0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πιέσεις της ΠΕΘ για την κάλυψη των λειτουργικών κενών ΠΕ01 στα σχολεία:http://religiousnet.blogspot.com/2010/10/blog-post_2425.html
Καλημέρα. Μόλις μίλησα με το Υπουργείο και είναι έτοιμη η επόμενη φάση αναπληρωτών, η οποία θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας ή, στην χειρότερη περίπτωση, αύριο.Ωστόσο, στην ερώτηση μου γιατί δεν ανακοινώνονται θέσεις ΑΜΩ για θεολόγους η απαντηση ήταν "Δε μας βολεύουν τελικά οι ΑΜΩ"!!!!Αναρωτήθηκα βέβαια πώς γίνεται και τους βόλευαν τόσα χρόνια οι ωρομίσθιοι αλλά η-ευγνενέστατη, οφείλω να ομολογήσω, υπάλληλος-δε μπόρεσε να μου δώσει κάποια απάντηση...Ίσως γιατί από φέτος θα είμαστε όλο και λιγότεροι στα σχολεία;
Η φάση θα περιλαμβάνει και θεολόγους, έτσι τουλάχιστον μου ανέφερε η υπάλληλος του Υπουργείου. Όσο για τον αριθμό, δεν έχω καμία πληροφόρηση γιατί δεν έιχε στα χέρια της συγκεκριμένα στοιχεία.
Συγχαρητήρια σε όλους μας που σήμερα προσληφθήκαμε .Ελπίζω να υπάρχουν και άλλα κενά για να προσληφθεί και άλλος κόσμος.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕ
Παράθεση από: theol3 στις Οκτωβρίου 29, 2010, 09:14:32 pmΣυγχαρητήρια σε όλους μας που σήμερα προσληφθήκαμε .Ελπίζω να υπάρχουν και άλλα κενά για να προσληφθεί και άλλος κόσμος.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕΣυγχαρητήρια σε όλους!Προσλήφθηκες??Εχώ ανεβάσει δευτερο εκκαθαρισμένο πίνακα μετά τη γ φάση και περιμένω να εγκριθεί.Μόλις εγκριθεί θα τον βρείτε στα αρχεία λήψη.Λέτε να έχουμε και άλλη φάση θεολόγων??
Παράθεση από: jamais στις Οκτωβρίου 29, 2010, 09:22:08 pmΠαράθεση από: theol3 στις Οκτωβρίου 29, 2010, 09:14:32 pmΣυγχαρητήρια σε όλους μας που σήμερα προσληφθήκαμε .Ελπίζω να υπάρχουν και άλλα κενά για να προσληφθεί και άλλος κόσμος.ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΕΣΤΕΣυγχαρητήρια σε όλους!Προσλήφθηκες??Εχώ ανεβάσει δευτερο εκκαθαρισμένο πίνακα μετά τη γ φάση και περιμένω να εγκριθεί.Μόλις εγκριθεί θα τον βρείτε στα αρχεία λήψη.Λέτε να έχουμε και άλλη φάση θεολόγων??Συγχαρητήρια παιδιά και καλό έργο! και τώρα πίσω στα δικά μας! αγαπητη/ε jamais ευτυχώς που έχουμε και σένα και ασχολείσαι μαζί μας. περιμένουμε το πινακάκι σου! και να πούμε και τίποτα για καμιά επόμενη φασούλα ή χλωμό?