0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν ήταν η μεταβατική 20 χρόνια και οι διορισμοί ελάχιστοι τι θα γινόταν... εκεί παίζεται το παιχνίδι. εγώ λέω όχιαν δεν υποβαθμιζόταν το πτυχίο με τα 822 προσόντα που ζητάνεαν δεν καταργούταν η προϋπηρεσίααν δεν εκμηδενίζονταν οι διορισμοίαν δεν υπήρχαν αμω και ωρομίσθιοιαν δεν έκλειναν σχολείααν όλα τα παιδιά πήγαιναν σχολείοαν είχαμε 16χρονη υποχρεωτική εκπαίδευσηαν η χρηματόδοτηση δεν έπεφτε στο 1/3αν δεν είχαμε ινστιτούτο τσουνάμι και κουρτίνες 250.000 ευρώτότε...
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:05:07 pmσορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTESΚι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;
σορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTES
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:23:22 pmΠαράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:18:25 pmΠαράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:04:48 pmεγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι «Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».Α.Δ.δεν υπαρχω? ως αδιοριστη ρε παιδι μου δεν υπαρχεις....Υπαρχεις ομως ως μια μεταφυσικη οντοτητα !!! ως Ιδεα !!!!
Παράθεση από: domenica στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:18:25 pmΠαράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:04:48 pmεγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι «Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».Α.Δ.δεν υπαρχω?
Παράθεση από: CHRISOYLA στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:04:48 pmεγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι «Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».Α.Δ.
εγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:35:38 pmΠαράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:05:07 pmσορυ παιδια, σορυ rozy που επαναληφθηκα!!! δε το ειχα δει....fotini μου δεν ειπα για καταργηση.....Lila μου , τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια. Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα? η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTESΚι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;lila μου, δεν ειναι ομως λογικη αυτη! δεν μπορεις να αφησεις τα νεα παιδια ή και τους μεγαλυτερους να περιμενουν να διοριστουν οι απόμαχοι!Αν ξεκινουσες τωρα ηθελες να σου πουν περιμενε (και δεν ξερω και μεχρι ποτε) να τελειωσω με τους παλιους και βλεπουμε? Εδινες ομως καθε 2 χρονια, οπως και γω και τοσοι αλλοι. ειχαμε μια ελπιδα. δεν μας εβαζαν ΣΤΟΠ ! θα μπορουσε ομως να κανει ενα πινακα για ολους οσοι εχουν μορια και απο κει να διοριζει ενα 30% καθε χρονο. ολοι οι αλλοι με ασεπ.
Ας διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;
ΠαράθεσηΑς διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;Kαι τότε θα τους δίναμε την καλύτερη πάσα για να μας απαντήσουν ότι έλαβαν υπόψη τους κι αυτή την εκδοχή για να μην αδικηθούμε και ο νόμος 3848 δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ο βαθμός των προηγούμενων 2 Ασεπ δηλαδή αυτό που πιπιλίζουν και οι δυό τους εδώ και 10 μήνες
Παράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:08:27 amΠαράθεσηΑς διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;Kαι τότε θα τους δίναμε την καλύτερη πάσα για να μας απαντήσουν ότι έλαβαν υπόψη τους κι αυτή την εκδοχή για να μην αδικηθούμε και ο νόμος 3848 δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ο βαθμός των προηγούμενων 2 Ασεπ δηλαδή αυτό που πιπιλίζουν και οι δυό τους εδώ και 10 μήνες Ναι αλλά για να ισχύει και το 16-ακόμα αδιόριστη θα είμαι-πρέπει να δώσεις και το 12 και το 14!!!!Οπότε για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε..Μας αναγκάζει να δώσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,γιατί ποιός θα ρισκάρει να μην ξαναδώσει το 12,όταν ξέρει ότι μπορεί και να πιάσει-λέμε τώρα-καλύτερη βαθμολογία;;;
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:13:46 amΠαράθεση από: CynnemAprod στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:08:27 amΠαράθεσηΑς διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;Kαι τότε θα τους δίναμε την καλύτερη πάσα για να μας απαντήσουν ότι έλαβαν υπόψη τους κι αυτή την εκδοχή για να μην αδικηθούμε και ο νόμος 3848 δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ο βαθμός των προηγούμενων 2 Ασεπ δηλαδή αυτό που πιπιλίζουν και οι δυό τους εδώ και 10 μήνες Ναι αλλά για να ισχύει και το 16-ακόμα αδιόριστη θα είμαι-πρέπει να δώσεις και το 12 και το 14!!!!Οπότε για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε..Μας αναγκάζει να δώσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,γιατί ποιός θα ρισκάρει να μην ξαναδώσει το 12,όταν ξέρει ότι μπορεί και να πιάσει-λέμε τώρα-καλύτερη βαθμολογία;;;Αυτό που λες και δεν θα το αντιλαμβάνονταν γιατί όσα λένε στα ΜΜΕ τα παπαγαλίζουν από έτοιμα κείμενα που τους ετοιμάζουν, και είναι πολύ αμυντική στάση σαν να φταίμε εμείς.
αν μπορούσα να βρώ έναν κούκλο, να γίνω μάνα και να διοριστώ