0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλος μου δουλέυει σε διεύθυνση β/βάθμιας. Με παίρνει, λοιπόν, τηλέφωνο μέσα στο καλοκαίρι και μου λέει "έλα στο γραφείο να δεις κάτι". Πάω και γω, και τι να δω; Μου δίνει μία αίτηση συνεδέλφου. Κανονικά δομημένη η αίτηση (όνομα, κλάδος μπλα μπλά) το αίτημα του προς την υπηρεσία και κάτω κάτω, εκεί που βάζουμε υπογραφή.....ΑΙΤΩΝΤριάντα έξι (36) Αυτό ήταν επίσημο έγγραφο προς την υπηρεσία, με αριθμό προτοκόλλου κλπ.....Ας είμαστε όλοι λίγο πιο προσεκτικοί στο τι γράφουμε και πώς το γράφουμε!!!!!!!(Δεν είναι ράδιο αρβύλα)
Kai i plaka einai oti ton sinadelfo ton ksero....Xanei apo 100 meries einai i alithiea, alla den exei simasia an xanei i oxi, afou einai sto sxoleio kai exei analavei na "didaksei" paidia (ti tha didaksei einai alli istoria).Episis, gia an einai diorismenos, simainei oti exei perasei apo ASEP...... Leei arketa afto kai gia ton ASEP alla kai gia ta atoma pou diorizontai (einai telika oi kaliteroi??)....Zito signomi gia ta Greeklish alla eimai se ipologisti xoris Ellinika
Παράθεση από: emmaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 01:59:04 pmKai i plaka einai oti ton sinadelfo ton ksero....Xanei apo 100 meries einai i alithiea, alla den exei simasia an xanei i oxi, afou einai sto sxoleio kai exei analavei na "didaksei" paidia (ti tha didaksei einai alli istoria).Episis, gia an einai diorismenos, simainei oti exei perasei apo ASEP...... Leei arketa afto kai gia ton ASEP alla kai gia ta atoma pou diorizontai (einai telika oi kaliteroi??)....Zito signomi gia ta Greeklish alla eimai se ipologisti xoris EllinikaAπ'την άλλη, μπορεί να το έκανε κι επίτηδες, για να ...χλευάσει το όποιο σύστημα!
Έχω σε video αυτόν που το έχει κάνει...! http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ
αφου δεν εγραψε και ημερομηνια γεννησης απο διπλα παλι καλα!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 03:23:21 pmαφου δεν εγραψε και ημερομηνια γεννησης απο διπλα παλι καλα!Έχω δει την ημερομηνία λήψης πτυχίου στη θέση της ημερομηνίας γέννησης, όχι μόνο μία φορά.Ούτε νηπιαγωγείο να ήτανε.
Αν είναι δυνατόν! Θα το λέω και δε θα με πιστεύουν... Καλά δεν αναρωτήθηκε που θα έβαζε την υπογραφή; Και που τελικά δεν υπέγραψε;;;Περίεργα πράγματα!