0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι της φιλολογίας,πριν 3 βδομάδες σε σχετικό τοπικ είχα γράψει για 77 προσλήψεις στον κλάδο σας και πολλοί απο εσάς έσπευσαν να με λοιδορήσουν.Τώρα,πλέον,έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό πως τα νούμερα πάνε προς τα εκεί.Το περασμένο καλοκαίρι πολλοί πανηγύρισαν για το ότι έμειναν αδιόριστοι κάποιοι ασεπίτες γιατί μεγάλωνε η μεταβατική περίοδο.Τώρα που βλέπεται όλοι τον λόγο, ελπίζω να σας γίνει συνείδηση πως τα παιχνίδια με τους διορισμούς είναι επικίνδυνα, έστω και αν φαινομενικά ευνοούν μερικούς από εμάς. Η μόνη λύση είναι η εφαρμογή του νόμου!
Πρεπει να ειναι το μαθημα που μελετα τα φυσικα φαινομενα στην ποιηση και στη λογοτεχνια
να μας ελεγες ενα νουμερο στο περιπου,αντε....να σε πιστεψουμε.αλλά 77μπαμ....ουτε 76 ουτε 78....δεν αφηνεις τις μ@@@ιες λεω εγω
Παράθεση από: k-z στις Απριλίου 03, 2011, 07:04:07 pmνα μας ελεγες ενα νουμερο στο περιπου,αντε....να σε πιστεψουμε.αλλά 77μπαμ....ουτε 76 ουτε 78....δεν αφηνεις τις μ@@@ιες λεω εγω..μην τρελαινεστε μωρε, αφηστε τα παιδια... γεμιζει σιγα σιγα η 2η σελιδα εδω, φτανει...μη δινετε τροφη σε παπαρολογιες....αρκεστειτε στη δηλωση Της (!!!) οτι θα χρειαστει περι τους 100 εξτρα φιλολογους, αντιστοιχα και μαθηματικους για να βολευτουν οι ωρες πλεον... (...ασχετο: και τι ωραιο τεμαχιο πεταξε ο klaus στη Λαρισα...)