0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι αν μία συνεδρίαση έχει κανονιστεί για 6η-7η ώρα, κρατάς τους μαθητές ή τους διώχνεις;
Εγώ θα καθίσω και μέχρι τις 5 το απόγευμα και μέχρι το βράδυ για να συζητήσω τα προβλήματα του σχολείου μου όταν αυτό κινδυνεύει να κλείσει, ή να συζητήσω προβλήματα μαθητών για παραβατικές συμπεριφορές και το πως πρέπει να κινηθούμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά και για άλλα εξίσου σημαντικά θέματα, γιατί έτσι νιώθω. Δεν είμαι με το ρολόι στο χέρι. Τι να κάνουμε. Έτσι λειτουργώ. Το βλέπω πιο ανθρώπινα το σχολείο και πιο συναισθηματικά. Μπορείς εσύ να λειτουργείς με το ρολόι του χεριού σου. Σεβαστό. Σεβάσου και εσύ εμένα.
Καλησπέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά!Είμαι ΑΜΩ σε παράλληλη στήριξη και δεν παραβρέθηκα σε συνεδριαση του συλλόγου για το τρίμηνο που έγινε μετά τη λήξη των μαθημάτων,στις 14.05 δηλ.,καθώς εκείνη τη μέρα έχω μόνο 1 ώρα στο σχολείο και τελειώνω στις 10.50.Η διευθύντρια μου έκανε γι'αυτό αναφορά στη διεύθυνση,η οποία διεύθυνση με πήρε σήμερα τηλ για να μου πει οτι ήμουν αδικαιολογήτως απούσα.Τι επιπτώσεις μπορώ να έχω κ τι πρέπει να κάνω γι'αυτό,αφού διάβασα στα προηγούμενα ποστ πως ειναι παρανομη τυπικά η συνεδρίαση μετα τις 14.00.
το "ωραριο λειτουργιας" του καθε σχολειου ειναι συγκεκριμενο πχ 8-2, 8:15-2:15, 8:30-2:30 (μιλω για πρωινο κυκλο).αρα "επισημως" ο συλλογος γινεται μεσα σε αυτο το ωραριο και τελειωνει το αργοτερο με τη ληξη του ωραριου.ειτε εχεις μαθημα απο τις 8 ειτε τη συγκεκριμενη μερα αρχιζεις στις 12:30 το ωραριο λειτουργιας ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ειναι συγκεκριμενο και δεν εξαρταται απο το προσωπικο ωραριο του καθενος.οι συλλογοι που ξεκινουν ή συνεχιζονται μετα το ωραριο γινονται"ανεπισημα" χαρη στην ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ (καμμια φορα και στο φοβο) των συναδελφων.Υ.Γ. μπορει απο αυριο να αλλαξει ο νομος και να ανατραπουν ολα αυτα (και δυστυχως το βλεπω πολυ πιθανο λογω της αδυναμιας ή αδιαφοριας ή του φοβου) του κλαδου να αντιδρασει, μεχρι τοτε ομως ισχυουν οσα εγραψα
Με πήρε μια κυρία από τη δευτεροβάθμια στο κινητό μου και όταν τη ρώτησα,αν πρέπει εγώ να απαντήσω γραπτώς στην αναφορά,μου είπε ότι είναι θέμα της δευτεροβάθμιας και θα το δουν αυτοί.Δεν ανέφερε κάτι για συνέχεια,απλά μου έλεγε ότι ήμουν υποχρεωμένη να παραβρίσκομαι,όταν της είπα ότι ήταν εκτός ωραρίου.Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.
τιποτα να μην κανεις, γιατι τιποτα δεν θα σου κανουν (σε πηρε στο κινητο=τα ειπατε στην καφετερια).η διευθυντρια στην σφραγισμενη και υπογεγραμμενη αναρτημενη τουλαχιστον 24 ωρες πριν ανακοινωση της μερας και ωρας συλλογου σαν ωρα εναρξης τι ειχε?αν ειχε μετα τη ληξη του ωραριου κρατα την στο αρχειο σου.
Δεν είχε καμία σφραγισμένη και υπογεγραμμένη ώρα ανακοίνωσης.Μόνο μια ανακοίνωση γραμμένη με μαρκαδόρο στον πίνακα ανακοινώσεων...