0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λογικα εμεις ακολουθουμε πια. τελειωσαν, δεν τελειωσαν ολες οι μεταθεσεςι, αποσπασεις κτλ αρα ή σημερα ή δευτερα ελπιχω και ευχομαι να καλεσουν
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:19:17 amλογικα εμεις ακολουθουμε πια. τελειωσαν, δεν τελειωσαν ολες οι μεταθεσεςι, αποσπασεις κτλ αρα ή σημερα ή δευτερα ελπιχω και ευχομαι να καλεσουν κανονικά πρέπει πρώτα να τοποθετηθούν οι αποσπασμένοι, μετά να ξαναμετρήσουν τα κενά και μετά οι αναπληρωτές. Αρά το βλέπω προς το τέλος της επόμενης βδομάδας.
Γιατί ρε παιδιά τόση απελπισία; τώρα απελπιστήκατε εσείς; εγώ ήμουν απελπισμένη όταν έτρεχα ωρομίσθια. Τότε ναι υπήρχε πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι είχαν δουλειά και εγώ έκανα ΤΑ χιλιόμετρα για 12 ώρες δουλειάς την βδομάδα και για χρήματα που τα έβλεπα το καλοκαίρι (όπως και όλοι εσείς φυσικά που πήγατε ωρομίσθιοι). Τώρα οι περισσότεροι γνωστοί μου δεν εχουν καθόλου δουλειά ενώ εγώ έχω την ελπίδα της αναπλήρωσης και αν δεν με πάρουν αναπληρώτρια έχω έστω ένα ιδιαίτερο ενώ οι άλλοι δεν έχουν τίποτα. Θα μου πείτε έτσι δεν κάνεις οικογένεια. Εγώ σκοπεύω να κάνω οικογένεια και τπτ να μην έχω, ας μένουμε και με τους γονείς μου, γιατί δε σκοπεύω να αφήσω ούτε αυτούς ούτε τα οικονομικά μου να καθορίσουν το πότε θα κάνω οικογένεια. Αν περιμένω να περάσει η κρίση πάει πέρασε η ευκαιρία για παιδί!