0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντω μεταξυ ακομη κι αν βγουν και μας παρουν τελικα ...δεν ξερω για σας αλλα εγω τωρα εχω εθιστει ....θα μπαινω εδω μεσα και θα ρωταω τι εγινε ? μαθατε τιποτα ? ειχαμε κανενα νεο ? εκπαιδευτικος με ψυχωση .......
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 02, 2011, 01:17:17 amΕντω μεταξυ ακομη κι αν βγουν και μας παρουν τελικα ...δεν ξερω για σας αλλα εγω τωρα εχω εθιστει ....θα μπαινω εδω μεσα και θα ρωταω τι εγινε ? μαθατε τιποτα ? ειχαμε κανενα νεο ? εκπαιδευτικος με ψυχωση ....... αχαχαχα,κι εγω τα ιδια.θα φτασει ιουνιος και θα ρωταμε ο ενας τον αλλον αν θα μας παρουν
εγώ λέω 961. Γεμίζουν με αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ τα ΕΑΕΠ και όλοι οι μόνιμοι πάνε να καλύψουν τα υπόλοιπα κενα χεχεχε λέτε να μην καλυφθούν τα κενά και να πρέπει οι κακόμοιροι να βάλουν απο την τσέπη τους;
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 02, 2011, 01:23:59 amΠαράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 02, 2011, 01:17:17 amΕντω μεταξυ ακομη κι αν βγουν και μας παρουν τελικα ...δεν ξερω για σας αλλα εγω τωρα εχω εθιστει ....θα μπαινω εδω μεσα και θα ρωταω τι εγινε ? μαθατε τιποτα ? ειχαμε κανενα νεο ? εκπαιδευτικος με ψυχωση ....... αχαχαχα,κι εγω τα ιδια.θα φτασει ιουνιος και θα ρωταμε ο ενας τον αλλον αν θα μας παρουνΠρεπει να κανουμε κι εμεις ενα γκρουπ στο facebook ετσι για να εκτονωθουμε ομαδικως
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 01, 2011, 05:15:50 pmΚαι το κορυφαίο, η ...άποψη ζωής της συγκεκριμένης διευθύντριας, αλλά και πολλών άλλων, που με βλέπανε να ασχολούμαι... "Μία συμβουλή σού δίνω πάντως: μη χαλιέσαι! Δεν αξίζει! Μην ασχολείσαι! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχεις ΕΣΥ την ησυχία σου!"...Αυτά από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται εκπαιδευτικοί.Επειδή τα έχω ακούσει και γω αυτά (σε κάθε πρόβλημα που ανέφερα στον διευθυντή μου έλεγε μην ανησυχείς θα έρθει το καλοκαίρι και θα περάσουμε καλά (!!!)) συμφωνώ οτι δεν πρέπει να χαλιέσαι. Αλλά δεν πρέπει να χαλιέσαι με αυτά που σου κάνουν οι συνάδελφοι και διευθυντές χιχιχι γιατί πρέπει να τους γράφεις κανονικά και να κάνεις αυτό που πιστεύεις οτι είναι το σωστό. Πρέπει να καταλάβουμε οτι το σύστημα είναι χάλια και οτι οι δυνατότητες είναι περιορισμένες αλλά μέχρι εκεί που μπορούμε θα κάνουμε ότι πρέπει. π.χ. για τους βαθμούς. Δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν όταν δεν κινητοποιούν τους μαθητές να κάνουν το καλύτερο που μπορούν.
Και το κορυφαίο, η ...άποψη ζωής της συγκεκριμένης διευθύντριας, αλλά και πολλών άλλων, που με βλέπανε να ασχολούμαι... "Μία συμβουλή σού δίνω πάντως: μη χαλιέσαι! Δεν αξίζει! Μην ασχολείσαι! Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να έχεις ΕΣΥ την ησυχία σου!"...Αυτά από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται εκπαιδευτικοί.
Καποιοι δεν εχουμε fb.. ξερω κι εγω εναν συνδικαλιστη θα στειλω τωρα μηνυμα.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 02, 2011, 12:29:17 pmΚαποιοι δεν εχουμε fb.. ξερω κι εγω εναν συνδικαλιστη θα στειλω τωρα μηνυμα.Αγαπητη Κυρια Λαβ μη στεναχωριεστε θα σας φτιαξουμε εμεις fb ,ετσι βλεπουμε εμπρακτως τι θα πει συναδελφικη αλληλεγγυη
Πα πα πα...http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46805http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=46804
Καλα λοιπον ελεγαν μερικοι οτι τα νεα σχολεια με αναδιαμορφωμενο προγραμμα ειναι ενας νεος δουρειος ιππος.....