0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έψαχνα καιρό να βρω τεστ για το bulats , ακόμα δεν μπορώ να βρω εκτός απο τα 2 τεστ που υπάρχουν στην ιστιοσελίδα τους! Αναγκαστικά αγόρασα το Succeed in bulats με τα 5 practise test. Είχα ρώτησει παντως και στο τηλέφωνο και μου απαντησαν οτι "δυστυχώς" δεν κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 'Αμα βρω κάτι θα σε ενημερώσω! Ψάχνομαι γιατι θα δώσω στις 18 ιανουαρίου!
Ημουνα επιπεδο β2 lower , άρχισα να διαβάζω κάνοντας ιδιαιτερα απο τον ιανουάριο για να δώσω proficiency Michigan τώρα τον νοέμβρη αλλά στα practice tests ίσα που έπιανα την βάση οπότε δεν έκατσα να τους δώσω 190 ευρο η όσα είναι , θα πήγαιναν χαμένα. 'ολο αυτον τον καιρό είχα τα εξής βιβλία:1) Mastermind use of English + Companion που είναι μαζί2) New trends - Coursebook3) New trends - Companion.Τώρα έχω πάρει το Succeed in bulats μαζί με τα cd μονο και μόνο για τα practice tests. Απο grammar έχω το mastermind. Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι εγώ απο τα βιβλία για το bulats μην σε κάψω!! Καλύτερα ρώτα καποιον καθηγητή.Δεν έχω ασχοληθεί με το Link που μου έδωσες το μόνο που 'εχω κάνει είναι τα 2 practice tests που έχουν στην σελίδα bulats.org
Ιδιαίτερα κάνω η καθηγήτρια μου το πρότινε και μου άρεσε. Απο βιβλία εγω ήθελα μονο τα practise test μονο και μόνο για να μπώ στο κλίμα των ασκήσεων. grammar διαβάζω απο το mastermind και είναι πολυ καλό.Εμένα δεν μου είπαν κάτι οτι πρέπει να το δίνω ανα 2 χρόνια αν και όπως δίαβασα απο αυτό που μου έστειλες λέει "therefore , it's advisable" οπότε δεν ξέρω να σου πω 100 %. Θα το ρωτίσω.