αν δεν περάσεις στον ασεπ του 2012 και έχεις περάσει στους 2 προηγούμενους μετράει και πάλι.ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την αμεσοτητα! μαλιστα... δηλαδη εχω σοβαρες πιθανοτητες να με καλεσουν αφου ειμαι περιπου 80 ατομα κατω απο τον τελευταιο που καλεσαν σε αυτη τη φαση... ελπιζω μεσα στο μηνα να γινει κατι ή το σκεφτομαι πολυ συντομα και θα αργησει;; οποτε αν με καλεσουν θα ειμαι ΑΜΩ... γι αυτο ρωτησα για το ιδιωτικο, γιατι εχω καποιες ωρες σε ιδιωτικο κι απο ο,τι καταλαβαινω δεν θα μπορω να τα συνδυασω αρα θα πρεπει να φυγω απο το ενα... να ρωτησω και κατι αλλο μιας που βρηκα καλους ανθρωπους! μεχρι ποσες ωρες μπορει να δωσουν σε ΑΜΩ;; σε μας δεν εχουν παει αλλοι ετσι μαλλον, οποτε δεν ξερουμε, αλλα λεω μηπως καποιος εχει ακουσει απο αλλους... θελω να πω αξιζει να τα αφησεις ολα για να πας ΑΜΩ;
του χρόνου θα πάρει πολούς αγγλικών αφού θα το μάθημα θα μπει από α' δημοτικού σε όλα.