0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι δικές μου αξίες αλλά αξίες που υποχρεούται ο κάθε εκπαιδευτικός να προσφέρει στους μαθητές. Γι αυτό ίσως δεν μπορείς να ενταχτείς στον εκπαιδευτικό κόσμο.Αυτός που επιλέγει αυτό το επάγγελμα θα πρέπει να τις διαθέτει ( δεν το λέω εγώ αλλά η παιδαγωγική επιστήμη ).
Sophia , Κανένα μάθημα στο δημοτικό δεν ξεχωρίζει από την εκπαιδευτική πράξη. Αν δεν το γνωρίζεις αυτό καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα ή να φροντίσεις να μάθεις κάτι από παιδαγωγική αν θέλεις να την υπηρετήσεις. Μόνο στην Ελλάδα είμαστε ότι δηλώνουμε. Εσύ δηλώνεις εκπαιδευτικός χωρίς να είσαι. Γι αυτό δεν θα ταιριάξεις ποτέ με τους εκπαιδευτικούς.Θα χαρώ παρα πολύ να μη μου απαντήσεις. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.!!!
Σοφάκι μου από την προηγούμενη βδομάδα μου λένε ότι οι αναπληρωτές θα βγαίνανε αυτήν την βδομάδα πριν 2 μέρες είπαν για σήμερα, σήμερα λένε περιένουμε όπου ναναι.....Έχω ακόμα μια απορία....ξέρω ότι αν σε πάρουν ωρομίσθιο σε παίρνουν τηλ. από την Β/βαθμια ισχύει το ίδιο και για τους αναπληρωτές?
α, ωραία δηλαδή βλέπω τα αποτελέσματα παίρνω στην Β/βαθμια και ρωτάω σε ποιο σχολείο πρέπει να εμφανιστώ?καλο και αυτό...!!!!
Απ'την αρχή ή από το τέλος την θέλεις την σειρά? Είναι η πρώτη χρονιά που κάνω τα χαρτια μου. Δήλωσα μόνο ΑΚΩ και ωρομίσθια και μόνο Ροδόπη δεν έχω πολλές ελπίδες....δυστυχώς
Παράθεση από: papia στις Οκτώβριος 01, 2010, 11:09:53 μμSophia , Κανένα μάθημα στο δημοτικό δεν ξεχωρίζει από την εκπαιδευτική πράξη. Αν δεν το γνωρίζεις αυτό καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα ή να φροντίσεις να μάθεις κάτι από παιδαγωγική αν θέλεις να την υπηρετήσεις. Μόνο στην Ελλάδα είμαστε ότι δηλώνουμε. Εσύ δηλώνεις εκπαιδευτικός χωρίς να είσαι. Γι αυτό δεν θα ταιριάξεις ποτέ με τους εκπαιδευτικούς.Θα χαρώ παρα πολύ να μη μου απαντήσεις. Αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.!!!Sophia μην απαντήσεις...ο καθένας φανερωνει με τα λεγόμενά του το επίπεδό του και μας αποδεικνύει γι ακόμα μια φορά, τι σόι δάσκαλοι, ουπς καλλιεργημένος εκπαιδευτικός ήθελα να πώ (πλήρως ταιριασμένος με το συνάφι του)διδάσκουν τα παιδιά μας!!!!!Sophia καλά αποτελέσματα, καλή τοποθέτηση και δείξε κατανόηση σε όσους αναγκαστείς να συνεργαστείς!!