0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην Α΄ Πειραια φαινεται οτι ηταν οργανωμενοι .χθες παρουσιαστηκαμε , δηλωσαμε σχολεια και μολις πριν λιγο ειδα οτι ο αιρετος Μεντακης εβγαλε στο αλφαβητα τις τοποθετησεις μας !!http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9148με χαρα ειδα οτι ειμαι σε νηπιαγωγειο πολυ κοντα στο σπιτι μου !! καλη τοποθετηση σε ολους !!!
Στην Κορινθία τώρα συνεδριάζει το ΠΥΣΠΕ και θα ειδοποιηθούμε με sms για την περιοχή τοποθέτησης.Τουλάχιστον ,οι πρωτοβάθμιες δείχνουν οργανωμένες....
Αρα, για να καταλάβω, σε άλλες πρωτοβάθμιες οι αναπληρωτές δηλώνουν περιοχές και σε άλλες νηπιαγωγεία. Τώρα, από αυτές που δηλώνουν περιοχές, σε άλλες δηλώνουν συγκεκριμένα νηπιαγωγεία σε προτεραιότητα και σε άλλες απλώς γίνεται κοινοποίηση τοποθέτησης στους αναπληρωτές. Αυτό το μπάχαλο είναι η στάνταρ κατάσταση με τις τοποθετήσεις αναπληρωτών; Η γυναίκα μου είναι στη Γ' Αθήνας και μάλλον θα της γίνει κοινοποίηση τοποθέτησης. Και τα κοινωνικά κριτήρια που έχει δύο παιδιά δεν μετράνε; Το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν το κράτησε κανένας...Στη