0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δωστε μου κενα.....150 έχω μαζέψει
Μην απογοητεύεστε, βρε παιδιά, τα κενά θα είναι πολλά. Όσες συμπτύξεις τμημάτων κι αν κάνουν, όσες ιστορίες κι αν πάρουν (ασχολίαστο γιατί είμαι και του αρχαιολογικού) τα κενά θα είναι πολλά. Κι αν θέλει να κάνει οικονομία τι θα κάνει;Θα αφήσει τα σχολεία χωρίς φιλολόγους;Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο που μπορεί να μας αγχώνει είναι τα κενά στους νομούς που μας ενδιαφέρουν όπως εμένα που δήλωσα Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα. Εδώ έχουμε πρόβλημα με τις αποσπάσεις. Πολλοί αποσπασμένοι αλλά και τι να κάνεις; Όταν θα είμαι εγώ στη θέση τους δε θα θέλω να πάω σπίτι μου μετά από τρία χρόνια; Κακά τα ψέματα μπορεί τώρα να μη μας βολεύει αλλά κι οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έχουν τα δίκια τους.
Aκόμη παλεύουν με τις αποσπάσεις... Ακόμη? Τέλη Σεπτεμβίου? Συνταξιοδοτήσεις? Η χρονιά ξεκίνησε ομαλά....? Στο σχολείο που εργαζόμουν πέρσι φαίνονται τα ακόλουθα λειτουργικά κενά.... Η θέση του αναπληρωτή και η θέση του ωρομισθίου... δηλαδή 21 και 11 ώρες.... Συγκεκριμένα δίνει 30 ώρες κενό.... (Είναι η μία ώρα που μου πρόσφεραν πέρσι για να συμπληρώσω το 11ωρο)... Η θέση του συνταξιούχου όμως δεν φάνηκε.... Κατά τη γνώμη μου ..... χαμός.....
Διαβάστε σας παρακαλώ συνάδελφοι, αν ήδη δεν έτυχε να το διαβάσετε αυτό που υπάρχει αναρτημένο και στο tromaktiko.gr. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, χρονίζει και διαστρεβλώνει τη σκληρή πραγματικότητα,που οι πλέον αρόδια αρνείται να διαχειριστεί.http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9645