0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 12:18:18 pmΠαράθεση από: Γιώτα06 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:16:14 amΚαλημερα στην αγαπημενη παρεα του pde ....τι κανετε ? πως ξυπνησατε ? καλα μολις μπηκα στο forum επαθα σοκ... τι ατελειωτες προσληψεις χθες το βραδυ !!! Σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και ειδικοτητες σκιστηκε το συστημα να δινει κενα και να ανεβαζουν πινακες ! Θα παθε ολος ο λαος που περιμενε πλακα....δεκαδες εκατονταδες !!! Αλλα οι μεγαλοι αποντες οι ξενογλωσσοι , οι πληροφορικοι και η τεχνικη εκπαιδευση...γιατι ετσι ? εχουμε καμια πληροφορια ? Κανεις Καμια ? Κοιτάξτε, πιστεύω ότι μας αφήνουν τελευταίους επειδή θα'μαστε πολλοί, οπότε θα'ναι μεγάλη η φάση και κοιτούν να εξοικονομήσουν όσο γίνεται περισσότερους από Δευτεροβάθμια. Και έχω την αίσθηση επίσης ότι θα'μαστε μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο έπεται των κανονικών αναπληρωτών...Αλλά άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ: μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΩΡΑ βγήκαν αυτές οι προσλήψεις χτες βράδυ; Μ'αρέσει που 9-10 το βράδυ ελέγχω, λέω, μέχρι τώρα θα είχε βγει κάτι και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω αυτά!πολυ στραβα ξυπνησαμε συνονοματη και να δουμε πως θα στρωσουμε.καλα βρε αρκουδιτσα βγαινεις απο τις 10? τα παιδια στο υπουργειο βαραν υπερωριες και συ πινεις ρακιες?
Παράθεση από: Γιώτα06 στις Σεπτεμβρίου 17, 2011, 11:16:14 amΚαλημερα στην αγαπημενη παρεα του pde ....τι κανετε ? πως ξυπνησατε ? καλα μολις μπηκα στο forum επαθα σοκ... τι ατελειωτες προσληψεις χθες το βραδυ !!! Σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και ειδικοτητες σκιστηκε το συστημα να δινει κενα και να ανεβαζουν πινακες ! Θα παθε ολος ο λαος που περιμενε πλακα....δεκαδες εκατονταδες !!! Αλλα οι μεγαλοι αποντες οι ξενογλωσσοι , οι πληροφορικοι και η τεχνικη εκπαιδευση...γιατι ετσι ? εχουμε καμια πληροφορια ? Κανεις Καμια ? Κοιτάξτε, πιστεύω ότι μας αφήνουν τελευταίους επειδή θα'μαστε πολλοί, οπότε θα'ναι μεγάλη η φάση και κοιτούν να εξοικονομήσουν όσο γίνεται περισσότερους από Δευτεροβάθμια. Και έχω την αίσθηση επίσης ότι θα'μαστε μέσω ΕΣΠΑ, το οποίο έπεται των κανονικών αναπληρωτών...Αλλά άλλο θέλω να ρωτήσω εγώ: μπορεί κάποιος να μου πει ΤΙ ΩΡΑ βγήκαν αυτές οι προσλήψεις χτες βράδυ; Μ'αρέσει που 9-10 το βράδυ ελέγχω, λέω, μέχρι τώρα θα είχε βγει κάτι και μπαίνω σήμερα το πρωί και βλέπω αυτά!
Καλημερα στην αγαπημενη παρεα του pde ....τι κανετε ? πως ξυπνησατε ? καλα μολις μπηκα στο forum επαθα σοκ... τι ατελειωτες προσληψεις χθες το βραδυ !!! Σε ολες σχεδον τις κατηγοριες και ειδικοτητες σκιστηκε το συστημα να δινει κενα και να ανεβαζουν πινακες ! Θα παθε ολος ο λαος που περιμενε πλακα....δεκαδες εκατονταδες !!! Αλλα οι μεγαλοι αποντες οι ξενογλωσσοι , οι πληροφορικοι και η τεχνικη εκπαιδευση...γιατι ετσι ? εχουμε καμια πληροφορια ? Κανεις Καμια ?
ολα τα βλεπει το αγρυπνο ματι της μανας! δε νομιζω να δουλευουν και Σαββατο στο υπουργειο! νομιζω οτι θα ηταν καλη μια διημερη αποτοξινωση απο το πισι
Μέχρι και στις ειδήσεις, με ενημέρωσε φίλη, είπαν για τις προσλήψεις των αναπληρωτών. Μόνο που δεν είπαν ειδικότητες!!! Μην στενοχωριέστε όμως, όπως πάει, θα μας βγάλουν κι εμάς στις ειδήσεις αλλά όχι για να ανακοινώσουν τις προσλήψεις μας!! Τον έχω φανταστεί ήδη τον Σόμπολο σε ρεπορτάζ...
μη μου στεναχωριεστε. στον υπνο μου εβλεπα μυρμηγκια...πολλαααααααααααααααααααα μυρμηγκια. θα καλεσουν και θα ειναι και μεγαλη φαση.
Τα μυρμήγκια δεν είναι ποτέ άνεργα..
Παράθεση από: lillie στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 12:34:26 pmΤα μυρμήγκια δεν είναι ποτέ άνεργα.. σωστα δεν ειναι ανεργα αλλα δεν εχουν πτυχιο καθηγητικης σχολης............μυρμηγκι με πτυχιο μπορει να ειναι αιωνιως ανεργο
Kαλησπερα κι απο εμενα συναδελφοι.Ειναι σιγουρο οτι τελευταια δεν ακουμε και θετικα νεα για την ειδικοτητα μας.Προσωπικα ,προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και ακομη κι αν αυτη η αισιοδοξια μου τελικα καταρριφθει ,το βεβαιο ειναι οτι αγαπω αυτο που διδασκω και δεν θα καμψουν το φρονημα μου ουτε οι απανταχου " σωτηρες" της Ελλαδας ....