0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας ενοχλεί ο τιτλος του θεματος κάποιους αλλά κατι πρέπει να γινει με αυτη την κατάσταση που ισχύει με τους πολύτεκνους.Σημερα στην κατανομή εργασιων οι παραπάνω, με την λαμπρή εξαιρεση του ενός, απέδειξαν πόσο κακο κανουν στον κλάδο συνολικά.Στο σχολειο εχουμε την ατυχία να υπάρχουν 4 πολύτεκνοι εκ των οποίων ενα ζευγαρι.................
Κάποια από τα σχόλια φτάνουν στα όρια του κοινωνικού ρατσισμού...Το θέμα είναι πολύ απλό: υπάρχουν νόμοι και εγκύκλιοι. ΣΩΣΤΑ;Το μόνο για το οποίο δικαιούστε μέσα στην εκπαίδευση είναι να μην υπερβάλλουν οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι.Οι πολύτεκνοι τι σας φταίνε; Αυτοί ψήφισαν τους νόμους; Γιατί δεν τα "χώνετε" στους βουλευτές, στους πολιτκούς και στους τοπικούς άρχοντες; ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΑν εσάς σας διόριζαν εκεί που θέλατε, σας έδιναν μετάθεση-απόσπαση εκεί που θέλατε και κάνατε μόνο το μάθημά σας θα λέγατε όχι;Αξίζουν πολλά μπράβο στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους (εξουσία και οι δύο) που μας έχουν βάλει να μαλλώνουμε μεταξύ μας για τα δικά τους λάθη ή έστω για τις δικές τους υπερβολές.
Εσύ δηλαδη πιστευεις οτι δεν χωράει ηθική αλλά μονο μεταφραση των νόμων;
Φίλε....το ξέρουμε αυτό το παραμύθι με τους νόμους και τους πολιτικούς...το μάθαμε καλά γιατί είναι όχι παραμύθι ακριβώς,αλλά η μεγάλη αλήθεια!! Αλλά νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα να θίγουμε και τα κακώς κείμενα που βλέπουμε γύρω μας από συναδέλφους!! Δεν μπορεί να είναι άλλοθι για όλα οι νόμοι...έχουμε κι εμείς την προσωπική μας ευθύνη και πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους....αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του καθενός....Το να χρησιμοποιείς κάποιους νόμους που σε ευνοούν μέχρι το να καπελώνεις άλλους έχει κάποια διαφορά...ποιοτική διαφορά θα έλεγα στο ήθος του καθενός...!
Εμένα φίλε ο Θεός μού έδωσε δυο παιδιά,πρέπει να μου φάει τη θέση η πολύτεκνη ΧΩΡΙΣ ΑΣΕΠ γιατί έχει πιο γερή μήτρα απ' τη δική μου. Έχω 3 ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: vasilis1 στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:29:45 pmΕσύ δηλαδη πιστευεις οτι δεν χωράει ηθική αλλά μονο μεταφραση των νόμων;Για να καταλάβω αν εσένα υπήρχε νόμος που σου επέτρεπε να πάρεις μετάθεση για όπου θες δεν θα τον χρησιμοπούσες μήπως τυχόν αδικούσες άλλο συνάδελφο;
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 10:35:32 pmΦίλε....το ξέρουμε αυτό το παραμύθι με τους νόμους και τους πολιτικούς...το μάθαμε καλά γιατί είναι όχι παραμύθι ακριβώς,αλλά η μεγάλη αλήθεια!! Αλλά νομίζω πως έχουμε το δικαίωμα να θίγουμε και τα κακώς κείμενα που βλέπουμε γύρω μας από συναδέλφους!! Δεν μπορεί να είναι άλλοθι για όλα οι νόμοι...έχουμε κι εμείς την προσωπική μας ευθύνη και πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους....αυτό έχει να κάνει με την ποιότητα του καθενός....Το να χρησιμοποιείς κάποιους νόμους που σε ευνοούν μέχρι το να καπελώνεις άλλους έχει κάποια διαφορά...ποιοτική διαφορά θα έλεγα στο ήθος του καθενός...!Συμφωνούμε απόλυτα.Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω την σφοδρότητα της επίθεσης εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας . . .