0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι είχαμε τη στήριξη όλων των αιρετών και των προϊσταμένων που ήταν σημερα στη διευθυνση και όχι μόνο μας στήριξαν, αλλά μπήκαν και μπροστά!
Lila, πολλά λέμε και μας βλέπω στη...Γιάρο!
Παιδια να σας ρωτησω,στη λιστα των σχολειων ανατολικης αττικης,στην κατηγορια μορια,η κατηγοριποιηση γινεται με Α,
Doraki δηλαδή αύριο θα είστε και εσείς για να ξαναδηλώσετε;Για να ξέρουμε πόσο νωρίς να πάμε.Πάντως πέρυσι ήμουν στο γ' γραφείο και υπήρχαν πολλά παράπονα από τότε.Αν μπεις στο σύλλογο Αλ.Δελμούζος θα δεις τα χάλια του συγκεκριμένου γραφείου.Τουλάχιστον όμως μας γνωστοποιούσαν τα κενά και δεν πηγαίναμε στα τυφλά.Τώρα το κατήργησαν και αυτό;Καήκαμε...Αν δεν είμαστε αύριο...θα είμαστε μεθαύριο....δεν ξέρω αν θα πάνε όλοι, πάντως να ξέρεις ότι επικρατεί, ενα μπάχαλο...Εγώ ήμουν πρωτη στα μόρια και κατέληξα να καλύπτω κενό που δεν υπήρχε ουσιαστικά κι αυτό μέχρι το Δεκέμβρη...!Πάντως καλού, κακού, κράτα ένα αντίγραφο των δηλώσεών σου! Κι αν θες στείλε μου μην. να σου πω τα στοιχεία μου αν θες κάποια βοήθεια.
Μόλις μίλησα με τον Καψαλάκη και μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τουλάχιστον 500 νηπιαγωγους ακόμα.Τον ρωτησα για μενα κ ηταν βεβαιος οτι θα με καλεσουν.Υπομονή κ επιμονή λοιπον!
Παράθεση από: doraki στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:41:16 pmLila, πολλά λέμε και μας βλέπω στη...Γιάρο! Αυτοί που τα κάνουν πού πρέπει να πάνε;;;Είναι και ιστορικό το νησί.Αυτοί να ξέρουν τι τους γίνεται και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Για φαντάσου που θα ήμασταν εμείς αν δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας....όχι στη Γυάρο...στο κελί 33!!!!
Αυτοί που τα κάνουν πού πρέπει να πάνε;;;Είναι και ιστορικό το νησί.Αυτοί να ξέρουν τι τους γίνεται και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Για φαντάσου που θα ήμασταν εμείς αν δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας....όχι στη Γυάρο...στο κελί 33!!!!
Τελικά λέγανε ότι θα είναι δύσκολη η φετινή χρονιά...., αλλά πιστεύω ότι θα είναι χειρότερη απ' ό,τι φανταζόμασταν οι περισσότεροι! Δυστυχώς!
Παράθεση από: vasoula_ στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:51:32 pmΜόλις μίλησα με τον Καψαλάκη και μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τουλάχιστον 500 νηπιαγωγους ακόμα.Τον ρωτησα για μενα κ ηταν βεβαιος οτι θα με καλεσουν.Υπομονή κ επιμονή λοιπον! Vasoula μηπως μπορεις να μου πεις τι θεση εχεις? Για να δω τι ελπιδες εχω κι εγω....