0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:36:41 pmΠαράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:31:39 pmδηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;Εγω μέτρησα 74 άτομα μεχρι το 1570 περίπου... τόσες είχα μετρήσει και γω..δλδ αυτές που μπορεί να επηρεάσουν τη φάση..αλλά και πάλι μπορεί να τις διόρισε στο σπίτι τους οπότε γιατί να περιμένουν και 2 βδομάδες μετά και να τις πάνε αλλου..δυστυχώς κανένας δεν βγήκε να πει επίσημα ποσες πήγαν από τις 198 που κάλεσε..οπότε και γω σε αναμμένα κάρβουνα αναμένω...
Παράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:31:39 pmδηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;Εγω μέτρησα 74 άτομα μεχρι το 1570 περίπου...
δηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 07:34:49 amvatraxaki πιστευεις οτι πολλοι της ειδικης θα προτιμησουν τελικα τη γενικη??? μια που ανηκεις κ στους 2 πινακες κατι παραπανω θα ξερεις... καλησπέρα! σορρυ τώρα γύρισα από τη δουλειά γι αυτό σου στέλνω τώρα.. κοίτα η δική μου άποψη είναι οτι από το 180 και κάτω και μέχρι το τέλος του πίνακα της ειδικής (562) άτομα είναι αρκετά πίσω..δλδ από 2400 και πάνω στον πίνακα της γενικής..οπότε θεωρώ οτι θα προτιμήσουν την ειδικη γιατί με τη γενική δεν μπαίνουν σίγουρα..τώρα κάποιες που τις πήρε στην ά φάση και ήταν νούμερο 1350-1400 δεν ξέρω αν αποδέχθηκαν διορισμό γιατί θα σκέφτηκαν οτι είναι πολύ κοντά στην β φάση της γενικής..και κακά τα ψέμματα οι περισσότερες έκαναν ένα σεμινάριο καθαρά για το διορισμό και όχι γιατί τις απασχολεί η ειδική αγωγή στην ουσία της..δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου.. φιλιά
vatraxaki πιστευεις οτι πολλοι της ειδικης θα προτιμησουν τελικα τη γενικη??? μια που ανηκεις κ στους 2 πινακες κατι παραπανω θα ξερεις...
Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αιρετός στη Κρήτη καί μαθαίνουμε για τα κενά εκεί..Μακάρι και αιρετοί από άλλους νομούς να ενημέρωναν άμεσα κ να απαντούσαν σε όλους μας...Τόσες περιφέρειες είναι? Γιατί δε βγαίνει κανείς άλλος να μιλήσει έστω καί υποθετικά??
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 03:35:07 pmΠαράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:36:41 pmΠαράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 02:31:39 pmδηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;Εγω μέτρησα 74 άτομα μεχρι το 1570 περίπου... τόσες είχα μετρήσει και γω..δλδ αυτές που μπορεί να επηρεάσουν τη φάση..αλλά και πάλι μπορεί να τις διόρισε στο σπίτι τους οπότε γιατί να περιμένουν και 2 βδομάδες μετά και να τις πάνε αλλου..δυστυχώς κανένας δεν βγήκε να πει επίσημα ποσες πήγαν από τις 198 που κάλεσε..οπότε και γω σε αναμμένα κάρβουνα αναμένω...Πάντως φίλη μου την οποία κάλεσαν και στην πρώτη φάση γενικής και στη φάση ειδικής προτίμησε να κρατήσει τη θέση της στη γενικής και άφησε την ειδικής χωρίς να παίζει κριτήριο εντοπιότητας/ απόστασης απ' τον τόπο διαμονής της κ.λπ. Ήταν πολύ "προνομιούχες" και οι δύο περιοχές στις οποίες κλήθηκε. Προφανώς οι συνθήκες εργασίας τείνουν να είναι δυσκολότερες στα τμήματα ένταξης, επομένως λογικό είναι πολλοί να προτιμούν τη θέση τους σε νηπιαγωγεία γενικής. Τώρα με τα επιδόματα δεν ξέρω τι παίζει, δεν ξέρω αν συνεχίζουν να καταβάλλονται στους εκπαιδευτικούς της ειδικής και αν ναι, για πόσο ακόμα...