0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: evita_thess στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:41:23 pmΠαράθεση από: sofikititi στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:25:58 pmπηρα πριν λιγο τηλ στο υπουργειο κσι επαθα ενα σοκ και δεος!!!@@μου ειπαν οτι θα καλεσει σημερα η αθμια αγγλικης αλλα θα ειναι μεσω εσπα και μειωμενου!!!!!!θα μου πεσουν τα μαλλια!!!ας παρει και καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει, εγω πηρα στο τηλεφωνο της βθμιας γιατι η αθμια μιλαει!!!!δεν μπορέι να γίνει αυτό..!!!δεν είναι απλά περίεργο αλλά εγκληλματικό.Μα τι κάθονται και λένε αυτοί του υπουργείου??μηπως ειχε δικιο τελικα η nandiap που εγραψε για την πανωλεθρια τους αγγλικους?
Παράθεση από: sofikititi στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:25:58 pmπηρα πριν λιγο τηλ στο υπουργειο κσι επαθα ενα σοκ και δεος!!!@@μου ειπαν οτι θα καλεσει σημερα η αθμια αγγλικης αλλα θα ειναι μεσω εσπα και μειωμενου!!!!!!θα μου πεσουν τα μαλλια!!!ας παρει και καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει, εγω πηρα στο τηλεφωνο της βθμιας γιατι η αθμια μιλαει!!!!δεν μπορέι να γίνει αυτό..!!!δεν είναι απλά περίεργο αλλά εγκληλματικό.Μα τι κάθονται και λένε αυτοί του υπουργείου??
πηρα πριν λιγο τηλ στο υπουργειο κσι επαθα ενα σοκ και δεος!!!@@μου ειπαν οτι θα καλεσει σημερα η αθμια αγγλικης αλλα θα ειναι μεσω εσπα και μειωμενου!!!!!!θα μου πεσουν τα μαλλια!!!ας παρει και καποιος αλλος να το επιβεβαιωσει, εγω πηρα στο τηλεφωνο της βθμιας γιατι η αθμια μιλαει!!!!
μιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε....
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:50:54 pmμιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε.... Στο τηλ της Πρωτοβαθμιας ή της Δευτεροβάθμιας πήρες?
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:52:37 pmΠαράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:50:54 pmμιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε.... Στο τηλ της Πρωτοβαθμιας ή της Δευτεροβάθμιας πήρες?α/βαθμια
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:42:55 amΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...To δυσκολο ειναι οτι αργουν τις πληρωμες.Το να βαλεις μια υπογραφη στο παρουσιολογιο δεν ειναι τιποτα κ με τις συμβασεις διορθωθηκε οποτε φετος θα ειναι ακομα πιο ομαλα τα πραγματα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...
ψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!
Καλησπέρα συνάδελφοι! Μόλις τηλεφώνησα κι εγώ και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα βγάλουν Αγγλικών σήμερα, μάλλον από βδομάδα! Θα βγει φάση Καλλιτεχνικών, Θεατρικής Αγωγής... Ρώτησα αν θα είναι κανονικού ωραρίου ή μειωμένου οι προσλήψεις Αγγλικών και μου είπε αρχικά ότι θα είναι μειωμενου, μετά μου είπε ότι ίσως να είναι πλήρους και ότι δεν το γνωρίζουν ακόμα γιατί εκκρεμούν κάποιες αποσπάσεις ακόμα... Καταλάβατε τίποτα με σιγουριά;