0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:52:01 pmΔε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη μειώνονται οι ώρες σε πολλά ολοήμερα γιατί έχει μειωθεί πολύ ο αριθμός των παιδιών που μένουν στο ολοήμερο. Εμένα μου έκοψαν 4 ώρες κι επειδή έψαχνε η Διεύθυνση πού να συμπληρώσω ωράριο, βρήκαν σε πρωινό κύκλο μιας και ό,τι δηλωμένα κενά αγγλικών υπήρχαν σε ολοήμερα δεν ίσχυαν πλέον.Είναι σαν να το κάνουν επίτηδες, από την αρχή της χρονιάς δεν είχαν καλέσει ειδικότητες στα περισσότερα ολοήμερα και εκεί που θα είχαν δηλώσει οι γονείς τα παιδάκια να πηγαινουν στο ολοήμερο θα τα ξέγραψαν. Δεν θα καθόντουσαν να περιμένουν πότε το υπουργείο θα στείλει καθηγητές.... οπότε να τα αποτελέσματα....
Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη μειώνονται οι ώρες σε πολλά ολοήμερα γιατί έχει μειωθεί πολύ ο αριθμός των παιδιών που μένουν στο ολοήμερο. Εμένα μου έκοψαν 4 ώρες κι επειδή έψαχνε η Διεύθυνση πού να συμπληρώσω ωράριο, βρήκαν σε πρωινό κύκλο μιας και ό,τι δηλωμένα κενά αγγλικών υπήρχαν σε ολοήμερα δεν ίσχυαν πλέον.
βρε παιδια, μια ερωτηση που δεν καταλαβα κατι. τι εννοειται οτι ανανεωθηκαν οι πινακες; τι σημαινει πρακτικα αυτο;; γιατι δεν ειδα να αλλαζει κατι...
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 03:52:00 pmβρε παιδια, μια ερωτηση που δεν καταλαβα κατι. τι εννοειται οτι ανανεωθηκαν οι πινακες; τι σημαινει πρακτικα αυτο;; γιατι δεν ειδα να αλλαζει κατι... γενικά έχω παρατηρήσει ότι όταν ανανεώνονται οι πίνακες, ακολουθούν προσλήψεις...
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 17, 2010, 03:56:23 pmΠαράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 03:52:00 pmβρε παιδια, μια ερωτηση που δεν καταλαβα κατι. τι εννοειται οτι ανανεωθηκαν οι πινακες; τι σημαινει πρακτικα αυτο;; γιατι δεν ειδα να αλλαζει κατι... γενικά έχω παρατηρήσει ότι όταν ανανεώνονται οι πίνακες, ακολουθούν προσλήψεις...ααα!!! οκ, τωρα καταλαβα! γιατι αγχωθηκα λιγο που το ειπες και παω στους πινακες και δεν βλεπω καμια αλλαγη, και λεω τι γινεται εδω;; χαζεψαα;;; αν και γενικα οταν βγαζει τετοια ανακοινωση το υπουργειο δεν καταλαβαινω τι σημαινει!
μακαρι να σημαινει κατι αυτο, ουτως ή αλλως μας εχουν συνηθισει να βγαζουν ανακοινωσεις στο τελος της βδομαδας για να παρουσιαζονται στα γραφεια δευτερα με τεταρτη. για να δουμε!!! παντως εχω μεγαλη περιεργεια να δω αν θα καλεσουν ΑΚΩ ή ΑΜΩ και αν θα το ξεκαθαριζουν... εσυ Ks10, αν επιτρεπεται, ποσα ατομα περιπου πρεπει να παρουν για να σε καλεσουν;; εμενα καπου στα 80-85.
Παράθεση από: planety στις Νοεμβρίου 17, 2010, 04:12:44 pmμακαρι να σημαινει κατι αυτο, ουτως ή αλλως μας εχουν συνηθισει να βγαζουν ανακοινωσεις στο τελος της βδομαδας για να παρουσιαζονται στα γραφεια δευτερα με τεταρτη. για να δουμε!!! παντως εχω μεγαλη περιεργεια να δω αν θα καλεσουν ΑΚΩ ή ΑΜΩ και αν θα το ξεκαθαριζουν... εσυ Ks10, αν επιτρεπεται, ποσα ατομα περιπου πρεπει να παρουν για να σε καλεσουν;; εμενα καπου στα 80-85. εμένα στην προηγούμενη φάση με προσπέρασαν διότι έχω δηλώσει μόνο Αττική. Αν πάρουν τώρα καμιά 20αρια άτομα ακόμα στην Αττική θα είμαι μέσα πιστεύω.