0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι υπόλοιποι, δεν απογοητευόμαστε, όοοχι, περιμένουμε και μάλιστα ΑΚΩ και μάλιστα στον νομό μας!Λίγη υπομονή μόνο ακόμα.Και μένα με πέρασαν κάπου 30 άτομα, γιατί δεν έχω τικάρει το κουτάκι. Αλλά στον αριθμό κατάταξης, μ'έχουν περάσει 47 περίπου. Ας ευχηθούμε όοολοι μαζί, να πολλαπλασιαστούν! Παντού!Να κατακτήσουν οι Αγγλικούδες τα πάντα!!! Εγώ πέρσι προσλήφθηκα στην τρίτη φάση (29 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκα 1 Νοεμβρίου).Έτσι όπως σταμάτησαν τα ονόματα στην α'φάση, αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε ανάλογη θέση μ'αυτήν που βρισκόμουν πέρσι όταν έγινε η β'φάση. Δηλαδή η β' φάση είχε σταματήσει στον τοπικό πίνακα 3 ονόματα πάνω από την κεφαλή μου, τώρα η α'φάση σταμάτησε ένα όνομα πάνω από μένα, καλό σημάδι θα έλεγα... Για να δούμε!Μπράβο, χάρηκα και ανακουφίστηκα, επιτέλους πήραν ΠΕ06, μπήκαν όλα σε σειρά...
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:37:41 amΟι υπόλοιποι, δεν απογοητευόμαστε, όοοχι, περιμένουμε και μάλιστα ΑΚΩ και μάλιστα στον νομό μας!Λίγη υπομονή μόνο ακόμα.Και μένα με πέρασαν κάπου 30 άτομα, γιατί δεν έχω τικάρει το κουτάκι. Αλλά στον αριθμό κατάταξης, μ'έχουν περάσει 47 περίπου. Ας ευχηθούμε όοολοι μαζί, να πολλαπλασιαστούν! Παντού!Να κατακτήσουν οι Αγγλικούδες τα πάντα!!! Εγώ πέρσι προσλήφθηκα στην τρίτη φάση (29 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκα 1 Νοεμβρίου).Έτσι όπως σταμάτησαν τα ονόματα στην α'φάση, αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε ανάλογη θέση μ'αυτήν που βρισκόμουν πέρσι όταν έγινε η β'φάση. Δηλαδή η β' φάση είχε σταματήσει στον τοπικό πίνακα 3 ονόματα πάνω από την κεφαλή μου, τώρα η α'φάση σταμάτησε ένα όνομα πάνω από μένα, καλό σημάδι θα έλεγα... Για να δούμε!Μπράβο, χάρηκα και ανακουφίστηκα, επιτέλους πήραν ΠΕ06, μπήκαν όλα σε σειρά... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν και είμαι αρκουδίτσα μου. Και πέρισι και φέτος. Αν και πολλά ήταν έκπληξη φέτος, όπως οι μηδενικής προυπηρεσίας!!!!!!!!Λέω να ανοίξω άλλο τόπικ να συνεχίσουμε εκεί οι υπόλοιποι για β' φάση. Τί λέτε?
Παράθεση από: effie3s στις Οκτωβρίου 15, 2011, 10:48:54 amΠαράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:37:41 amΟι υπόλοιποι, δεν απογοητευόμαστε, όοοχι, περιμένουμε και μάλιστα ΑΚΩ και μάλιστα στον νομό μας!Λίγη υπομονή μόνο ακόμα.Και μένα με πέρασαν κάπου 30 άτομα, γιατί δεν έχω τικάρει το κουτάκι. Αλλά στον αριθμό κατάταξης, μ'έχουν περάσει 47 περίπου. Ας ευχηθούμε όοολοι μαζί, να πολλαπλασιαστούν! Παντού!Να κατακτήσουν οι Αγγλικούδες τα πάντα!!! Εγώ πέρσι προσλήφθηκα στην τρίτη φάση (29 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκα 1 Νοεμβρίου).Έτσι όπως σταμάτησαν τα ονόματα στην α'φάση, αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι σε ανάλογη θέση μ'αυτήν που βρισκόμουν πέρσι όταν έγινε η β'φάση. Δηλαδή η β' φάση είχε σταματήσει στον τοπικό πίνακα 3 ονόματα πάνω από την κεφαλή μου, τώρα η α'φάση σταμάτησε ένα όνομα πάνω από μένα, καλό σημάδι θα έλεγα... Για να δούμε!Μπράβο, χάρηκα και ανακουφίστηκα, επιτέλους πήραν ΠΕ06, μπήκαν όλα σε σειρά... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση ήμουν και είμαι αρκουδίτσα μου. Και πέρισι και φέτος. Αν και πολλά ήταν έκπληξη φέτος, όπως οι μηδενικής προυπηρεσίας!!!!!!!!Λέω να ανοίξω άλλο τόπικ να συνεχίσουμε εκεί οι υπόλοιποι για β' φάση. Τί λέτε?παιδια ποιος/α ηταν μηδενικης προυπηρεσιας?
Με πήραν στη
Παράθεση από: zamanfou78 στις Οκτωβρίου 15, 2011, 01:02:38 pmΜε πήραν στη
Μόνιμη αγγλικού με 5 χρόνια προϋπηρεσία πήρε ήδη 870!!! Τι να πω... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...