0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
To πρόγραμμα για το οποίο έγραφε η σύμβασή μου ότι είχα προσληφθεί, ήταν η Ενίσχυση της Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (μέσω ΕΣΠΑ). Αυτό που κατάργησαν και τώρα πάλι τροποποίησαν. (Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα αλλιώς, δηλαδή.)Για τα portfolios και τα σχετικά, μας ενημέρωσαν στα ΠΕΚ.
Σοφακι μου εσυ θα κανεις πιο νωρις τα γενεθλια σου...κατα προτιμηση μεσα σ'αυτη τη βδομαδα και ποια ειχε πει οτι εχει αβαφα μαλλια? tat21 εσυ ησουν? γρηγορα κομμωτηριο! αντε γιατι πρεπει να μου μεινει και λιγη φαια ουσια στον πανω οροφο!!!
να ρωτησω λιγο γιατι εχω μπερδευτει...ο μπρατης σημερα ειπεΔημήτρης ΜπράτηςΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΕΙΔ.ΑΓΩΓΗΣ Π.Ε. Η
τα φρυδια τα εβγαλες?λογικα ο Μπρατης αναφερεται σε ολες της ειδικοτητες της β/βαθμιας ειδικης αγωγης, αυτο συμπεριλαμβανει και μας. το αν θα χρειαστουν ομως στην ειδικη αναπληρωτες αγγλικων ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 07:45:38 pmτα φρυδια τα εβγαλες?λογικα ο Μπρατης αναφερεται σε ολες της ειδικοτητες της β/βαθμιας ειδικης αγωγης, αυτο συμπεριλαμβανει και μας. το αν θα χρειαστουν ομως στην ειδικη αναπληρωτες αγγλικων ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.τι μ.....εκανα και δεν παρακολουθησα πριν απο χρονια το σεμιναριο ειδικης αγωγης.θα ημουν τωρα και σε εκεινους τους πινακες
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 04, 2011, 07:54:08 pmΠαράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 04, 2011, 07:45:38 pmτα φρυδια τα εβγαλες?λογικα ο Μπρατης αναφερεται σε ολες της ειδικοτητες της β/βαθμιας ειδικης αγωγης, αυτο συμπεριλαμβανει και μας. το αν θα χρειαστουν ομως στην ειδικη αναπληρωτες αγγλικων ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.τι μ.....εκανα και δεν παρακολουθησα πριν απο χρονια το σεμιναριο ειδικης αγωγης.θα ημουν τωρα και σε εκεινους τους πινακες Αλλο επρεπε να πεις τι @@@ που εκανα που δεν εμαθα να βγαζω φρυδια και να φτιαχνω μαλλι να τα οικονομησω .....