Σύνολο ψηφοφόρων: 277
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:19:47 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:14:31 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:46:34 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7975Οκ, οπότε εννοείται και ο άνδρας.Οπότε πρέπει να βρω μια να κάνω παιδί, να την αφήσω αστεφάνωτη και να με εγκαταλείψει... Δεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:14:31 pmΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:46:34 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7975Οκ, οπότε εννοείται και ο άνδρας.Οπότε πρέπει να βρω μια να κάνω παιδί, να την αφήσω αστεφάνωτη και να με εγκαταλείψει...
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:46:34 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7975
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο νόμος αναφέρεται μόνο σε ανύπαντρες μητέρες και όχι και στους πατεράδες των παιδιών αυτών οι οποίοι είναι εξίσου ανύπαντροι...
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:26:32 pmΔεν χρειάζεται να σε εγκαταλείψει ,αναγνωρίζετε από κοινού την ύπαρξη του παιδιού και ζείτε μαζί χωρίς τον Γάμο απλά.πω πω ....μου αρεσει ετσι!(απλη χωρις συμβασεις συμβιωση) Εργενης γαρ! Να δω ποια θα βρεθει στο τελος να με....μαζεψει και να με νοικοκυρεψει! Να δειτε που θα ειναι ηθοποιος(δραματικης Σχολης) αναπληρωτρια που κανει αναπληρωση στη...Ξανθη) εξ ου και τα συχνα ταξιδια μου!μου το ειπε μια γυφτισσα!" Ελα λεβεντη, ομορφοπαιδο ,....ασιμωσε....να σου πω τη μοιρα σου, ....να σου πω ποια ομορφουλα θα παρεις!!! "
αδιοριστη ετων 22, ΠΕ60, εχω ακομα....
Τί δεν κατάλαβες ακριβώς?
Και τώρα μια ιδέα για πολύ προχωρημένους (σε ιδέες και ηλικία) άρρενες συναδέλφους. Αν σας πήρανε τα χρόνια και βρεθήκατε αδιόριστος σε μια ηλικία που ο εργένης μετατρέπεται σε γεροντοπαλήκαρο, μην καθυστερείτε γίνετε 4τεκνος μέσα σε μια μόνο σχολική χρονιά κάνοντας παιδιά με διαφορετικές συντρόφους (μια παρέα είμαστε όλοι βρε αδελφέ!). Κερδίζετε άμεσο διορισμό ως 4τεκνος ανύπανδρος γονέας του χρόνου το Σεπτέμβρη, προτεραιότητα στις τοποθετήσεις, plus θαυμασμό από φίλους και συναδέλφους για την "αξιοσύνη" σας.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 03:08:28 pmΠαράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 02:50:02 pmΤί δεν κατάλαβες ακριβώς?Αν συζούν οι γονείς, δεν είναι μονογονεική η οικογένεια.Μιλάμε για φαινομενικά μονογονεική νομίζω..