0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
νομιζω στα 500+ που ειχε πει ο καψαλακης εννοουσε ΚΑΙ καποια κενα με τις συνταξεις, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ανευθυνος ο ανθρωποςωστοσο ισως δεν ηθελε το υπουργειο να τα παρει, ισως σκεφτηκαν να κερδισουν χρονο, χρημα, να εξυπηρετησουν καταστασειςτα 165+ ατομα που περισεψαν και για καποιους λογους δεν πηραν θα πανε τωρα συν πιστευω και τα κενα απο τις υπολοιπες συνταξειςπιστευω στα 300 ατομα δ φαση
marstavia πιστευεις δλδ οτι παμε για 300 ατομα στη Δ φαση????μακαρι αλλα θεωρω οτι ειναι ανεφικτο!!το 95% των συνταξεων εχει καλυφθει, η Διαμαντω μιλαει πλεον μονο για κενα στις ειδοκοτητες τονιζοντας οτι τα υπολοιπα εχουν καλυφθει, αποσπασεις θα γινουν ελαχιστες, κ γενικα δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι ενθαρρυντικο...εχω σειρα 280 περιπου κ πλεον δεν ελπιζω για φετος ποσο μαλλον για Δ φαση....οσους πηρε, πηρε!!αντε καμια 80 ως το τελος...οι υπολοιποι ελπιζουμε για του χρονου!!
δεν λεω οτι ειναι ανευθυνος προς θεου.. κι αλλα εχει πει οτι πχ θεωρουσε βαση της Γ φασης 500 δλδ το λιγοτεο 500 αλλα.... θεωρω οτι υπαρχουν κενα , προθεση να καλυφθουν δεν υπαρχει!θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μη τα καλυψει...κ μη μου πειτε οτι δεν μπορει...γνωριζετε οτι "υπαρχουν" 5800 ολοημερα νηπιαγ αλλα λειτουργουν τα 2800!!!!ειναι εδιστακτη η Διαμαντω την εχει φοβηθει το ματι μου!! ενταξει ειναι κ λιγο lost in space δεν ξερει τι της γινεται αλλα θα περασει το δικο της δλδ λιγοτεροι αναπλ απο περσυ!!μακαρι να κανω λαθος αλλα με σειρα 280 πιστευω ειμαι εκτος!! δεν ειμαι απαισιοδοξη απλα ρεαλιστρια!!!
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmδεν λεω οτι ειναι ανευθυνος προς θεου.. κι αλλα εχει πει οτι πχ θεωρουσε βαση της Γ φασης 500 δλδ το λιγοτεο 500 αλλα.... θεωρω οτι υπαρχουν κενα , προθεση να καλυφθουν δεν υπαρχει!θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μη τα καλυψει...κ μη μου πειτε οτι δεν μπορει...γνωριζετε οτι "υπαρχουν" 5800 ολοημερα νηπιαγ αλλα λειτουργουν τα 2800!!!!ειναι εδιστακτη η Διαμαντω την εχει φοβηθει το ματι μου!! ενταξει ειναι κ λιγο lost in space δεν ξερει τι της γινεται αλλα θα περασει το δικο της δλδ λιγοτεροι αναπλ απο περσυ!!μακαρι να κανω λαθος αλλα με σειρα 280 πιστευω ειμαι εκτος!! δεν ειμαι απαισιοδοξη απλα ρεαλιστρια!!! Κάνεις λάθος!!! ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ!!!
με θέση 80 και δεν ξερω αν μπορω να ελπίζω για τη Δ φαση!!!
Κανένα νέο; είμαστε σε αναμονή, γιατί θαύματα γίνοναι και η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.