0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς planety : Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη νομίζω πως επειδή θεωρείσαι αναπληρωτής ακόμα και ένας ΑΜΩ με 5 ώρες (έλεοςςςς) μάλλον δεν επιτρέπεται να εργάζεται αλλού. Με αυτή την ηλίθια λογική του υπουργείου, είτε περιμένεις και ρισκάρεις να μείνεις άνεργος (όπως έκανα εγώ), ή αποφασίζεις όταν σου έρθει η πρόσληψη τι θα κάνεις....Ειλικρινά έχουν σπάσει τα νεύρα μου με την όλη κατάσταση και θα θελα να ξέρω τουλάχιστον πότε έχουν σκοπό να ανακοινώσουν προσλήψεις ΑΜΩ. Κοντεύουμε μέσα Νοέμβρη.....
Και εγώ τίιποτα φέτος....Ομως δεν ελπιζω γιατι πλεον δεν νομίζω να υπάρχουν κενά. Εύχομαι του χρονου να συνταξιοδοτηθουν περισσότεροι ή να γινουν όλα τα δημοτικά πιλοτικά ολοήμερα.... Προς το παρον λοιπον, μονο ιδιαιτερα!!!
Παράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 09, 2010, 11:31:44 amΚαι εγώ τίιποτα φέτος....Ομως δεν ελπιζω γιατι πλεον δεν νομίζω να υπάρχουν κενά. Εύχομαι του χρονου να συνταξιοδοτηθουν περισσότεροι ή να γινουν όλα τα δημοτικά πιλοτικά ολοήμερα.... Προς το παρον λοιπον, μονο ιδιαιτερα!!! Παιδιά, κενά υπάρχουν! Μόνο στο σχολείο του γιου μου χρειάζονται καθηγήτρια αγγλικών για 6 ώρες στο ολοήμερο. Το κενό υπάρχει από την αρχή της χρονιάς και ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Και μιλάμε για Θεσσαλονίκη! Επίσης είχα αναφέρει παραπάνω ότι, όταν παρουσιάστηκα στην
Παράθεση από: sofiam στις Νοεμβρίου 09, 2010, 07:47:34 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 09, 2010, 11:31:44 amΚαι εγώ τίιποτα φέτος....Ομως δεν ελπιζω γιατι πλεον δεν νομίζω να υπάρχουν κενά. Εύχομαι του χρονου να συνταξιοδοτηθουν περισσότεροι ή να γινουν όλα τα δημοτικά πιλοτικά ολοήμερα.... Προς το παρον λοιπον, μονο ιδιαιτερα!!! Παιδιά, κενά υπάρχουν! Μόνο στο σχολείο του γιου μου χρειάζονται καθηγήτρια αγγλικών για 6 ώρες στο ολοήμερο. Το κενό υπάρχει από την αρχή της χρονιάς και ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Και μιλάμε για Θεσσαλονίκη! Επίσης είχα αναφέρει παραπάνω ότι, όταν παρουσιάστηκα στην
καλημερα!πηρα τηλ στο υπουργειο για το ποτε θα ξανακαλεσουν ακω-αμω και κλασσικα δεν εχουν καμια ενημερωση προς το παρον μου ειπαν..
Παράθεση από: dynamite στις Νοεμβρίου 09, 2010, 08:26:14 pmΠαράθεση από: sofiam στις Νοεμβρίου 09, 2010, 07:47:34 pmΠαράθεση από: A06 στις Νοεμβρίου 09, 2010, 11:31:44 amΚαι εγώ τίιποτα φέτος....Ομως δεν ελπιζω γιατι πλεον δεν νομίζω να υπάρχουν κενά. Εύχομαι του χρονου να συνταξιοδοτηθουν περισσότεροι ή να γινουν όλα τα δημοτικά πιλοτικά ολοήμερα.... Προς το παρον λοιπον, μονο ιδιαιτερα!!! Παιδιά, κενά υπάρχουν! Μόνο στο σχολείο του γιου μου χρειάζονται καθηγήτρια αγγλικών για 6 ώρες στο ολοήμερο. Το κενό υπάρχει από την αρχή της χρονιάς και ακόμη δεν έχει καλυφθεί. Και μιλάμε για Θεσσαλονίκη! Επίσης είχα αναφέρει παραπάνω ότι, όταν παρουσιάστηκα στην