0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:54:37 pmkozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.
kozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:57:09 pmΠαράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:54:37 pmkozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.
Παράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:59:46 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:57:09 pmΠαράθεση από: GRETEL στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 11:54:37 pmkozzi1 δεν υπήρχα σε κανένα πίνακα και αν δεν είχα περάσει στον ΑΣΕΠ 2005 κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν άνεργη.
Πάντως ξέρω πάρα πολύ καλά ότι στην κίνηση της συντονιστικής επιτροπής των αδιόριστων-διοριστέων, στην οποία και μετέχω, είναι πολλοί, πάρα πολλοί, από τη βόρεια Ελλάδα, τη νότια Ελλάδα, τα νησιά, την Κρήτη... Υπάρχουν και συντονιστές σε κάθε κλάδο, δεν είσαι υποχρεωμένος να πας ο ίδιος (εκτός κι αν θες βέβαια). Πάντως, με τον τίτλο του τόπικ τι ακριβώς εννοείτε; Καλείτε όσους θα διορίζονταν αλλά δε διορίστηκαν και έχουν προσληφθεί άλλοτε και (μάλλον) θα προσληφθούν και φέτος αναπληρωτές; Κάποιοι (βορειοελλαδίτες) διοριστέοι του ΑΣΕΠ που δεν πήγαν ποτέ αναπληρωτές έτσι αποκλείονται από την κίνησή σας. Ξανασκεφτείτε το... και κυρίως, ας μη διασπαζόμαστε. Δε θα καταφέρει κανείς τίποτα έτσι.
Η κίνηση της συντονιστικής επιτροπής δοριστέων αφορά όλους όσους κατοχύρωσαν δικαίωμα διορισμού φέτος απ'όλες τις κατηγορίες(ασεπ,24μηνο,40%,30μηνο)Πληροφορίες: http://www.exetaseis-asep.com/index.php/forum