0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο ντροπή ρε παιδιά?Φτάσαμε 30 χρονών,κοπιάσαμε για να διοριστούμε,κάναμε οικογένεια και έρχεται αυτή η αδίστακτη ''κυρία'' να μας διαλύσει τη ζωή επειδή θέλει απλά να κάνει επίδειξη δύναμης....ο άντρας μου κι εγώ είμαστε εκπαιδευτικοί και όπως σε πολλούς,έτσι και σε μας η απόσπαση μοιάζει να είναι πλέον θαύμα.Το αποτέλεσμα? Ο άντρας μου Μεσσηνία κι εγώ Φλώρινα...Αγαπητή ''κυρία'' Διαμαντοπούλου θα μείνετε στην ιστορία της εκπαίδευσης γιατί καταφέρατε να διαλύσετε οικογένειες....Συγχαρητήρια
Από ό,τι φαίνεται όχι...ο άντρας μου έκανε ήδη 2 αιτήσεις και δεν πήρε απόσπαση στη Φλώρινα(είναι δάσκαλος), όπου φυσικά πριν λίγες μέρες είδαμε ότι πήραν περίπου 20 αναπληρωτές.Τώρα περιμένουμε μήπως γίνει κάτι με την τρίτη αίτηση αλλά δεν το βλέπω...
Παράθεση από: Emma29 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:01:03 pmΑπό ό,τι φαίνεται όχι...ο άντρας μου έκανε ήδη 2 αιτήσεις και δεν πήρε απόσπαση στη Φλώρινα(είναι δάσκαλος), όπου φυσικά πριν λίγες μέρες είδαμε ότι πήραν περίπου 20 αναπληρωτές.Τώρα περιμένουμε μήπως γίνει κάτι με την τρίτη αίτηση αλλά δεν το βλέπω...Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά.
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:02:19 pmΠαράθεση από: Emma29 στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 05:01:03 pmΑπό ό,τι φαίνεται όχι...ο άντρας μου έκανε ήδη 2 αιτήσεις και δεν πήρε απόσπαση στη Φλώρινα(είναι δάσκαλος), όπου φυσικά πριν λίγες μέρες είδαμε ότι πήραν περίπου 20 αναπληρωτές.Τώρα περιμένουμε μήπως γίνει κάτι με την τρίτη αίτηση αλλά δεν το βλέπω...Εύχομαι να σας πάνε όλα καλά.Ευχαριστώ πολύ,εύχομαι σε όλους ό,τι καλύτερο!Υ.Γ.έχουμε υπηρετήσει τις οργανικές μας κανονικά και ο άντρας μου και εγώ.Επίσης παρατηρήσαμε ότι φίλοι και γνωστοί χωρίς κανέναν οικογενειακό ή ιατρικό λόγο πήραν απόσπαση και μάλιστα με την πρώτη σε πολύ δημοφιλείς νομούς της