*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 496585 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #742 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:42:59 pm »
Μην απογοητεύεστε, βρε παιδιά, τα κενά θα είναι πολλά. Όσες συμπτύξεις τμημάτων κι αν κάνουν, όσες ιστορίες κι αν πάρουν (ασχολίαστο γιατί είμαι και του αρχαιολογικού) τα κενά θα είναι πολλά. Κι αν θέλει να κάνει οικονομία τι θα κάνει;Θα αφήσει τα σχολεία χωρίς φιλολόγους;Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο που μπορεί να μας αγχώνει είναι τα κενά στους νομούς που μας ενδιαφέρουν όπως εμένα που δήλωσα Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα. Εδώ έχουμε πρόβλημα με τις αποσπάσεις. Πολλοί αποσπασμένοι αλλά και τι να κάνεις; Όταν θα είμαι εγώ στη θέση τους δε θα θέλω να πάω σπίτι μου μετά από τρία χρόνια; Κακά τα ψέματα μπορεί τώρα να μη μας βολεύει αλλά κι οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έχουν τα δίκια τους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:45:44 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #743 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:56:35 pm »
δωστε μου κενα.....150 έχω μαζέψει
αυτο που εχω στο μυαλο μου μετραει; ; ;  ::) .....μετα απο τοσα που εχουν συμβεί....... :(

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #744 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:58:16 pm »
 Η Δευτεροβάθμια Πειραιά ανακοίνωσε τα λειτουργικά κενά στις 14 Σεπτεμβρίου.... Συνολικά Α Πειραιά = 1548 ώρες

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #745 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:00:25 pm »
 Οι διαθέσιμοι φιλόλογοι για τα λειτουργικά κενά είναι 87
 Το ερώτημά μου είναι... Οι συγκεκριμένοι έχουν κάνει αίτηση?
 Όλοι αυτοί σίγουρα θα πάνε σε σχολεία? Δείτε την ιστοσελίδα ....http://dide-peiraia.att.sch.gr/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:45:44 »

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #746 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:01:52 pm »
Μην απογοητεύεστε, βρε παιδιά, τα κενά θα είναι πολλά. Όσες συμπτύξεις τμημάτων κι αν κάνουν, όσες ιστορίες κι αν πάρουν (ασχολίαστο γιατί είμαι και του αρχαιολογικού) τα κενά θα είναι πολλά. Κι αν θέλει να κάνει οικονομία τι θα κάνει;Θα αφήσει τα σχολεία χωρίς φιλολόγους;Δε γίνονται αυτά τα πράγματα. Το μόνο που μπορεί να μας αγχώνει είναι τα κενά στους νομούς που μας ενδιαφέρουν όπως εμένα που δήλωσα Τρίκαλα, Καρδίτσα και Λάρισα. Εδώ έχουμε πρόβλημα με τις αποσπάσεις. Πολλοί αποσπασμένοι αλλά και τι να κάνεις; Όταν θα είμαι εγώ στη θέση τους δε θα θέλω να πάω σπίτι μου μετά από τρία χρόνια; Κακά τα ψέματα μπορεί τώρα να μη μας βολεύει αλλά κι οι αποσπασμένοι από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ έχουν τα δίκια τους.

Δε διαφωνω ουτε τα βαζω με τους αποσπασμενους, προφανως κι αυτοι περιμενουν να τοποθετηθουν και ειναι στο περιμενε. Με το χαλι του υπουργειου τα βαζω! Οντως τα κενα ειναι πολλα παντως και θα σας καλεσουν απλα θα εξασκησουμε ολοι μαζι την αρετη της υπομονης φετος...

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #747 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:08:24 pm »
Γιατί δεν βγαίνει κάποιος από εσάς στην τηλεόραση να πει την σημερινή κατάσταση; πώς η φράου 'Αννα κάνει μονόλογο έτσι κι ένας εκπαιδευτικός να βγει μόνος του να τα πει πχ στην εκπομπή της Τσαπανίδου στο Σκάι.
 ???

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #748 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:13:45 pm »
Δεν εχεις αδικο. Σημερα αλλωστε ειχαν ερθει καμερες εξω απο τη δευτεροβαθμια

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #749 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:17:14 pm »
www.esos.gr
Την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να εξετάσουν τη ορθολογικότερη κατανομή

εκπαιδευτικού προσωπικού , σύμφωνα με τις αιτήσεις που ήδη έχουν γίνει από καθηγητές και δασκάλους για να αποσπαστούν από Νομό σε Νομό.

Οσον αφορά τις αιτήσεις των εκπαιδευτικών για απόσπαση σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ θα εξεταστούν προς τέλη Σεπτεμβρίου.Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αποσπάσεων που θα γίνουν στα ΑΕΙ θα είναι δραστικά μειωμένος σε σχέση με πέρσι.

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #750 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:20:18 pm »
 Aκόμη παλεύουν με τις αποσπάσεις... Ακόμη? Τέλη Σεπτεμβίου?
 Συνταξιοδοτήσεις? Η χρονιά ξεκίνησε ομαλά....? Στο σχολείο που εργαζόμουν πέρσι φαίνονται τα ακόλουθα λειτουργικά κενά.... Η θέση του αναπληρωτή και η θέση του ωρομισθίου... δηλαδή 21 και 11 ώρες.... Συγκεκριμένα δίνει 30 ώρες κενό.... (Είναι η μία ώρα που μου πρόσφεραν πέρσι για να συμπληρώσω το 11ωρο)... Η θέση του συνταξιούχου όμως δεν φάνηκε.... Κατά τη γνώμη μου ..... χαμός.....

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #751 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:21:19 pm »
Μηπως να κοιταξουν σε ενα λεξικο τι σημαινει "ορθολογικοτερος" και τι "κατανομη" γιατι μαλλον εφαρμοζουν λαθος τους συγκεκριμενους ορους.... Νευρα!!! Υποθετω οταν τοποθετηθειτε εσεις της β φασης θα ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα.. Ευχομαι δηλαδη για να γλυτωσετε την εξτρα ταλαιπωρια τουλαχιστον

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #752 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:23:20 pm »
Aκόμη παλεύουν με τις αποσπάσεις... Ακόμη? Τέλη Σεπτεμβίου?
 Συνταξιοδοτήσεις? Η χρονιά ξεκίνησε ομαλά....? Στο σχολείο που εργαζόμουν πέρσι φαίνονται τα ακόλουθα λειτουργικά κενά.... Η θέση του αναπληρωτή και η θέση του ωρομισθίου... δηλαδή 21 και 11 ώρες.... Συγκεκριμένα δίνει 30 ώρες κενό.... (Είναι η μία ώρα που μου πρόσφεραν πέρσι για να συμπληρώσω το 11ωρο)... Η θέση του συνταξιούχου όμως δεν φάνηκε.... Κατά τη γνώμη μου ..... χαμός.....
Ναι ακομα παλευουν με τις αποσπασεις γι αυτο αργουμε να τοποθετηθουμε εμεις της α φασης και να κληθει η β. Οσο για τις κενες ωρες μας στελνουν και σε 2 σχολεια να συμπληρωσουμε ωραριο. Τουλαχιστον στην Αθηνα

Αποσυνδεδεμένος maira 230

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν αντέχω τη μιζέρια!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #753 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:24:00 pm »
Διαβάστε σας παρακαλώ συνάδελφοι, αν ήδη δεν έτυχε να το διαβάσετε αυτό που υπάρχει  αναρτημένο και στο tromaktiko.gr. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, χρονίζει και διαστρεβλώνει τη σκληρή πραγματικότητα,που οι πλέον αρόδια αρνείται να διαχειριστεί.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9645

Αποσυνδεδεμένος maira 230

• Νέο μέλος
  • *
  • Δεν αντέχω τη μιζέρια!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #754 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:25:34 pm »
Διορθώνω: ΑΡΜΟΔΙΑ, όχι αρόδια. Σύγχυση γαρ..

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #755 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:28:02 pm »
Διαβάστε σας παρακαλώ συνάδελφοι, αν ήδη δεν έτυχε να το διαβάσετε αυτό που υπάρχει  αναρτημένο και στο tromaktiko.gr. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, χρονίζει και διαστρεβλώνει τη σκληρή πραγματικότητα,που οι πλέον αρόδια αρνείται να διαχειριστεί.
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9645

Συγχυζομαι!!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686