0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω παλι δε δηλωσα καθολου α/βαθμια!!! λεω ν'αρχισω να κολλαω χαρτακια στη γειτονια"ΑΔΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΚΕΛΩΜΑΤΟΣ"καλυτερα να περιμενουμε πρωτα να βγει η α'φαση και μετα μπορουμε να χτυπηθουμε, γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι το ενα τμημα με το αλλο μεσα στο υπουργειο δεν εχει καμια απολυτως επαφη.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Μόλις τηλεφώνησα κι εγώ και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα βγάλουν Αγγλικών σήμερα, μάλλον από βδομάδα! Θα βγει φάση Καλλιτεχνικών, Θεατρικής Αγωγής... Ρώτησα αν θα είναι κανονικού ωραρίου ή μειωμένου οι προσλήψεις Αγγλικών και μου είπε αρχικά ότι θα είναι μειωμενου, μετά μου είπε ότι ίσως να είναι πλήρους και ότι δεν το γνωρίζουν ακόμα γιατί εκκρεμούν κάποιες αποσπάσεις ακόμα... Καταλάβατε τίποτα με σιγουριά;
Παράθεση από: evdmen στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:04:45 pmΠαράθεση από: constantina στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:01:28 pmκαλημερα,μπορω να δω καπου μεχρι που πηρανε στον πινακα στη γ φαση??αν δεν κάνω λάθος, στην γ φάση έφτασαν μέχρι το 900+...δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη!!!Στην γ φάση είχαν περάσει το 1000. κάπου στο 1080 ήταν ο τελευταίος. Το θυμάμαι γιατί με είχε προσπεράσει
Παράθεση από: constantina στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:01:28 pmκαλημερα,μπορω να δω καπου μεχρι που πηρανε στον πινακα στη γ φαση??αν δεν κάνω λάθος, στην γ φάση έφτασαν μέχρι το 900+...δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη!!!
καλημερα,μπορω να δω καπου μεχρι που πηρανε στον πινακα στη γ φαση??
Παράθεση από: stella19 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 02:12:24 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι! Μόλις τηλεφώνησα κι εγώ και μου είπαν ότι μάλλον δεν θα βγάλουν Αγγλικών σήμερα, μάλλον από βδομάδα! Θα βγει φάση Καλλιτεχνικών, Θεατρικής Αγωγής... Ρώτησα αν θα είναι κανονικού ωραρίου ή μειωμένου οι προσλήψεις Αγγλικών και μου είπε αρχικά ότι θα είναι μειωμενου, μετά μου είπε ότι ίσως να είναι πλήρους και ότι δεν το γνωρίζουν ακόμα γιατί εκκρεμούν κάποιες αποσπάσεις ακόμα... Καταλάβατε τίποτα με σιγουριά;μαλλον οι των αγγλικων θα παθουν ενα σοκ.................πηραν πολυ κοσμο στους προηγουμενους διαγωνισμους και τωρα δεν εχουν τι να τους κανουν...............στελνουν απο την β/θμια στη α/θμια και παλι φαινεται οτι εχουν πλεονασμα...........για να θυμηθουμε του βενιζελου και του γιωργακη την ορολογια για πρωτογενες πλεονασμα.............λετε να μπερδευτηκαν και να εννουσαν τον κλαδο των αγγλικων? ;DΤα
το τηλεφωνο της α/βαθμιας ειναι 2103443327. οποιος μπορει ας παρει γιατι το δικο μου το τηλεφωνο κατι επαθε σημερα και σβηνει η οθονη και με το κινητο πρεπει να βγω να κρεμαστω στα καγκελα μπας κι εχω σημα.
μιλησα στα τηλεφωνα που δωσατε πριν. η υπαλληλος ειπε σημερα δυσκολο να βγει κατι, δεν εχουν καμμια ενημερωση ως τωρα , και οταν ρωτησα για πληρες η μειωμνεου , ειπε οτι παντα σε πρωτη φαση εξεταζουν πληρες ωραριου...για να δουμε....
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:34:25 pmτο τηλεφωνο της α/βαθμιας ειναι 2103443327. οποιος μπορει ας παρει γιατι το δικο μου το τηλεφωνο κατι επαθε σημερα και σβηνει η οθονη και με το κινητο πρεπει να βγω να κρεμαστω στα καγκελα μπας κι εχω σημα.Νευρικό γέλιο μ'έπιασε...