0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giak στις Ιούνιος 14, 2011, 10:16:36 μμΠαράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΜηπως υπηρχε ελλειψη καθηγητων πληροφορικης τοτε;Όχι απλά δεν έκαναν αίτηση οι πληροφορικοί, γιατί αυτοί που είχαν πρόσβαση στο κέντρο λήψης απόφασης, σκέφτηκαν και άλλο δόλιο τρόπο να τους παρακάμψουν. Αφαίρεσαν την παιδαγωγική επάρκια από τους πληροφορικούς ώστε να πρηγούνται οι γυμναστές, φιλόλογοι, μαθηματικοί κτλ, Παρόλο που πχ ένας πληροφορικός παρακολουθεί τα ίδια παιδαγωγικά με ένα μαθηματικό. Απλά να ξέρετε κάποια πράγματα κάποτε γυρνάν μπούμερακ. Παράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΤο οτι ειναι παραλογο να παιρνει αλλη ειδικοτητα το αντικειμενο μου , ναι αυτο με αφορα και ειναι παραλογοΜα αυτό είναι το πρόβλημα που μας αφορά όλους. Εσείς κοιτάται μόνο την ειδικότητάς σας. Δηλαδή γιατί οι φιλόλογοι να ζητάν να δικαιούνται να κάνουν μαθήματα άλλων κλάδων, αλλά κανένας άλλος κλάδος του κλάδου τους? Γιατί να μη ζητάνε αξιοκρατία για όλους τους κλάδους, ώστε βαση τροπολογίας η ανάθεση να γίνεται μόνο με βάση πτυχίου και κλάδου που ανήκει ? Γιατί κοιτάει ο κάθε κλάδος το βόλεμά του και δεν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο σχολείο. Κάποιους τους βολευει να υπάρχουν νόμοι και παραθυράκια και γι αυτό δε θα πετύχουμε τίποτα. Μακάρι να βγω λάθος και τελικά να βελτιωθεί αυτή η αναρχία.Δε ζηταω να κανω μαθηματα αλλου κλαδου αλλα της ειδικοτητας μου. Αρχαια, λογοτεχνια, εκθεση , ιστορια, λατινικα, αρχες φιλοσοφιας. Αυτα.
Παράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΜηπως υπηρχε ελλειψη καθηγητων πληροφορικης τοτε;Όχι απλά δεν έκαναν αίτηση οι πληροφορικοί, γιατί αυτοί που είχαν πρόσβαση στο κέντρο λήψης απόφασης, σκέφτηκαν και άλλο δόλιο τρόπο να τους παρακάμψουν. Αφαίρεσαν την παιδαγωγική επάρκια από τους πληροφορικούς ώστε να πρηγούνται οι γυμναστές, φιλόλογοι, μαθηματικοί κτλ, Παρόλο που πχ ένας πληροφορικός παρακολουθεί τα ίδια παιδαγωγικά με ένα μαθηματικό. Απλά να ξέρετε κάποια πράγματα κάποτε γυρνάν μπούμερακ. Παράθεση από: moustard στις Ιούνιος 14, 2011, 01:39:40 πμΤο οτι ειναι παραλογο να παιρνει αλλη ειδικοτητα το αντικειμενο μου , ναι αυτο με αφορα και ειναι παραλογοΜα αυτό είναι το πρόβλημα που μας αφορά όλους. Εσείς κοιτάται μόνο την ειδικότητάς σας. Δηλαδή γιατί οι φιλόλογοι να ζητάν να δικαιούνται να κάνουν μαθήματα άλλων κλάδων, αλλά κανένας άλλος κλάδος του κλάδου τους? Γιατί να μη ζητάνε αξιοκρατία για όλους τους κλάδους, ώστε βαση τροπολογίας η ανάθεση να γίνεται μόνο με βάση πτυχίου και κλάδου που ανήκει ? Γιατί κοιτάει ο κάθε κλάδος το βόλεμά του και δεν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί για ένα καλύτερο σχολείο. Κάποιους τους βολευει να υπάρχουν νόμοι και παραθυράκια και γι αυτό δε θα πετύχουμε τίποτα. Μακάρι να βγω λάθος και τελικά να βελτιωθεί αυτή η αναρχία.
Μηπως υπηρχε ελλειψη καθηγητων πληροφορικης τοτε;
Το οτι ειναι παραλογο να παιρνει αλλη ειδικοτητα το αντικειμενο μου , ναι αυτο με αφορα και ειναι παραλογο
Σωστά συνάδελφε,κάποιοι τώρα ξύπνησαν και θέλουν να κάνουν ιστορία για να μην χαθούν τα αναπληρωτηλίκια.Όπως και οι ξενόγλωσσοι που θεωρούσαν τα δημοτικά αγγαρεία,τώρα σκοτώνονται ποιός θα πρωτοπάει.Αυτή η κρίση έχει κι ένα καλό:προσγειώνει πολλούς συναδέλφους που ζούσαν στον κόσμο τους!!!
ειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!
Παράθεση από: marthoulini στις Ιούνιος 15, 2011, 02:29:30 μμειναι απαραδεκτο να επιτρέψουμε αναθέσεις φιλολογικων μαθημάτων!δωσαμε την ιστορία, φτάνει!δε βγάλαμε τα ματια μας στο πανεπιστημιο και στον ασεπ για να παραδιδουμε αμαχητι τα μαθηματα μας.και εχεις και την αγγλικου με υφακι να σου λεει σημερα οτι διδαχτηκε λογοτεχνια στο πανεπιστημιο....μου ανεβηκε το αιμα στο κεφάλι!και εμεις καναμε αγγλικα στο φιλολογικο(4 εξαμηνα),πρεπει να διδαξουμε αγγλικα?με την ιδια λογικη μπορουμε!Καθηγήτρια αγγλικής νομίζω.οπως δεν νομίζω να λεγεται φιλολογού.Αυτα γιατί στο τέλος βγάζουμε μόνοι μας τα ματάκια μας.
Δεν εχει καμια σημασια αν μπορουμε η δε μπορουμε ,σημασια εχει οτι πρεπει να διδασκουμε ολοι μας τα μαθηματα μας και να μην διαμαρτυρομαστε μονο οταν θιγομαστε εμεις αλλα ΚΑΙ οταν θιγεται ο συναδελφος.