*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235455 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #812 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 03:49:39 pm »

ποιο πολυ για να δουμε αν εχουμε κατεβει μερικεσ θεσεισ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:51:05 »

Αποσυνδεδεμένος κατουλα

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #813 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 03:51:52 pm »
απο περιεργεια ο ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ που συνεχεια αναφερεται ειναι αξιοπιστος και γιατι?
και αν ναι τι ειχε προβλεψει β φαση
Η ευφυια εχει ορια η βλακεια δυστυχως κανενα!<ΑΙΝΣΤΑΙΝ>
......καιρος να της βαλουμε εμεις! <ΚΑΤΟΥΛΑ>

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #814 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:14:09 pm »
είναι αιρετός στο ΑΠΥΣΠΕ Ηρακλείου Κρήτης, η αρχική πρόβλεψη ήταν "σαν βάση τα 500 άτομα και βλέπουμε"
Τώρα.. ελπίζω το υπουργείο να τον διαψεύσει όπως την προηγούμενη φορά, που έλεγε 1000 κ πήραν 1304...

Αποσυνδεδεμένος nanakimou

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #815 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:18:09 pm »
Ο Καψαλάκης έδωσε μέσα στην εβδομάδα ως βάση 500 άτομα ελπίζοντας ότι θα είναι πιο πολλά! Γενικότερα,  έχει σταματήσει να υποστηρίζει κάποιο αριθμό ατόμων γιατί και ο ίδιος δεν ξέρει, δεν πιστεύω ότι πρέπει να τον ακούμε διότι μια λέει αριθμό ατόμων μια δεν παίρνει θέση, τον τελευταίο καιρό άλλωστε εμμένει στα κενά που υπάρχουν στο νόμο Ηρακλείου (άλλωστε είναι αιρετος του νομού αυτού)…δεν πιστεύω ότι ξέρει και πολλά πράγματα για τις λοιπές περιοχές της Ελλάδος! Είδε ότι βομβάρδισε με ελπίδες εκατοντάδες άτομα και σταμάτησε να υποθέτει!!!... μακάρι να κάνω λάθος και η υπόθεση του βέβαια να βγει αληθινή!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:51:05 »

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #816 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:35:11 pm »
nanakimou συμφωνώ μαζί σου, έχει ακουστεί ότι υπάρχουν πολλά κενά και έχει ξεσησκωθεί ο κόσμος, οι ελπίδες αναπτερώθηκαν, χωρίς λόγο τελικά
τα πολλά κενά είναι υπαρκτά αλλά πιστευω ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών θα είναι με το σταγονόμετρο

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #817 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:36:40 pm »
δεν την παλεύω άλλο πάνω από τον υπολογιστή :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #818 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:37:35 pm »

δηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;

ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;

Εγω  μέτρησα  74  άτομα  μεχρι   το  1570  περίπου...

τόσες είχα μετρήσει και γω..δλδ αυτές που μπορεί να επηρεάσουν τη φάση..αλλά και πάλι μπορεί να τις διόρισε στο σπίτι τους οπότε γιατί να περιμένουν και 2 βδομάδες μετά και να τις πάνε αλλου..δυστυχώς κανένας δεν βγήκε να πει επίσημα ποσες πήγαν από τις 198 που κάλεσε..οπότε και γω σε αναμμένα κάρβουνα αναμένω...

Πάντως φίλη μου την οποία κάλεσαν και στην πρώτη φάση γενικής και στη φάση ειδικής προτίμησε να κρατήσει τη θέση της στη γενικής και άφησε την ειδικής χωρίς να παίζει κριτήριο εντοπιότητας/ απόστασης απ' τον τόπο διαμονής της κ.λπ. Ήταν πολύ "προνομιούχες" και οι δύο περιοχές στις οποίες κλήθηκε. Προφανώς οι συνθήκες εργασίας τείνουν να είναι δυσκολότερες στα τμήματα ένταξης, επομένως λογικό είναι πολλοί να προτιμούν τη θέση τους σε νηπιαγωγεία γενικής. Τώρα με τα επιδόματα δεν ξέρω τι παίζει, δεν ξέρω αν συνεχίζουν να καταβάλλονται στους εκπαιδευτικούς της ειδικής και αν ναι, για πόσο ακόμα...
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος valitsaki10

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #819 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:43:38 pm »
Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αιρετός στη Κρήτη καί μαθαίνουμε για τα κενά εκεί..
Μακάρι και αιρετοί από άλλους νομούς να ενημέρωναν άμεσα κ να απαντούσαν σε όλους μας...
Τόσες περιφέρειες είναι? Γιατί δε βγαίνει κανείς άλλος να μιλήσει έστω καί υποθετικά??

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #820 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 04:44:56 pm »
vatraxaki  πιστευεις οτι πολλοι της ειδικης θα προτιμησουν τελικα τη γενικη??? μια που ανηκεις κ στους 2 πινακες κατι παραπανω θα ξερεις...
καλησπέρα! σορρυ τώρα γύρισα από τη δουλειά γι αυτό σου στέλνω τώρα.. κοίτα η δική μου άποψη είναι οτι από το 180 και κάτω και μέχρι το τέλος του πίνακα της ειδικής (562) άτομα είναι αρκετά πίσω..δλδ από 2400 και πάνω στον πίνακα της γενικής..οπότε θεωρώ  οτι θα προτιμήσουν την ειδικη γιατί με τη γενική δεν μπαίνουν σίγουρα..τώρα κάποιες που τις πήρε στην ά φάση και ήταν νούμερο 1350-1400 δεν ξέρω αν αποδέχθηκαν διορισμό γιατί θα σκέφτηκαν οτι είναι πολύ κοντά στην β φάση της γενικής..και κακά τα ψέμματα οι περισσότερες έκαναν ένα σεμινάριο καθαρά για το διορισμό και όχι γιατί τις απασχολεί η ειδική αγωγή στην ουσία της..δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου.. φιλιά

χμμ.. περιπου 80 ειναι αυτες που τις καλεσαν στην ειδικη κ ειναι απο πανω μου..αν τελικα αποδεχτουν οι μισες ευχαριστημενη να ειμαι..
ευχαριστω για την απαντηση!

Αποσυνδεδεμένος natassaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #821 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 05:35:02 pm »
Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αιρετός στη Κρήτη καί μαθαίνουμε για τα κενά εκεί..
Μακάρι και αιρετοί από άλλους νομούς να ενημέρωναν άμεσα κ να απαντούσαν σε όλους μας...
Τόσες περιφέρειες είναι? Γιατί δε βγαίνει κανείς άλλος να μιλήσει έστω καί υποθετικά??

αυτα που εβγαλε ομωσ δεν ειναι τα κενα του ηρακλειου αλλα τησ μεσσαρασ,του κατω κομματιου ασ το πω ετσι του ηρακλειου.που σημαινει οτι δεν ξερει τα κενα στο υπολοιπο ηρακλειο η σκοπιμα δεν τα αναφερει γιατι θελει να στειλει κοσμο στα συγκεκριμενα χωρια..και δε μου πολυαρεσει κι αυτο...σιγουρα καλο θα ηταν να βοηθουσαν κ σε αλλουσ νομουσ αλλα κ στο ηρακλειο που με ενδιαφερει προσωπικα δε βλεπω να υπαρχει απολυτη ειλικρινεια γενικοτερα...και καθομαστε εμεισ κ ξεροσταλιαζουμε μπροστα στουσ υπολογιστεσ?να δω ποσο θα μου ρθει το ρευμα...χαχαχα

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #822 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 06:45:10 pm »

δηλ απο αυτουσ τησ α φασησ ειδικησ ποσοι να δεχτεικαν;;;

ποσουσ ειχαν καλεσει;;; μεχρι το 1500 ξερει κανεισ;;

Εγω  μέτρησα  74  άτομα  μεχρι   το  1570  περίπου...

τόσες είχα μετρήσει και γω..δλδ αυτές που μπορεί να επηρεάσουν τη φάση..αλλά και πάλι μπορεί να τις διόρισε στο σπίτι τους οπότε γιατί να περιμένουν και 2 βδομάδες μετά και να τις πάνε αλλου..δυστυχώς κανένας δεν βγήκε να πει επίσημα ποσες πήγαν από τις 198 που κάλεσε..οπότε και γω σε αναμμένα κάρβουνα αναμένω...

Πάντως φίλη μου την οποία κάλεσαν και στην πρώτη φάση γενικής και στη φάση ειδικής προτίμησε να κρατήσει τη θέση της στη γενικής και άφησε την ειδικής χωρίς να παίζει κριτήριο εντοπιότητας/ απόστασης απ' τον τόπο διαμονής της κ.λπ. Ήταν πολύ "προνομιούχες" και οι δύο περιοχές στις οποίες κλήθηκε. Προφανώς οι συνθήκες εργασίας τείνουν να είναι δυσκολότερες στα τμήματα ένταξης, επομένως λογικό είναι πολλοί να προτιμούν τη θέση τους σε νηπιαγωγεία γενικής. Τώρα με τα επιδόματα δεν ξέρω τι παίζει, δεν ξέρω αν συνεχίζουν να καταβάλλονται στους εκπαιδευτικούς της ειδικής και αν ναι, για πόσο ακόμα...
μα λογικό δεν είναι;; ξέρεις τι ζόρι έχει η ειδική αγωγή;;; εγώ κάνω ήδη παραλληλη στηριξη σε παιδί με αυτισμό..μια βδομάδα..ξέρεις τι ξύλο έχω φάει;; και για τα μισα λεφτά εννοείται από αυτά που θα παιρνα στο δημόσιο...το επίδομα ήταν 150 επιπλέον..λίγοι βάζουν μπροστά την ιδεολογία ή τη βολεψιά τους για 150 ευρώ..κακά τα ψέμματα πολύ πιο εύκολα στη γενική...εγώ πάω παντού γιατί έχω εκπαιδευτεί..αλλά δεν πέρασα πέρσι στον ασεπ και δεν έχω καλή σειρά...αυτές ειναι οι αδικίες του συστήματος δυστυχώς...

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #823 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 07:37:46 pm »
κορίτσια πολύ ησυχία βλέπω ....δεν ξεκινάμε να γράφουμε κάτι όχι τίποτα άλλο για να έχουμε κάτι να κάνουμε αφού ούτως ή άλλως το χρόνο μας στον υπολογιστή τον περνάμε... :P :P
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #824 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:00:25 pm »
τίποτα,πολύ ησυχία...αν όντως γίνει αυριο η φάση είμαστε μια μέρα πριν κ δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση όπως άλλες φορές..
καμια πληροφορία κανένας????

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #825 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:05:12 pm »
αν δειτε στο facebook την ανακοινωση του καψαλάκη μιλάει για μυστικοτητα, και αρκετός κόσμος ρώτησε γιατί τόση μυστκότητα, δεν απάντησε τίποτα, μονο μια ανακοινωση εβγαλε στην alfavita για την ειδικη και τα κενά στο Ηρακλειο
τι γινεται εδω βρε παιδια...σιγα πια...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182657
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144