0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό μου ότι πήραν στο σκοτάδι δηλαδή πάρε όσους να 'ναι και τα κενά είναι τόσα που θα τους βολέψουμε ..
Μόνο την προσωπική μου άποψη κατέθεσα ,χωρίς να γνωρίζω κάτι .Απλά επειδή πέρυσι μπορούσα να γνωρίζω περισσότερα ,από όσα γίνονταν στο υπουργείο θα σας πω τα εξης .Πήραν γύρω στους 1200 φιλολόγους με λίγες συντάξεις .Υπεράριθμοι υπήρχαν όντως σε μερικές περιοχές όμως ήταν λίγες αυτές και σε μεγαλουπόλεις π.χ η Ανατολική Αττική είχε υπεράριθμους φιλολόγους πέρυσι ,φέτος όμως είχε και πολλές συντάξεις .Οι ωρομίσθιοι ήταν πάρα πολλοί .Στην Πελ/σο πήραν και με 11 μόρια ωρομίσθιο. Επίσης κάτι στατιστικές που είδα δεν μου γεμίζουν το μάτι καθώς σε μια από αυτές γνωρίζω καλά ότι πέρυσι είχαν πάρει γύρω στους 20 και βάλε αναπληρωτές ,φέτος διορίστηκαν μόνο 4-5 ; και 3-4 αναπληρωτές από την Α΄φάση ενώ έχουν δηλωθεί 44 συντάξεις φιλολόγων .Κάτι δεν μου κολάει καλά σε όλη την ιστορία .Απλά μας έχουν πανικοβάλει άδικα .Και κάτι άλλο σημαντικό .Τόσες μέρες το υπουργείο μας έχει αποπρασανατολίσει απο το στόχο μας που είναι η αναβάθμιση της προυπηρεσίας . Έχω έτοιμη επιστολή ,θα την ανεβάσω στο forumκαι αν συμφωνείτε να την υπογράψουμε όλοι και να τη στείλουμε παντού ,μήπως και κάνουμε κάτι...
Αν μπορέι κάποιος να μου πει πώς μπορούμε να μάθουμε ποια θέση έχουμε σε μια περιοχή πχ