*

Αποστολέας Θέμα: Πολύ θα γούσταρα αν ...  (Αναγνώστηκε 15966 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
Απ: Πολύ θα γούσταρα αν ...
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:41:57 pm »
αν ήταν η μεταβατική 20 χρόνια και οι διορισμοί ελάχιστοι τι θα γινόταν... εκεί παίζεται το παιχνίδι. εγώ λέω όχι
αν δεν υποβαθμιζόταν το πτυχίο με τα 822 προσόντα που ζητάνε
αν δεν καταργούταν η προϋπηρεσία
αν δεν εκμηδενίζονταν οι διορισμοί
αν δεν υπήρχαν αμω και ωρομίσθιοι
αν δεν έκλειναν σχολεία
αν όλα τα παιδιά πήγαιναν σχολείο
αν είχαμε 16χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση
αν η χρηματόδοτηση δεν έπεφτε στο 1/3
αν δεν είχαμε ινστιτούτο τσουνάμι και κουρτίνες 250.000 ευρώ
τότε...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:34:14 »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:44:15 pm »
αν ήταν η μεταβατική 20 χρόνια και οι διορισμοί ελάχιστοι τι θα γινόταν... εκεί παίζεται το παιχνίδι. εγώ λέω όχι
αν δεν υποβαθμιζόταν το πτυχίο με τα 822 προσόντα που ζητάνε
αν δεν καταργούταν η προϋπηρεσία
αν δεν εκμηδενίζονταν οι διορισμοί
αν δεν υπήρχαν αμω και ωρομίσθιοι
αν δεν έκλειναν σχολεία
αν όλα τα παιδιά πήγαιναν σχολείο
αν είχαμε 16χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση
αν η χρηματόδοτηση δεν έπεφτε στο 1/3
αν δεν είχαμε ινστιτούτο τσουνάμι και κουρτίνες 250.000 ευρώ
τότε...
...θα ήμασταν ευτυχισμένοι και ήρεμοι άνθρωποι.......
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:44:45 pm »
σορυ παιδια, σορυ rozy  που επαναληφθηκα!!!  δε το ειχα δει....

fotini   μου δεν ειπα για καταργηση.....

Lila μου ,  τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ
η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια.
Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα?
η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTES
Κι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!
Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.
Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....
Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...
Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;

lila  μου, δεν ειναι ομως λογικη αυτη! δεν μπορεις να αφησεις τα νεα παιδια ή και τους μεγαλυτερους να περιμενουν να διοριστουν οι απόμαχοι!
Αν ξεκινουσες τωρα ηθελες να σου πουν περιμενε (και δεν ξερω και μεχρι ποτε) να τελειωσω με τους παλιους και βλεπουμε? Εδινες ομως καθε 2 χρονια, οπως και γω και τοσοι αλλοι. ειχαμε μια ελπιδα. δεν μας εβαζαν ΣΤΟΠ !

θα μπορουσε ομως να κανει ενα πινακα για ολους οσοι εχουν μορια και απο κει να διοριζει ενα 30% καθε χρονο. ολοι οι αλλοι με ασεπ.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:46:08 pm »

εγώ πάντως θα πάω αύριο και θα της πω... πιάσε με, μη με φοβάσαι, δεν είμαι φάντασμα, είμαι αδιόριστη!

Μόνο αυτό μην της πεις γιατί....δεν υπάρχουν αδιόριστοι  ;D

«Έχω δεχτεί επίθεση κραυγών από μία ¨ιστορία¨ αδιόριστων καθηγητών οι οποίοι δεν υπάρχουν. Δεν τους έχουμε βρει και δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ, παρόλο που τους έχω καλέσει δημόσια μέσα από την τηλεόραση για διάλογο. Είναι άτομα με μεγάλη ένταση. Αυτά ως προς τις αποδοκιμασίες».
Α.Δ.

δεν υπαρχω?  ??? ??? ???

ως αδιοριστη ρε παιδι μου δεν υπαρχεις....Υπαρχεις ομως ως μια μεταφυσικη οντοτητα !!! ως Ιδεα !!!! ;D

ειμαι αερικο!!! τωρα καταλαβα  :P
τοσα χρονια εσωτερικης αναζητησης και αγωνιας...υπαρχω/δεν υπαρχω...ειμαι/δεν ειμαι...να'ναι καλα η Αννουλα που μας τα ξεκαθαριζει αυτα!
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:34:14 »

Αποσυνδεδεμένος Ελεάνθη

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:47:28 pm »
αν εμενα εγκυος..

Αποσυνδεδεμένος fotini18

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:53:16 pm »
Στο εύχομαι! Είναι η καλύτερη ευχή...
Αχ, Ελλάδα σ' αγαπώ...!!!

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει! Συνεχώς ξεψυχάει...(Δημήτρης Χορν)

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:55:51 pm »
σορυ παιδια, σορυ rozy  που επαναληφθηκα!!!  δε το ειχα δει....

fotini   μου δεν ειπα για καταργηση.....

Lila μου ,  τί ? παραταση της μεταβατικης? Ε, οχι !!! ΠΟΤΕ
η μεταβατικη συναδελφισσα κρατησε 15 χρονια καιρος να παρει τελος αυτη η ιστορια.
Δε καταλαβα, καλα εμενα χ@@σε με, εχω καλη δουλεια και δεν με ενδιαφερει τοσο, αλλα τα νεα παιδια στο καιάδα?
η μεταβατικη επρεπε να εχει ληξει ηδη.....XTES
Κι εγώ όταν ήμουν νέο παιδί,με π......αν οι άλλοι με τις προυπηρεσίες...Και γιατί όχι παράταση της μεταβατικής;;;;Δεν κατάλαβα....Εγώ και τόσοι άλλοι δεν δώσαμε ασεπ;;;Πώς δουλεύουμε δηλαδή;;;Στον Kαιάδα;;;;Kαι στην τελική τα νέα παιδιά όπως λες,να δώσουν,να φάνε αναπλήρωση και ωρομισθία σε όλη την Ελλάδα και να διεκδικήσουν μετά διορισμό.Να ισχύει ότι ίσχυε!!
Παράταση της μεταβατικής....χτες!!!Κι ας μην είμαι τσικό 24 χρονών που θα δώσει ασεπ με τα λεφτα του μπαμπά και θα διοριστεί αβασάνιστα.....Εγώ βλέπεις δούλευα από τα 17 μου,σπούδασα παράλληλα,και δούλευα και ξενυχτούσα για να διαβάζω για ασεπ 4 φορές.
Ίσωσς για αυτό να μην μπόρεσα να γράψω το πολυπόθητο 85+ και να διοριστώ μόνιμη....
Πώς τα λες έτσι χαλαρά αυτά...για μένα και για τόσους άλλους δεν είναι το ίδιο...
Και οι 35άρηδες+;;;;Στον Καιάδα:;;;Γιατί έτσι Μάρκο;;;;;

lila  μου, δεν ειναι ομως λογικη αυτη! δεν μπορεις να αφησεις τα νεα παιδια ή και τους μεγαλυτερους να περιμενουν να διοριστουν οι απόμαχοι!
Αν ξεκινουσες τωρα ηθελες να σου πουν περιμενε (και δεν ξερω και μεχρι ποτε) να τελειωσω με τους παλιους και βλεπουμε? Εδινες ομως καθε 2 χρονια, οπως και γω και τοσοι αλλοι. ειχαμε μια ελπιδα. δεν μας εβαζαν ΣΤΟΠ !

θα μπορουσε ομως να κανει ενα πινακα για ολους οσοι εχουν μορια και απο κει να διοριζει ενα 30% καθε χρονο. ολοι οι αλλοι με ασεπ.

Ε όχι και απόμαχη ρε συ Μάρκο....είπαμε!!Δεν είμαι και σαν την Πελοπόνησσο!!!Κι εγώ όταν ξεκίνησα έτσι μου είπαν...περίμενε...θα πας αναπληρώτρια και θα βγεις από τους πίνακες μηδενικής....περίμενε...θα ξαναδώσεις ασεπ..και πάει λέγοντας!!
Ας διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;
Κρίση είναι όταν ο λαός είναι περικυκλωμένος από τη φτώχεια και.....την αστυνομία.-Ανώνυμος-

Αποσυνδεδεμένος semeli ΠΕ02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:03:42 am »
...αν ήμουν εισοδηματίας, έκανα μελέτες και έρευνες για την πάρτη μου και ταξίδευα σε όλον τον πλανήτη... :)

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:08:27 am »
Παράθεση
Ας διορίζει λοιπόν ένα ποσοστό από τους πίνακες....Γιατί να ξαναδώσουν ασεπ όσοι είναι επιτυχόντες και δουλεύουν χρόνια στη δημόσια εκπαίδευση;;;;;

Kαι τότε θα τους δίναμε την καλύτερη πάσα για να μας απαντήσουν ότι έλαβαν υπόψη τους κι αυτή την εκδοχή για να μην αδικηθούμε και ο νόμος 3848 δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ο βαθμός των προηγούμενων 2 Ασεπ δηλαδή αυτό που πιπιλίζουν και οι δυό τους εδώ και 10 μήνες  :P

υγ: αν ρωτούσαμε τα νέα παιδιά που αποφοιτούν από τις σχολές νομίζω ότι δεν θα συμφωνούσαν με όσους μεγάλους υποστηρίζουν ότι ο νόμος 3848 σκέφτεται και νοιάζεται τη νεολαία
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:13:34 am από CynnemAprod »

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:13:46 am »
Παράθεση

Kαι τότε θα τους δίναμε την καλύτερη πάσα για να μας απαντήσουν ότι έλαβαν υπόψη τους κι αυτή την εκδοχή για να μην αδικηθούμε και ο νόμος 3848 δίνει το δικαίωμα να διατηρείται ο βαθμός των προηγούμενων 2 Ασεπ δηλαδή αυτό που πιπιλίζουν και οι δυό τους εδώ και 10 μήνες  :P

Ναι αλλά για να ισχύει και το 16-ακόμα αδιόριστη θα είμαι-πρέπει να δώσεις και το 12 και το 14!!!!Οπότε για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε..Μας αναγκάζει να δώσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,γιατί ποιός θα ρισκάρει να μην ξαναδώσει το 12,όταν ξέρει ότι μπορεί και να πιάσει-λέμε τώρα-καλύτερη βαθμολογία;;;

Αποσυνδεδεμένος CynnemAprod

• Έμπειρο μέλος
  • φαντασιόπληκτη Α.Δ.+Πανάθλιος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:19:37 am »
Παράθεση

Ναι αλλά για να ισχύει και το 16-ακόμα αδιόριστη θα είμαι-πρέπει να δώσεις και το 12 και το 14!!!!Οπότε για ποιά δικαιοσύνη μιλάμε..Μας αναγκάζει να δώσουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο,γιατί ποιός θα ρισκάρει να μην ξαναδώσει το 12,όταν ξέρει ότι μπορεί και να πιάσει-λέμε τώρα-καλύτερη βαθμολογία;;;

Αυτό που λες και δεν θα το αντιλαμβάνονταν γιατί όσα λένε στα ΜΜΕ τα παπαγαλίζουν από έτοιμα κείμενα που τους ετοιμάζουν, και είναι πολύ αμυντική στάση σαν να φταίμε εμείς.

Αποσυνδεδεμένος Lila_86

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:27:20 am »
Παράθεση

Αυτό που λες και δεν θα το αντιλαμβάνονταν γιατί όσα λένε στα ΜΜΕ τα παπαγαλίζουν από έτοιμα κείμενα που τους ετοιμάζουν, και είναι πολύ αμυντική στάση σαν να φταίμε εμείς.
Δεν πρέπει λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος να αποφευχθεί αυτή η αδικία;;;;;;Να γίνει κάτι έστω και τώρα;;;Κάποια μεταβολή στις διατάξεις....Είναι άδικο.

Αποσυνδεδεμένος popaki1

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:31:01 am »
αν μπορούσα να βρώ έναν κούκλο, να γίνω μάνα και να διοριστώ ;)

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 12:37:24 am »
αν μπορούσα να βρώ έναν κούκλο, να γίνω μάνα και να διοριστώ ;)

αυτο ειναι ευκολο, καποιοι εχουν βαλει και αγγελιες μεσα στο φορουμ...αν δε σου κανει κοπο ψαξτο λιγο  ;D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182689