0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:46:55 pmΠαράθεση από: doraki στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:41:16 pmLila, πολλά λέμε και μας βλέπω στη...Γιάρο! Αυτοί που τα κάνουν πού πρέπει να πάνε;;;Είναι και ιστορικό το νησί.Αυτοί να ξέρουν τι τους γίνεται και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Για φαντάσου που θα ήμασταν εμείς αν δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας....όχι στη Γυάρο...στο κελί 33!!!! Δε διαφωνώ καθόλου μαζί σου! Το θέμα είναι ότι πρέπει να τους πιέζουμε μπας και φιλοτιμηθούν να κάνουν κι αυτοί κάποια στιγμή τη δική τους!
Παράθεση από: doraki στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:41:16 pmLila, πολλά λέμε και μας βλέπω στη...Γιάρο! Αυτοί που τα κάνουν πού πρέπει να πάνε;;;Είναι και ιστορικό το νησί.Αυτοί να ξέρουν τι τους γίνεται και να κάνουν σωστά τη δουλειά τους..Για φαντάσου που θα ήμασταν εμείς αν δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας....όχι στη Γυάρο...στο κελί 33!!!!
Lila, πολλά λέμε και μας βλέπω στη...Γιάρο!
Παράθεση από: vanessa! στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:57:34 pmΠαράθεση από: vasoula_ στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:51:32 pmΜόλις μίλησα με τον Καψαλάκη και μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τουλάχιστον 500 νηπιαγωγους ακόμα.Τον ρωτησα για μενα κ ηταν βεβαιος οτι θα με καλεσουν.Υπομονή κ επιμονή λοιπον! Vasoula μηπως μπορεις να μου πεις τι θεση εχεις? Για να δω τι ελπιδες εχω κι εγω....Στον αρχικό πίνακα 1649...Εσυ?
Παράθεση από: vasoula_ στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:51:32 pmΜόλις μίλησα με τον Καψαλάκη και μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τουλάχιστον 500 νηπιαγωγους ακόμα.Τον ρωτησα για μενα κ ηταν βεβαιος οτι θα με καλεσουν.Υπομονή κ επιμονή λοιπον! Vasoula μηπως μπορεις να μου πεις τι θεση εχεις? Για να δω τι ελπιδες εχω κι εγω....
Μόλις μίλησα με τον Καψαλάκη και μου είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν τουλάχιστον 500 νηπιαγωγους ακόμα.Τον ρωτησα για μενα κ ηταν βεβαιος οτι θα με καλεσουν.Υπομονή κ επιμονή λοιπον!
και οι 31 νηπιαγωγοί της β φάσης δήλωσαν α΄ επιλογή ανατ.αττική;; όλοι είναι τυχαίο; είναι δικά τους παιδιά; υπάρχει κάποια στο φόρουμ απο τις 31 να μας πει κάτι;τι παίζει τελικά;
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 07:52:43 pmκαι οι 31 νηπιαγωγοί της β φάσης δήλωσαν α΄ επιλογή ανατ.αττική;; όλοι είναι τυχαίο; είναι δικά τους παιδιά; υπάρχει κάποια στο φόρουμ απο τις 31 να μας πει κάτι;τι παίζει τελικά;Ανάμεσα στις 31 τυχερές βρίσκονται 2 συμφοιτητριές μου. Η μια από την Αλεξανδρούπολη και η άλλη από Θεσσαλονίκη. Αναφέρω τους τόπους καταγωγής τους για να καταλήξω στο ότι είναι απίθανο να είναι ακόμη και στις 10 πρώτες τους επιλογές η Ανατολική Αττική.. Εύχομαι σε όλες και όλους τους συναδέλφους καλή τύχη και σύντομα μια φάση Γ(εναιόδωρη).. Καλό βράδυ
exo mia aporia, an mporei kapios as m boi8isei... eida tous 2 pinakes t pde apo xristi t pde stous opoious exoun afere8ei atoma apo tin a fasi k ston alla apo ti b. omos t 8ema einai oti ston 2o pinaka b fasis eimai 41 8eseis pano s sxesi me t 1o pinaka... giati?
Παράθεση από: xanthoula4ever στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 10:48:18 pmexo mia aporia, an mporei kapios as m boi8isei... eida tous 2 pinakes t pde apo xristi t pde stous opoious exoun afere8ei atoma apo tin a fasi k ston alla apo ti b. omos t 8ema einai oti ston 2o pinaka b fasis eimai 41 8eseis pano s sxesi me t 1o pinaka... giati?Στο β' πίνακα υπάρχουν και αναπληρωτές ειδικής αγωγής που κλήθηκαν στην α' φάση γενικής αγωγής αλλά και στην α' φάση ειδικής αγωγής. Δεν ξέρουμε ποια από τις δύο θέσεις θα διαλέξουν.
Εδώ ακριβώς θέλω να παραθέσω την ατάκα του διδύμου Καμπουράκη και Οικονομέα στην υπουργό μας σήμερα το πρωί, μετά την από κοινού συμφωνία της υπουργού με τη ΔΟΕ ότι τα κενά είναι πολύ λιγότερα φέτος και ότι η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από πέρυσι. Καμπουράκης και Οικονομέας: "Φαίνεται τελικά ότι κάνατε καλή δουλειά στο υπουργείο φέτος"...!!!